Horoskop vecka 18 2022 – så blir veckan för dig

28 apr, 2022 
Horoskop vecka 18 2022
Hur blir vecka 18 2022? Astrologen Sofia Pontén och Suzan Alev Arslan från podden Astrorummet har svaret!
Annons
Månadens horoskop maj 2022Brand logo
Månadens horoskop maj 2022

LYSSNA PÅ VECKANS AVSNITT HÄR:

SÅ BLIR början av VECKA 18 2022

I senaste avsnittet av astrorummet fick vi som vanligt en sneakpeak på vad den kommande veckan har att bjuda på. Och det verkar vara en blandad kompott!

– Välkommen till vecka 18! Jag kallar den här veckan för hangover week efter förra veckans festernas fest och förmörkelsen som vi hade i lördags, säger astrologen Sofia Pontén och fortsätter:

– Vi är i en period där saker kommer börja röra på sig och växa till sig, och vi ska använda all energi som är igång.

Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan från podcasten Astrorummet.
Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan från podcasten Astrorummet.

Veckan inleds med att Venus går in i väduren – och eftersom den inte trivs superbra där, kan bli en spänd stämning menar Sofia.

Annons

– Det kan bli lite bitchigt! Vilket kan vara bra för ibland behöver man vara lite kaxig och rebellsik, särskilt om man ska stå upp för sig själv eller någon annan. Men det kan också leda till dålig stämning, backstabbing och onödig drama.

På tisdag har vi en härligare energier att se fram emot då Jupiter är kvar i fiskarna och skapar en mysig och flummig stämning, samtidigt som Pluto är i stenbocken och försöker bygga nya strukturer.

SÅ BLIR RESTEN AV VECKA 18 2022

På torsdag flörtar Merkurius och Venus, vilket kommer att leda till en härlig och rolig men också rivig stämning.

– Merkurius är vår snackiga kommunikationsplanet och Venus har precis gått in i väduren. Nu kommer det lite ny energi vilket kommer innebära mer mingel och spontana påhitt.

Eftersom överraskningsplaneten Uranus också är inblandad kan det uppstå saker som man inte riktigt har räknat med. Dessutom är Mars i fiskarna med på ett hörn vilket kan bli ganska känsloladdat.

Annons

– Man får känna efter och och fundera "hur många överraskningar orkar jag med?". Om man inte känner för sådant kan man ligga lite lågt från torsdag till lördag. Är man öppen för det ska man vara beredd på att marken kan skaka lite.

Annons