Månadens horoskop april 2021

15 mar, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Månadens horoskop för april 2021
Månadens horoskop för april 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Månadens horoskop: Så blir april 2021 för digBrand logo
Månadens horoskop: Så blir april 2021 för dig
Vad säger stjärnorna om din månad? Kolla in vad som gäller för ditt (och kändisarnas) stjärntecken här!

VÄDUREN21/3-19/4

April lyser av hopp. Det blir en bra period både arbetsmässigt och privat. Du får lagom många utmaningar och känner att du växer med varje uppgift. Samtidigt kommer du en kollega närmare än tidigare. Det visar sig att ni har mycket mer gemensamt än du trott. Det handlar om allt från politiska åsikter till era ambitioner i livet. Dessutom visar hen prov på både varm humor och intelligens när du väl skrapar på den korrekta ytan. Som singel kan det till och med hända att du faller för din kollega. Ni har känt varandra ytligt länge men den här månaden djupnar och intensifieras er relation.

Månadens råd: Utforska dina känslor.

Oxen 20/4-20/5

April blir början och slutet på en hel del arbetsrelationer. Det blir tårögda farväl men du får också lära känna nya, stimulerande människor och du växer mycket. Framför allt i din yrkesroll. Dina chefer har på allvar fått upp ögonen för din kompetens och ditt ledarskap vilket gör att du verkligen kan ta ett steg framåt i karriären om det är det du vill. Du kan också få andra, frestande jobberbjudanden den här perioden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

April handlar om framtiden mer än om nuet. Du planerar mycket den här månaden. Det kan vara sommarplaner, kurser, bostadsbyte eller till och med saker i ditt förhållande. Det är som om du plötsligt fått livet tillbaka. Även om det inte är riktigt på samma sätt som det var innan pandemin så känner du att det börjar stabilisera sig och att du inte känner dig lika vilsen som du gjort tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Under april möter du nya personer som får dig att tänka framåt. Även om du inte glömt en viss person är du för tillfället beredd att lägga det som varit bakom dig och gå vidare. Under den här perioden blir det mer att göra på jobbet och många uppgifter kräver hela din koncentration. Periodvis blir det krävande och svårt, men om du håller ut blir du belönad för din insats.Här gäller det att inte ge upp.

Lejonet 23/7-22/8

Under april börjar naturen vakna till liv igen och med den din energi. Du blir piggare i samma takt som dagarna blir ljusare. Det är bra, för slutet av perioden blir stressig och då måste du ha energi för att orka med. En chef tycks ställa högre och högre krav på dig. Det här är tid för förhandling, både när det gäller din tjänst och dina löneanspråk. Se till att du får betalt för det jobb du gör.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Under april börjar hastigheten i din vardag öka. Du börjar umgås med lite fler personer och känner dig motiverad att hitta på saker, som kortare utflykter eller kanske en resa. Du är i behov av både kortare och längre miljöombyten. Det blir en stressig, men samtidigt utvecklande och rolig period som får dig att känna mer livsglädje än du gjort på länge. Du tar för dig mer, både privat och på jobbet.

Vågen 23/9-22/10

April inleds optimistiskt, för att sedan bjuda på en svacka i mitten av perioden, men slutar sedan på topp. För dig handlar hela april om små och stora val. Ditt liv börjar få en form av normalitet igen, men då inser du plötsligt att du inte vill återgå till det liv du hade 2019. Även om förra året var tungt så fick du chansen att stanna upp och rannsaka dig själv. Det här blir nyckeln till många av de beslut som du fattar.

Skorpionen 23/10-21/11

Även april handlar om anpassning och om att hitta sin roll. På sätt och vis faller de flesta pusselbitar på plats den här perioden, men vissa saker kommer att ta lite längre tid att vänja sig vid. Nyckeln till harmoni just nu är tålamod, något du inte har överdrivet mycket av. Du får chansen att öva upp den talangen vilket kan vara jobbigt. Försök att tänka på nya personer som vänner du ännu inte känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du möter inte bara våren den här månaden, du möter också ditt nya liv. April för med sig en variation av vänner, upplevelser och nöjen. Även om du fortfarande är selektiv med vilka du umgås med gör våren att du är utomhus mer och då känner du dig säkrare när du träffar fler personer. Under april får du möjlighet att bättra på din ekonomi, vilket behövs efter en tuff vinter.

Stenbocken 22/12-19/1

April fortsätter i samma anda som mars. Du bygger på ditt självförtroende bit för bit och börjar inse sambandet mellan inre styrka och framgång. Det du kan tycka är lite jobbigt är att din framgång förutsätter en annan persons misslyckande då ni är fler som slåss om samma position. Din fördel är att du är äldre än din konkurrent och har mer erfarenhet av att misslyckas och resa dig igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under april kan du få ett erbjudande om att arbeta utomlands en tid. Det är en frestande tanke, men har du familj måste det klaffa i flera led. Här finns en möjlighet att få göra något annorlunda och unikt, men då måste alla vara överens för annars kan beslutet riva mer än det bygger upp. I mitten av perioden får du oväntade men fantastiska nyheter som rör en ung släkting eller familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Om du tog chansen att återinföra en gammal vänskap i ditt liv under förra perioden kan april bli en härlig, men dramatisk tid. Ni två har alltid utmanat och provocerat varandra, det är det som gör att gnistan mellan er aldrig har slocknat. Under mitten av april blir det tufft på jobbet, då många är sjuka. Här gäller det att hitta energi att orka med.

Annons