Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: April 2019!

Månadens horoskop april 2019

Månadens horoskop för april 2019 är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
01 april, 2019

Stenbocken 22/12–19/1

April blir berusande, härlig och otroligt intensiv. Det är fullt upp både på arbetet och privat. Ibland blir du ledsen för att du tvingas välja bort människor som du vill träffa för att du har annat viktigt att göra. Balansgången mellan att vara en social och samtidigt fokuserad medarbetare är svår, men du klarar den bra. Under april blommar kärleken upp ordentligt. I slutet av perioden väntar en rolig resa.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med stenbocken från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vattumannen 20/1–18/2

April handlar om krav och belöningar. Du gör bra ifrån dig på jobbet och det blir både meriterande i framtiden och ekonomiskt fördelaktigt för dig nu. Under den här månaden väntar en del utgifter, men inget alltför betungande. Du funderar på att unna dig en kortare weekendresa eller något liknande för att få komma bort från vardagen ett par dagar. Slutet på perioden blir en personlig triumf.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vattumannen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Fiskarna 19/2–20/3

Det blir en bra start på april för din del. Gamla problem har rett ut sig och du känner dig harmonisk inom de flesta områden i ditt liv. Har du ett förhållande är det här er tid. Ni träffas kanske inte så mycket som du skulle vilja, men ni ser till att ta vara på varje ögonblick tillsammans. Under den här perioden stöttar du en vän som inte har det så lätt på jobbet. Hen känner sig vilsen just nu.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med fiskarna från Pilgrim.

Väduren 21/3–19/4

April är din månad, det märks på hela din person. När våren snart är här lever du upp. Det här är bästa tiden på året, särskilt för tidigt födda Vädurar. Under april kommer många och nya jobbutmaningar vilket passar dig bra. Du tycker att det är kul med variation och gillar förändring. I mitten av perioden börjar en ny kollega som trollbinder dig. Det är något med hens sätt som får dig att hela tiden tänka på hen. Har du ett förhållande kan det bli en jobbig tid med många tankar. Månadens råd: Tänk på att även om förälskelse är härligt så kan den också vara komplicerad. Var rädd om dina känslor.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med väduren från Pilgrim (länk till Awin.com).

Oxen 20/4–20/5

April blir en av dina bästa månader. Liksom Väduren är du en vårperson och nu känner du hur livet sakta men säkert börjar återvända. Du känner dig inte lika trött på kvällarna längre och orkar planera aktiviteter utanför jobbet. Plötsligt blir du glad och social. Du ringer gamla vänner och ordnar middagar för släkten. Ekonomiskt är det här också en blomstrande period. Du får in lite extra pengar som du lägger på egen lyx.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med oxen från Pilgrim (länk till Awin.com)

Tvillingarna 21/5–20/6

Under mars kan något förändras i ditt liv. Det kan ha med arbetet eller en kollega att göra. På sikt är det här en positiv förändring, men för stunden kan det kännas tungt. Du tar tag i olika utmaningar som har med både ditt privatliv och ditt jobb att göra. Det viktigaste för dig den här perioden är att inte backa när det gäller något som är viktigt för dig. Det är så lätt att bli rädd när mycket står på spel.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med tvillingarna från Pilgrim.

Kräftan 21/6–22/7

Du är väldigt känslig just nu och det gör att du lätt kan drabbas av svartsjuka den här perioden, särskilt om du är nykär. Du har svårt att acceptera att din partner har behov av frihet. Helst vill du tillbringa varje vaken stund med hen, men din partner ser på er relation på ett lite annat sätt. I mitten av april får du goda nyheter som rör sommaren. Det här är information som du har gått och väntat länge på.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med kräftan från Pilgrim (länk till Awin.com).

Lejonet 23/7–22/8

April för med sig vår, lättja och en massa härliga upplevelser. Det blir en intensiv månad både privat och på jobbet. Just nu har du väldigt höga krav på dig själv när det gäller att lyckas inom arbetet och ibland känner du dig otillräcklig. En nära vän finns där för dig och stöttar dig när det behövs. Hen har en förmåga att få dig att lugna ned dig och ta ett problem i taget. Som singel blir du väldigt flirtig under april.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med lejonet från Pilgrim (länk till Awin.com).

Jungfru 23/8–22/9

Det finns en brådska i ditt tecken som inte har funnits där tidigare i år. Det är som om du är rädd att du ska missa saker om du tar det lugnt. Du planerar väldigt mycket och ofta långt i förväg. När det gäller arbetet är det här en stressig men samtidigt oerhört lärorik period. Du får verkligen utmana dig själv och du känner att du växer – både som kollega och som individ. I slutet av april söker du upp en kontakt från det förflutna.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med jungfrun från Pilgrim (länk till Awin.com).

Vågen 23/9–22/10

April kommer med vårkänslor till ditt tecken. De som inte känner dig så väl kan tycka att du blir lite underlig. Du blir flirtig, glad och väldigt utåtagerande. Som singel har du goda chanser att träffa en partner om du känner dig redo för ett förhållande. Sannolikheten är stor att du just nu trivs ganska så bra med livet som det är utan att komplicera det med kärlek. Under slutet av månaden kommer en ekonomisk dipp.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med vågen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skorpionen 23/10–21/11

Under april börjar du söka dig nya utmaningar. Du blir rastlös av våren och känner att du vill ha in något nytt i ditt liv. Det här är en förändringarnas tid. Det kan röra sig om att byta bostad, söka nytt arbete eller slänga dig hals över huvud in i ett förhållande. Under april är det bra om du undviker fysiskt påfrestande arbete. Du har högre risk att dra på dig belastningsskador.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skorpionen från Pilgrim (länk till Awin.com).

Skytten 22/11–21/12

April blir en bra månad. Oavsett om du är singel eller har en relation så kretsar mycket kring kärlek och känslor den här perioden. En vän har kommit att betyda en hel del för dig. Det är till hen du går om du har problem och behöver ett gott råd. På arbetet höjs tempot rejält den här månaden och du har svårt att möta alla krav. Du tycker att dina chefer inte går att resonera med, varken när det gäller timmar eller ekonomi.

Bär ditt stjärntecken kring halsen! Halsband med skytten från Pilgrim (länk till Awin.com).

Läs mer:

Dagens horoskop – varje dag på elle.se!

Så blir året för dig och dina vänner – läs hela ELLEs årshoroskop för 2019!

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken