Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: April 2020

19 mar, 2020 
AvELLE -redaktionen
Astro, horoskop för april 2020
Månadens horoskop för april 2020 är här! ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: EGENSKAPERNA FÖR DITT STJÄRNTECKEN

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Av: Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS MER: Årets horoskop 2020

Stenbocken 22/12–19/1

April blir utmanande, jobbig, intensiv och alldeles underbar. Du arbetar för högtryck och det händer dessutom mycket i ditt privatliv. Du får för lite tid för dig själv och vissa dagar vet du inte hur du ska orka. Som tur är för april med sig våren, ljuset och en positiv influens i ditt horoskop, så du kommer att hitta den energi du behöver. April bjuder även på en förälskelse och på flera privata framgångar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, stenbocken i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med stenbocken från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Under början av april kan du känna dig väldigt trött och ha svårt att fokusera. Ge dig själv tid att komma ikapp ditt liv mentalt. Du behöver pauser i vardagen. Ta en dag i naturen utan klocka! Att bara gå upp i nuet kan hjälpa dig att hitta rätt perspektiv. Du får goda nyheter när det gäller ekonomin och kan unna dig något du velat göra länge.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vattumannen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vattumannen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Fiskarna 19/2–20/3

Drömmarna från förra perioden har inte minskat utan blir snarare ännu starkare. Du romantiserar något som inte finns längre och det blir ditt skydd när vardagen knackar på. Tänk på allt det positiva som du faktiskt har i ditt liv och försök att leva lite mer i verkligheten. Om något inte är bra när det gäller din privata situation är det bättre att du tar tag i problemet än att sopa det under mattan.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, fiskarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med fiskarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Väduren 21/3–19/4

April är din månad mer än någon annan. Det blir en energirik period då du både har viljan och orken att starta upp, genomföra och avsluta olika projekt. Vädurens problem brukar vara att du tröttnar när saker väl flyter på och då orkar du inte riktigt fullfölja ett uppdrag från start till mål, men den här månaden förändras något. Du känner inte samma behov av att skynda från en sak till nästa, utan tycker det är roligt att inte bara utveckla, utan se dina skötebarn växa och utvecklas. April handlar om förändringar, om att växa upp och ta mer ansvar. Det blir en härlig och givande månad. Månadens råd: April blir underbar så njut.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, väduren i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med väduren från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Oxen 20/4–20/5

Under april blommar Oxen ut. Du känner dig mer positiv och energisk än på många år. Solen kommer in i en positiv position och det ger dig både arbetsglädje och energi nog att vara social utanför jobbet. 2020 känns verkligen som ditt år. Du har länge gått och väntat på en förändring, men nu har du styrka och vilja att skapa den förändring du behöver själv. April handlar även om kärlek och förälskelse.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, oxen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med oxen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

April blir en rofylld och mysig månad. Det händer kanske inte så mycket som den energiska Tvillingen skulle önska, men du får tid att andas ut och hämta kraft vilket är nog så viktigt. Ibland saknar du äventyr och förändringar, men under större delen av den här perioden mår du utmärkt och trivs bra med livet. En ny bekantskap sveper in i ditt liv i slutet på april och hen kommer förändra allt.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, tvillingarna i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med tvillingarna från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Kräftan 21/6–22/7

Under april rannsakar du ditt hjärta och inser med häpnad att inte mycket har förändrats sedan förra våren. Dina känslor är lika starka som då, men skillnaden är att du och den person som du brinner för inte ses så ofta som du skulle önska. Livet, arbeten och vardagen har kommit emellan er och det gör ont. Under slutet av april händer något som förenklar din situation och gör det lättar för dig och din vän.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, kräftan i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med kräftan från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Lejonet har gått från snarstucken jägare till harmonisk lejonunge på några få veckor. En besvärlig influens försvinner från ditt tecken och det lindrar ditt humör och får dig att bli ditt barnsliga, charmiga jag igen. Du hittar tillbaka till gamla vänner och känner dig betydligt säkrare på vad du vill och vart du vill i livet. Under den här perioden blossar en gammal förälskelse upp på nytt.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, lejonet i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med lejonet från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

April blir det verkliga startskottet på våren för din del. Du njuter av ljuset och värmen och är utomhus mycket. Frisk luft och möjligheten att se naturen vakna till liv igen ger dig både energi och stabilitet i vardagen. Under den här perioden väntar en hel del utmaningar på jobbet, så det gäller att inte ligga på latsidan. Under slutet av april kan ett mindre ekonomiskt problem uppstå.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, jungfrun i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med jungfrun från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Vågen 23/9–22/10

Liksom många andra tecken vaknar du till liv på riktigt den här månaden. Du känner våren i luften och det ger dig en massa positiv energi. Under april utvecklar du en försvarsmekanism som gör det svårt för nya personer att komma dig nära. Du har blivit sårad ett par gånger under hösten och är fast besluten att inte låta det upprepas. Tänk på att vissa människor är värda risken. Våga släppa in dem i ditt liv.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, vågen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med vågen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Under april fortsätter du med de goda vanor som du lade grunden för under mars. Det blir en bra, men ganska stillsam period då du får tid och möjlighet att utveckla en hobby som du har. För dig handlar det mycket om att skapa och att låta omvärlden få se saker ur ditt perspektiv. Den här perioden kan du bli erbjuden ett nytt arbete. Det är ett förslag som du bör överväga. Skorpionen behöver förändringar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skorpionen i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skorpionen från Thomas Sabo (reklamlänk).

Annons

Skytten 22/11–21/12

Det tar ett tag för svallvågorna efter förra perioden att lägga sig, så räkna med en fortsatt känslomässig turbulens under april. Du genomgår och har genomgått ett antal förändringar och det tar tid att anpassa sig till allt det nya. Ge dig själv en chans att hitta harmonin i vardagen utan att ställa för höga krav på dig själv. Under den här perioden kommer din familj att vara väldigt viktig för dig. Den blir ditt ankare när det stormar.

Hängsmycke från Thomas Sabo med stjärntecken, skytten i silver

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Hängsmycke med skytten från Thomas Sabo (reklamlänk).

LÄS MER:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken

Annons