Kändisen du är mest lik – baserat på ditt stjärntecken

30 sep, 2020 
AvSanna Rossäng
Zendaya, Lady Gaga och Margot Robbie.
Är du mest lik Gigi Hadid, Lady Gaga eller Margot Robbie? Ditt stjärntecken säger mer om vilken kändis du har mest gemensamt med än du kanske tror. Få svaret i ELLEs härliga astrobonanza!
Annons

Vi är många som låter horoskop vara en vägvisare i livet och söker ofta svar på olika frågor i stjärnorna. Förutom att det kan visa vilka personer vi passar både bättre och sämre ihop med kan ditt stjärntecken avslöja vilken kändis du är mest lik. Även fast det är mycket mer än så som spelar in kan det vara en vägvisare för gemensamma egenskaper, värderingar och intressen.

Så är du lika impulsiv som Lady Gaga eller karismatisk som Kylie Jenner? Snart vet du!

väduren 21 mars-20 april

Lady Gaga

Väduren är öppen som en bok och delar mer än gärna med sig av alla detaljer i sitt liv – utan någon som helst eftertanke. Kanske för att en vädur också är impulsiv, modig och full av energi? Egenskaper som ofta även leder till mindre smickrande drag så som självcentrerad och i stort behov av både bekräftelse.

Annons

Andra kända vädurar: Emma Watson, Kourtney Kardashian, Keira Knightley, Kristen Stewart och Reese Witherspoon.

Oxen 20 april-20 maj: Gigi Hadid

Gigi Hadid

Oxen är envis men det är ju (så klart!) för att hen är så säker på sin sak. Oxen är så självsäker att personen i fråga kan framstå som dömande, men det är aldrig oxens avsikt. Oxen är så härlig att umgås för hen är en livsnjutare av rang och ser alltid till att maxa varje situation. Den ambitiösa sidan av oxen lämnar ingenting åt slumpen utan gör allt för att ta tillvara på livets alla härligheter.

Annons

Andra kända oxar: Miranda Kerr, Lily Allen, Megan Fox, Jessica Alba, Adele, Cher.

Tvillingarna 21 maj-21 juni: Lucy Hale

Lucy Hale

Tvillingarna kännetecknas oftast med sin lekfullhet och det är svårt att inte trivas i en tvillings sällskap. Tvillingen är otroligt älskvärd och genuin och är duktig på att uttrycka sina känslor för andra människor vilket gör det ännu härligare att omringas av just tvillingar. Men se upp så att inte alla positiva egenskaper har falska avsikter.

Andra kända tvillingar: Adriana Lima, Angelina Jolie, Nathalie Portman, Heidi Klum, Mary-Kate och Ashley Olsen.

Annons

Kräftan 22 juni-22 juli: Margot Robbie

Margot Robbie

Om kräftan bara får beskrivas med ett ord är det omtänksam. En snällare och mer empatisk person får du leta efter. Har du väl funnit en vän i kräftan har du en otrolig lojal och stöttande sådan. Vad du än gör, försök inte läsa in för mycket i kräftans handlingar för hen kan lätt misstas för att vara svårtolkad och grinig.

Andra kända kräftor: Selena Gomez, Ariana Grande, Lana Del Ray, Selma Blair, Kholé Kardashian, Kristen Bell, Sandra Oh.

Lejonet 23 juli-22 augusti: Kylie Jenner

Kylie Jenner

Lejonet = lyx! Allt som är påkostat faller lejonet i smaken och något som även kan göra hen verklighetsfrånvänd. Att hänga med ett lejon bjuder på många överraskningar tack vare den livliga och karismatiska personligheten.

Annons

Andra kända lejon: Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Demi Lovato, Jennifer Lopez, Elisabeth Moss, Meghan Markle och Cara Delevingne.

Jungfrun 23 augusti-22 september: Zendaya

Zendaya

Jungfrun är flitig, disciplinerad och har ett stort öga för detaljer. Egenskaper som gör att jungfrun aldrig lämnar något åt slumpen och lätt kan stressa upp både sig själv och omgivningen med sina perfektionistiska drag. Vill du ha jobbet gjort ordentligt? Låt en jungfru göra det!

Andra kända jungfruar: Beyoncé, Blake Lively, Lea Michele, Michelle Williams, Alexis Bledel.

Annons

Vågen 23 september-22 oktober: Brie Larson

Är det någon som älskar att umgås med andra människor är det vågen. Den sällskapliga vågen är utåtriktad, charmig och väldigt mån som sina vänner och prioriterar ofta vänskapsrelationer framför sig själv. Tack vare det stora antalet vänskaper vågen har i sitt liv kan hen lätt framstå som ytlig och falsk, men det handlar egentligen om att vågen vill ha så många vänner som möjligt i sitt liv för att slippa vara ensam.

Andra kända vågor: Kim Kardashian, Cardi B, Kate Winslet och Gwyneth Paltrow.

Annons

Skorpionen 23 oktober-21 november: Katy Perry

Katy Perry

Skorpionen är passionerad i allt hen gör och presterar alltid på topp. Passionen syns framför allt i form av en livlig fantasi och kreativitet som gör att skorpionen vågar ta andra vägar i livet – vilket självklart leder till nya möjligheter i form av kärlek, vänskap och karriär.

Andra kända skorpioner: Emma Stone, Kendall Jenner och Julia Roberts.

Skytten 22 november-21 december: Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Skytten är driven, nyfiken och kreativ. Att lära sig någonting nytt är det bästa skytten vet och att omge sig med människor som utmanar konventioner och invanda mönster är det bästa hen vet.

Annons

Andra kända skyttar: Zara Larsson, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Katie Holmes, Rita Ora, Zoë Kravitz och Britney Spears.

Stenbocken 22 december-19 januari: Zooey Deschanel

Zooey Deschanel

Stenbocken förknippas ofta med att vara traditionell men är med det sagt allt annat än tråkig. Lekfull, driven och ambitiös är bara några av egenskaperna en stenbock besitter och det i kombination med ett stort driv gör stenbocken till en person man vill ha i sitt liv i så många sammanhang det bara går!

Annons

Andra kända stenbockar: Alison Brie, Michelle Obama, Mary J. Blige, Regina King.

Vattumannen 20 januari-18 februari: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Vattumannen är excentrisk och utåtriktad vilket gör att hen ofta kan uppfattas som lite för mycket. Missta inte den stora personligheten för att vara jobbig, låt istället vattumannen blomma ut i ditt sällskap så kommer du aldrig ha en tråkig stund igen.

Andra kända vattumän: Alicia Keys, Shakira.

Fiskarna 19 februari-20 mars: Rihanna

Rihanna

Den romantiska fisken är kreativ och empatisk och ser alla i sin omgivning. Fisken dagdrömmer ofta och mycket och är full av både energi och fantasi. Genom att ha känslorna nära till hands kan det lätt tippa över till att vara orolig, men det handlar bara om att fisken bryr sig väldigt mycket om väldigt många.

Annons

Andra kända fiskar: Millie Bobby Brown, Dakota Fanning,

LÄS MER:

Annons