4 myter om stjärntecknet skorpionen

30 okt, 2017 
AvMalin Ny
Detta är myterna om skorpionen.
De sägs vara mystiska, svåra och opålitliga – men skorpionen är mycket mer än så. Här är 4 vanliga myter om skorpionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Just nu är det skorpionsäsong, och om det är något stjärntecken som är omgett av många fördomar är det just skorpionen. De sägs vara mystiska, svartsjuka och dystra – men det är långt ifrån hela sanningen. Här är 4 vanliga missuppfattningar om vattentecknet.

1. De är inte så mystiska som du tror

En skorpion är inte särskilt lätt att komma nära och ibland kan den nästan verka kall – så pass att du glömmer bort att skorpionen faktiskt är ett känsligt vattentecken. Istället för att uttrycka sina känslor avslöjar de sällan vad de känner till en början. I de fallen är det lätt att tro att en skorpion är mystisk, men det är inte nödvändigtvis sant. Istället kan du se det som att en skorpion sällan är ytlig, och att när du väl lär känna en skorpion lär du känna den på riktigt. Då kommer även deras känsliga sida fram, även om det kan ta ett tag.

2. Inte heller så svartsjuka som du tror

Om du är nära vän med en skorpion har du förmodligen lagt märke till deras intensiva blick och att de är väldigt beskyddande. Kanske tycker du till och med att de är en aning ägande och svartsjuka. Det stämmer till viss del – skorpioner gillar att ha relationer som går på djupet. Däremot värderar de privatlivet så pass mycket att de aldrig skulle göra intrång på ditt. Om du ber om att få mer utrymme kommer de garanterat att ge det till dig. För hur intensiva de än kan verka är de inte misstänksamma av naturen. De kanske älskar dig djupt, men skulle aldrig pusha dig.

Annons

3. De är inte så mörka som du tror

Många skorpioner dras till det mörka och dystra tack vare att tecknet styrs av Pluto, planeten som ofta kopplas samman med det undermedvetna, förändring på djupet och dödsriket. Du märker det på en skorpions sätt att till exempel komma med torra kommentarer, att de gillar skräckfilmer eller bära svarta kläder. Men det behöver inte betyda att de endast gillar mörker och dysterhet. De älskar istället att ta itu med saker som är väldigt detalj- och processinriktade. Många skorpioner till exempel älskar att pyssla och många kanske skulle beskriva sig själva som nördar som är väldigt intresserade av en viss typ av hantverk.

4. De kan vara nyckfulla i relationer, men tänker alltid på ditt bästa

Skorpionen gillar att hålla koll på trender och ny teknologi. De verkar också välkomna förändring, istället för att, som många andra, sky den. Tyvärr gäller det här även för vissa skorpioner när det kommer till förhållanden, vilket kan vara mindre roligt när du blir plötsligt blir ghostad av en av dem. Det är dock sällsynt att bli totalt sviken av en skorpion. Skorpioner gillar nämligen inte att slösa sin tid på ett förhållande som de inte är helt säkra på kommer att leda till något i längden, så om du plötsligt blir lämnad av en skorpion kan du lita på att de vill se till att du inte slösar din tid heller.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Källa: Refinery29

Foto: IBL

Läs mer:

Misstagen du gör i ditt förhållande – baserat på ditt stjärntecken

Beskedet: du kan ha ett andra stjärntecken – måntecknet

Så ond är du – baserat på ditt stjärntecken

Pinsamma sexmissar du kommer råka ut för – enligt ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons