Månadens horoskop: Augusti 2015

01 augusti, 2015

Månadens horoskop för augusti är här. Se hur månaden blir för dig och dina vänner.

 

Lejonet 23/7–22/8

Under augusti förändras något i din vardag. Du bryter gamla ovanor och skapar nya, sundare vanor i ditt liv. Det blir en förändringarnas månad där du växer dig stark precis som Fiskarna. Du vågar lita mer på dig själv och på vad du vill. Under den här perioden tvekar du sällan när du fattar ett beslut. Du följer ditt hjärta och tack vare månens påverkan är din intuition väldigt stark. Du är också kreativ och skapar nya projekt som du kommer att ha användning för under hela hösten. Din fantasi är på topp.

 

Vågen 23/9–22/10

Du hade sett fram emot att ta det lugnt, men av någon anledning blir det precis tvärtom. Dina dagar är fullbokade och du hinner knappt tänka. Det går åt både mycket pengar och energi den här perioden, du är tröttare efter än innan den började. Försök att ta en paus mellan varven och låt kroppen få en chans att varva ner. En kväll för dig själv då du läser en bra bok eller tar en lång promenad i skogen.

 

Skorpionen 23/10–21/11

Under augusti fattar du en hel del beslut rörande din framtid. Det kan röra sig om ditt boende, din relation, ditt arbete eller bara ditt liv i största allmänhet. Det viktiga är att du vill ha till en förändring, och du har insett att du inte kan sitta på baken och vänta på att någon ska servera dig den med silversked. Du möter en person som imponerar på dig med sin kunskap och sin utstrålning.

 

Skytten 22/11–21/12

Under sista delen av sommaren försöker du komma bort. Det behöver inte betyda att du reser utomlands, det kan lika gärna röra sig om ett lantställe. Har du ett förhållande finns det en värme och en närhet i er relation. Du njuter av att vara tillsammans med din älskade, men ibland känns det mer som vänskap mellan er än som verklig kärlek. Det gör att du grubblar över framtiden.

 

Stenbocken 22/12–19/1

Du upplever många nya platser och lär känna nya människor. Så länge du är öppen för det nya så kommer det att bli både roligt och lärorikt. Som singel finns det en möjlighet att du drabbas av en rejäl passion under den här perioden. Du möter en person som bokstavligen kryper in under skinnet på dig och du kan inte stå emot hens charm hur mycket du än vill. Den här personen är betagen av dig.

 

Vattumannen 20/1–18/2

Augusti blir en härlig period full av upplevelser och nya intryck. Det ligger ett högt tempo över hela perioden. Det är som om du försöker suga ut så mycket som möjligt av sommaren. Samla energi, hitta inspiration och få tid med familjen. Du älskar att vara nära naturen och du njuter av allt från forsränning till skogspromenader. Under den här perioden kommer du att växa och må bra.

 

Fiskarna 19/2–20/3

Det finns en pågående förändring i Fiskarnas tecken. Sakta men säkert helar du dig från gamla sår och växer som person, som partner och som vän. Du blir tryggare i dig själv, och ditt sätt mot andra blir mer självklart. Det blir en fin månad även om det inte händer så mycket. Närheten till familjen och till dina vänner är det viktigaste just nu. Du får ett erbjudande som kan förändra ditt liv.

 

Väduren 21/3–19/4

Augusti blir harmonisk och lugn. Du vilar upp dig ordentligt och för första gången på länge är du inte trött när du kliver upp ur sängen. Det finns tecken på att du reser en del den här perioden. Kortare utflykter eller en längre resa. Du upplever nya miljöer och träffar nya människor. Augusti blir också något av ett uppvaknande för Vädurar. Du börjar förstå vad det är du vill göra i livet.

 

Oxen 20/4–20/5

Augusti blir en månad där du hela tiden upptäcker nya saker. Du kanske är på resa eller så är du hemma och semestrar under delar av perioden. I vilket fall som helst så ligger du inte på latsidan. Nu vill du upptäcka nya saker och prova på aktiviteter som du aldrig testat förut. Det blir en händelserik och rolig månad där du som vanligt gör av med lite för mycket pengar för att det ska vara helt bekvämt.

 

Tvillingen 21/5–20/6

Under augusti får du flera geniala idéer. Månen står med ett positivt inflytande på ditt tecken och ger dig massor av visioner och massor av kreativitet. Var inte rädd för att utforska den här sidan av dig själv. Du mister någon som står dig nära, men det behöver inte betyda att någon dör, det kan även röra sig om en separation, att en vän flyttar till en annan ort eller att du hamnar i bråk med någon.

 

Kräftan 21/6-22/7

Med små medel och mycket kärlek skapar du ett lugn omkring dig. Det blir en härlig period där du växer som människa. Du utforskar ditt inre och tar dig tid att lära känna dig själv, både dina bra och mindre sympatiska sidor. Det kan komma en period då du har dåligt med pengar och då gäller det att använda fantasin. Genom att vara kreativ lyckas du sätta guldkant på tillvaron.

 

Jungfru 23/8–22/9

Månaden inleds med en olycka som till en början känns som en katastrof, men som kommer visa sig vara en riktig lyckträff. Här gäller det att hålla ut när allt känns som värst, och när vändningen väl kommer så kommer det att bli mer än bra. Mitten av perioden bjuder på små överraskningar och en hel del skratt. Du håller dina vänner nära och ser till att ha roligt med dem.