Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: April 2017

Månadens horoskop för april är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
05 april, 2017

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Av Felicia Stålkrantz Baurén Illustration Garance Wilkens  

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Du tycker inte att dagarna räcker till den här månaden. Du har så mycket inplanerat att du inte hinner med det vanliga i vardagen. Här gäller det att medvetet ta en paus och stanna upp annars kan du dra på dig en vårförkylning av all stress. I mitten av april finns möjlighet till en minisemester. Unna dig att vara ledig och se till att stänga av både dator och mobiltelefon. Du behöver få vara teknikfri.

Smycke Vattumannen, Thomas Sabo (länk till Apprl)

LÄS OCKSÅ: STJÄRNTECKNET DU ALDRIG SKA DEJTA – BASERAT PÅ DITT EGET HOROSKOP

FISKARNA 19/2–20/3

Du är tillbaka på start igen när det gäller en relation, och det är både positivt och lite jobbigt på samma gång. Det positiva är att du kan börja om och stryka ett streck över allt som varit – det jobbiga är att det är lättare att förlåta än att glömma. Du kommer vara lite mer misstänksam framöver och du vet inte hur du ska hantera det. Under slutet av månaden får du ett välkommet tillskott i kassan.

Smycke Fiskarna, Thomas Sabo (länk till Apprl)

VÄDUREN 21/3–19/4

April är din månad och det märks på ditt humör och din drivkraft. Du har massor av idéer, men det kan hända att dina kolleger och din familj tycker att du stressar fram förändringar. Det viktigaste när du vill göra nya saker är att få med alla inblandade så att ni jobbar åt samma håll. Om du dikterar villkoren kan du mötas av en mindre revolution. I slutet av perioden finns det mycket kärlek. En bra tid för nyförälskade Vädurar eller dig som söker kärleken. Har du ett förhållande blir det en harmonisk snarare än passionerad period.

Smycke Väduren, Thomas Sabo (länk till Apprl)

OXEN 20/4–20/5

April blir en bra månad. Oxen älskar våren och den energi som kommer med ljuset och värmen. Du är ute så mycket som möjligt den här perioden. Du inspireras av grönskan omkring dig och du hittar harmoni i naturen. Under helgerna är det många olika evenemang på gång. Här gäller det att planera in små pauser så att allt går i ett. Strunta i släktmiddagen och unna dig en hemmakväll i stället.

Smycke Oxen, Thomas Sabo (länk till Apprl)

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Början av april blir stressig. Det finns krav både på jobbet och privat vilket gör att du hela tiden känner att du ligger steget efter. Här är det viktigt att börja prioritera. Gör upp en lista på vad som är viktigast i ditt liv, både när det gäller arbetet och hemma. Sålla ut det som inte är nödvändigt och försök hitta tid att pusta ut. Mitten av månaden handlar om din ekonomi och om något som du vill spara till.

Smycke Tvillingarna, Thomas Sabo (länk till Apprl)

KRÄFTAN 21/6–22/7

Du känner dig full av optimism och livslust. Du drömmer om framtiden men lyckas ändå leva i nuet. Du känner glädje över att finnas till, och de små sakerna i livet förgyller din vardag. Som singel är du mycket med dina vänner. När det gäller kärleken trånar du efter det du inte kan få – det är mer intressant än det som finns inom räckhåll. Du är hellre ensam än satsar på något som inte är äkta.

Smycke Kräftan, Thomas Sabo (länk till Apprl)

LEJONET 23/7–22/8

Det blir en lugn inledning på april och det tycker du är skönt. Våren och ljuset lockar fram dina bästa sidor och du är gärna ute mycket med dina vänner. En bekant går bakom din rygg under mitten av månaden och det gör dig väldigt besviken. Du trodde att du kunde lita på hen, men det visar sig att personen i fråga bara tänker på sig själv. I slutet av månaden möter du en person som är äkta.

Smycke Lejonet (länk till Apprl)

JUNGFRUN 23/8–22/9

April blir en riktig inledning på våren och det känns i hela kroppen. Du mår bättre och orkar mer. Under den här månaden har du en dialog med en chef om en förändring av dina arbetsuppgifter. Du är inte riktigt nöjd som det är nu utan vill jobba lite mer med planering och om möjligt med siffror och struktur. Under de sista dagarna den här månaden kan du hamna i en dispyt med en äldre släkting.

Smycke Jungfrun, Thomas Sabo (länk till Apprl)

VÅGEN 23/9–22/10

Det handlar om att våga i olika sammanhang. Nöj dig inte med att vara panelhöna på livets dans, ta för dig av det du vill ha och våga visa känslor. Det har varit en turbulent vinter, och det är först nu som du känner att du börjar komma ikapp med vardagen. Arbetet flyter på fint och ger dig tid över till nya fritidsintressen. Ett möte under mitten av perioden kan skaka om dig ordentligt på ett positivt sätt.

Smycke Vågen, Thomas Sabo (länk till Apprl)

SKORPIONEN 23/10–21/11

Under första delen av perioden är du lite förvirrad. Det känns ofta som om du är på fel plats vid fel tillfälle och att tiden inte ligger rätt. Det är en surrealistisk känsla som beror på planeternas rörelse och den kommer att gå över så småningom. När stora astrologiska förändringar är på gång kan man känna det fysiskt, men framför allt psykiskt. I övrigt blir det en trevlig och social månad.

Skorpionen smycke, Thomas Sabo (länk till Apprl)

SKYTTEN 22/11–20/12

April handlar om affärer. Du gör både små och stora fynd den här perioden. Om du söker bostad eller ska boka en resa inför sommaren är det helt rätt period. Du lyckas hitta klipp som ingen annan upptäcker och har turen på din sida. Under slutet av april uppstår en konflikt på jobbet. Det bästa du kan göra är att hålla dig så neutral som möjligt. Blir du inblandad kan det bli jobbigt.

Smycke Skytten, Thomas Sabo (länk till Apprl)

STENBOCKEN 22/12–19/1

April blir ett lyckorus för nyförälskade Stenbockar. Du känner dig hel för första gången på länge och vågar öppna upp dig och visa vem du är. Det är en härlig känsla som följer med genom hela perioden. Dina vänner är både glada för och avundsjuka på din lycka. Det verkligen strålar om dig. I övrigt är det en stressig månad med mycket krav på jobbet och en hel del aktiviteter på fritiden.

Smycke Stenbocken, Thomas Sabo (länk till Apprl)

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – NYTT ASTRO VARJE DAG PÅ ELLE.SE >