Här är de mest kärleksfulla stjärntecknen – och de minst romantiska

Kärleksfulla stjärntecken

Välja partner efter stjärnorna? Varför inte. De olika horoskopen har trots allt olika egenskaper och vissa är mer kärleksfulla än andra. Här är de fem mest kärleksfulla tecknen – och de minst romantiska.
13 februari, 2018
Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken
2:50

Efter reklamen: Så blir kärleksåret 2021 – enligt ditt stjärntecken

(2:50)

Slå på ljud
Se kärlekshoroskopet för hela 2021 här!

Stjärnorna kan säga mycket om en person, både när det gäller egenskaper och personlighetsdrag – men också hur kärleksfull man är.

Vissa är mer lagda åt det känslomässiga hållet och skämmer bort sin partner med massor av kärlek, medan det också finns tecken som är tvärtom.

Oavsett vad du vill ha ut av en partner kan du ha stjärnorna i åtanke – även om du så klart alltid bör ta horoskop och astro med en nypa salt.

Här är de mest kärleksfulla stjärntecknen:

1. Kräftan

Kräftan är väldigt fäst vid att ha människor runt sig och när det här tecknet har känslor för någon speciell kan kräftan inte låta bli att uttrycka dem.

I ett romantiskt förhållande visar kräftan sin kärlek med pussar, kramar och närhet. När känslorna är starka kan personer födda i detta tecken helt enkelt inte lägga band på sig själva.

2. Oxen

Av alla tecken beskrivs ofta oxen som den mest sensuella. Oxen älskar att ge och ta emot tillgivenhet och att visa sin kärlek med kroppens alla sinnen – särskilt med beröring.

Så om det är någon som strör rosenblad i sängen och gör andra romantiska gester så är det oxen. Tecknets sensualitet gör oxen till den perfekta partnern om du älskar att mysa – och det bäddar även för ett spännande sexliv där beröring står i centrum.

3. Lejonet

Lejonet tar för sig när det kommer till att visa ömhet och är det tecken med störst hjärta. Sin kärlek visar lejonet gärna upp i form av att hålla hand, överösa sin partner med kramar och att gosa när helst möjligheten finns.

Viktigt är dock att inte glömma att lejonet inte bara är till för att ge kärlek, tecknet vill gärna ha kärlek tillbaka.

4. Vågen

Det kan visserligen ta tid för det här tecknet att välja partner, men när vågen väl har hittat sin rätta är de riktigt kärleksfullt lagda, vilket kan visa sig i form av söta kommentarer, kärleksbrev, sånger och dikter, samt genom gåvor, blommor och upplevelser.

Vågen är en utmärkt partner som accepterar sin andra hälfts egenheter – däremot behöver det inte alltid betyda att de alltid kommer känna så – eller överhuvudtaget vill vara monogama.

5. Fiskarna

Om du själv är fisk eller dejtar en fisk, vet du säkert redan att det här tecknet älskar att ge kärlek. Fisken anpassar kärleken till sin partner, vilket bäddar för ett långt och jämställt förhållande. Ger du fisken kärlek kan du förvänta dig att alltid få kärlek tillbaka, det här är ett tecken som verkligen kommer att älskar dig villkorslöst.

…och här är de minst kärleksfulla stjärntecknen

Kärleksfullt par. Kärleksfulla stjärntecken. Astrologi.

Foto: Unsplash/Yun Heng Lin

1. Vattumannen

Det här tecknet är ett av de minst romantiska eftersom vattumannen ofta flyr från att uttrycka sina känslor och hellre fokuserar på sig själv och sina mål.

Vattumannen kan självklart ha ett fullt fungerande förhållande, även om många födda i det här tecknet föredrar att flyga solo. I ett förhållande är vattumannen ofta väldigt temperamentsfull och har svårt att kompromissa, vilket kan göra förhållanden knepiga. Vattumannen sätter alltid sig själv i första hand och värdesätter sin frihet högre än att hänge sig till någon.

2. Tvillingarna

Tvillingarna har ett dåligt rykte när det kommer till kärleksrelationer och även om det så klart inte alltid är fallet kan det ibland stämma.

Av alla tecken är tvillingarna det tecken som mest troligt är otroget – vilket är motsatsen till att vara romantisk.

Tvillingarnas nyfikna sida gör att de har svårt att nöja sig och därför är det många födda i det här tecknet som dejtar järnet, men utan att stadga sig.

3. Väduren

Självsäkra väduren är målmedveten när det gäller mycket, men inte när det kommer till kärleken. Det här tecknet har svårt att hitta ett speciellt band med någon utanför familjen, vilket gör att personer födda i det här tecknet ofta väljer att fokusera på exempelvis karriären istället.

Väduren är dessutom impulsiv och har kort stubin, vilket kan göra dem mindre romantiska. Men det finns så klart någon för alla och med rätt person kan väduren vara en bra partner.

Läs också:

Månadens horoskop: Februari 2018!

Så ska du inreda hemmet 2018 – enligt ditt stjärntecken

Stjärntecknet du aldrig ska dejta – baserat på ditt horoskop

Källa: Bustle, The talko, Your tango Foto: Unsplash/Toa Heftiba