Månadens horoskop: April 2018!

Detta är månadens horoskop.

Månadens horoskop för april är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
04 april, 2018

STENBOCKEN 22/12-19/1

April blir en krävande och förtrollande månad där drömmar uppfylls och saker händer. Du lägger fokus på jobb och på en hobby, men något inträffar som gör att du får prioritera om lite i ditt liv. När det gäller kärleken vet du varken ut eller in. Har du ett förhållande känner du dig skyldig när du plötsligt blir förälskad i någon annan. Som singel hittar du kärleken där du minst anade det.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Äntligen börjar det se ljust ut för dig på jobbet. Även om din karriär har gått bra så har våren delvis varit tung och krävande. Nu börjar du äntligen ana ljuset i tunnelns slut. Ekonomiskt kan du få ett uppsving den här månaden. Ett plötsligt lönelyft eller en vinst i spel förstärker kassan inför sommaren. Under den här perioden får du ett frestande erbjudande om ett nytt jobb, men det kan kräva en flytt.

FISKARNA 19/2-20/3

April blir en rolig, stökig och ganska konstig månad. Du umgås med ett större gäng på fritiden och där inträffar en del drama som du delvis är orsaken till. På jobbet går allt över förväntan. Du har hittat en person som du jobbar bra med och du blir irriterad när du måste byta partner. När det gäller kärleken är frågan om du vågar satsa fullt. Här är det allt eller inget som gäller om den relation du drömmer om ska fungera.

VÄDUREN 21/3-19/4

Det blir en månad där du får testa ditt tålamod och din samarbetsförmåga. Du blir irriterad på en kollega som alltid vet vilka knappar hen ska trycka på för att såra dig. Ni har alltid haft en udda relation men under den här månaden blir det värre eftersom en av er har ett känslomässigt övertag över den andre. När det gäller ekonomin är det dags att börja spara. Det är något som du vill köpa men det kostar en del, och det tar tid att spara ihop den här summan. Under slutet av april kommer det in nya spännande människor i ditt liv.

OXEN 20/4-20/5

Nu när april är här känner du att orken återvänder. Din fantasi vaknar till liv och du startar en massa olika projekt. På jobbet är det periodvis slitigt, men du hanterar stressen förhållandevis bra. Du har tålamod med en ganska uppblåst kollega som alltid tar plats. Du vet att om du hanterar hen på rätt sätt kan du få flera fördelar av ert samarbete. Slutet på månaden bjuder på en kortare resa.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Mycket i april kretsar kring ekonomin och sparandet. Det här är frågor som du tycker är dödstråkiga, men som du vet att du måste ta tag i. Under den här månaden kan en äldre släkting höra av sig. Det ger dig en påminnelse om hur viktigt det är att ta till vara er relation. Som singel är du riktigt flirtig den här månaden. Men du söker egentligen inte efter ett fast förhållande, du trivs som singel.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Du oroar dig för mycket över framtiden. De rykten du får höra den här månaden är inte mer än bara rykten och det gäller att du inte gör mer av det än vad det är. Under den här perioden finns det en risk att du blir ännu mer förälskad i en person som du står nära. Är det din partner är det bra, men är det en kollega eller vän så blir situationen komplicerad. Du är inte redo att lämna ut dina känslor hur som helst.

LEJONET 23/7-22/8

Du vill satsa på karriären samtidigt som det är svårt, eftersom din privata situation är ganska krävande. Här gäller det att göra kloka val och att du tänker ett steg längre. En av dina chefer är väldigt imponerad över din insats och du suger åt dig av alla superlativ. Under april startar du en hobby eller något annat fritidsprojekt. Det här blir ett sätt för dig att koppla av. Du behöver få ta en timeout från jobbet ibland.

JUNGFRUN 23/8-22/9

April blir en ganska lugn månad och det är du tacksam för. Du har haft mycket på din agenda den senaste tiden så nu behöver du tid att smälta allt som hänt. En äldre släkting får ett plötsligt ryck och börjar med en hobby som du aldrig kunnat gissa dig till. Det här ställer till problem för dig eftersom den här personen ofta funnits till hands när du behövt hjälp. Nu får du helt enkelt klara dig själv.

VÅGEN 23/9-22/10

Under april blommar du upp. Det känns att det är vår i luften även om det inte är riktigt varmt ännu. Det finns liv, energi och massor av positivt tänkande i ditt horoskop just nu. På jobbet undviker du att stressa. Du utför dina arbetsuppgifter bra, men ser till att lägga lika mycket energi på fritiden som på jobbet. För dig är det viktigt att hitta balans i livet. Slutet på månaden blir början på ett äventyr.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Under april kan du börja skörda frukterna av vad du sått i mars. Du har fortfarande en hel del att jobba på innan du är i mål, men framtiden ser ljus ut. När det gäller kärleken är det inte så glasklart som du hade hoppats på. Du är förälskad, men dina känslor är komplicerade. Innerst inne vet du att det här inte är rätt person för dig, men kärleken är blind. När det gäller vänskap finns det framför allt en vän du litar på.

SKYTTEN 22/11-21/12

Våren är din tid, inte tal om något annat. Just nu jonglerar du många bollar i luften samtidigt, men du har inga problem att få allt från jobb till familj och fritid att gå ihop. Det enda som kan bli lidande är din sömn. Se upp så att du inte förlorar för många timmars sömn, för då orkar du inte hålla det tempo du har just nu. Under slutet av april börjar du planera för sommaren. Vissa förutsättningar har ändrats.

Foto startbild: Hanna Stefansson

Läs mer:

Dagens horoskop – nytt astro varje dag >

Hur är skorpioner egentligen? 4 myter om det superaktuella stjärntecknet!

Så ond är du– baserat på ditt stjärntecken