Månadens horoskop: April 2016

Horoskopet för april är här. Månadens stjärntecken är Väduren. Alla stjärnteckens horoskop läser du här.
04 april, 2016

Av Felicia Stålkrantz Baurén

Om månadens stjärntecken: Väduren

Väduren är det första tecknet på det astrologiska året. Väduren är en framåtsträvare och en pionjär som styrs av energiska och nyckfulla Mars. Väduren är intelligent, framåt och passionerad. Tyvärr har hen svårt att hålla fast både vid personer och arbeten. Hen blir lätt uttråkad när saker flyter på smidigt, då vill hen ha förändring och nya utmaningar. En Vädur skulle aldrig kunna leva i ett platoniskt förhållande, hen är för passionerad och fysisk för det. Du kan inte fånga en Vädur genom att dölja dina känslor, hen föredrar ett hett temperament framför en foglig vilja.

Månadens råd: Ta dig tid att ta dig an utmaningar.

LÄS OCKSÅ: DAGENS ASTRO – NYTT VARJE DAG

Väduren 19/3–19/4

April blir en livfull och energisk månad för alla tidigt födda Vädurar. Här kan du räkna med många förändringar och tuffa utmaningar, något som borde passa dig bra. Tack vare fina vänner och ett starkt stöd från din familj klarar du alla motgångar och du kommer ut starkare än någonsin. Du börjar uppskatta det du har i livet på ett helt nytt sätt. Slutet på perioden blir mer harmonisk än inledningen. Äntligen ger du dig själv tid och möjlighet att läka och växa.

Oxen 20/4–20/5

Under april får du plötsligt en idé om en förändring. Det blir en dramatisk skillnad i ditt liv när du väl fattat beslutet, men innerst inne vet du att det här är något som växt fram under lång tid. För Oxar är självinsikt väldigt viktigt. Du vill växa som människa och första steget i rätt riktning är att inse och erkänna dina brister. Under april möter du en person som blir en passion på ett eller annat sätt.

Tvillingarna 21/5–20/6

Under april trotsar du en hel del tabun och det väcker starka känslor i din omgivning. Tvillingarna är dåliga på att leva efter regler och normer, något du verkligen visar den här perioden. Men det är en rolig och annorlunda period i ditt liv. Under mitten av perioden kan det komma en förändring i ditt boende. Här gäller det att vara flexibel. Slutet av april tycks bjuda på många fester.

Kräftan 21/6–22/7

Du går in i en av de mest harmoniska perioderna det här året. Du utvecklas kanske inte så mycket på jobbet, men du får en chans att lära känna flera av dina nya kolleger. Hemma är det väldigt lugnt och skönt. Har du ett förhållande väntar en trygg och varm stämning. Som singel har du hittat den du vill ha, men frågan är om du är mogen att erkänna det för dig själv, eller tala om det för honom/henne.

Lejonet 23/7–22/8

Just nu har du svårt att acceptera reglerna i samhället. Det finns något inom dig som vill bryta mot vartenda förbud. Det är nästan samma påverkan som Tvillingarna har, men hos dig genomsyrar den både ditt privatliv och din arbetsroll. Är du chef är det något enklare eftersom du själv sätter några av de regler du förväntas följa. Du måste hitta ett sätt att ventilera din frustration.

Jungfrun 23/8–22/9

April bjuder på massor av nyheter och det gäller att du är vaken om du ska hänga med i svängarna. Månaden blir nyckfull så försök att inte förboka för många aktiviteter eftersom saker förändras med kort varsel den här perioden och du kan tvingas ställa in något du sett fram emot. När det gäller ekonomin bör du vara försiktig. Slutet av perioden blir ovanligt lättsam och trevlig.

Vågen 23/9–22/10

Du vågar mer och mer under april månad. Oavsett om det är att ta för sig på jobbet, synas i offentliga sammanhang eller att säga ifrån hemma har du blivit både tuffare och mer målinriktad. April är en energisk månad full av positiv energi från solen. Du njuter av allt liv som gror omkring dig. Om du inte tränar är det här en bra period att börja. Genom att vara aktiv så grubblar du inte så mycket.

Skorpionen 23/10–21/11

Du har bestämt dig för att inte grubbla så mycket över framtiden utan att leva här och nu i stället. Under mitten av perioden får du chansen att visa upp dig inför en högre chef. Det handlar om att representera en grupp människor och era idéer. Det ger dig fördelar under lång period framöver. En vän har gjort ett ödesdigert misstag och nu försöker du stötta och hjälpa henne på alla sätt du kan.

Skytten 22/11–21/12

Under april gör du många misstag. En del är enkla att rätta till medan andra är svårare att reparera. Du måste tänka på, när allt känns jobbigt, att det här är en del av livet och att du faktiskt lär dig en hel del på kuppen. Under mitten av perioden blir det plötsligt bättre. Du inser vad det är du gör för fel hela tiden och det hjälper dig att utarbeta en plan för framtiden. Din partner finns där för dig.

Stenbocken 22/12–19/1

April blir härlig och turbulent. Du sveps med av starka känslor och du förvånar dig själv över att du faktiskt kan känna så här. Tillåt dig att vara lycklig och grubbla inte för mycket över framtiden. Under mitten av perioden möter du en tuff utmaning på jobbet. Du inser att du måste jobba hårdare om du vill nå de mål som du satt upp för den här våren. Privat satsar du tid och energi på din hobby.

Vattumannen 20/1–18/2

Det blir en stressig inledning på april som har med deadlines att göra. Du måste hitta ett sätt att arbeta effektivt utan att det påverkar ditt privatliv i alltför stor utsträckning. April handlar också om farväl och om en nystart. När det gäller romantik är det som bäst under slutet av perioden. Då blommar passionen ut i ditt liv. Som singel är det här den absolut bästa tiden att möta kärleken. Våga chansa!

Fiskarna 19/2–20/3

April blir på många sätt en härligt romantisk månad. Du har det bra både arbetsmässigt och privat även om det finns vissa irritationsmoment i form av chefer som inte tar ansvar. I början av perioden verkar du resa bort. Du gör av med mycket pengar på kort tid. Här gäller det att du slösar under ansvar om du nu ska leva det ljuva livet. Du måste hålla koll på utgifterna så det inte springer iväg.

LÄS OCKSÅ: DAGENS ASTRO – NYTT VARJE DAG