Månadens horoskop: September 2015

Månadens horoskop: September 2015

31 augusti, 2015

Månadens horoskop för september  är här. Se hur månaden blir för dig och dina vänner.

 

Jungfrun 23/8–22/9 

Det kommer att bli förändringar för Jungfrun. Det handlar om att vara vaksam på små detaljer, att inte vara naiv och tro att chefer håller dig bakom ryggen bara för att ni har trevligt på luncherna. Var försiktig och håll utkik efter små beteendeändringar hos dina kolleger. Använd dig av dina analytiska talanger och ligg steget före och undvik obehagliga överraskningar. Slutet av perioden handlar om att anpassa sig till det nya och att släppa taget om det gamla, något som kan vara jobbigt för en Jungfru

 

Väduren 21/3–19/4

September handlar om nuet och om att inte fundera så mycket på framtiden. Du fångar dagen och njuter av nuet. Under månaden kan du få en del ekonomiska problem. Dem kan du avhjälpa genom att planera dina inköp bättre och undvika impulsshopping. Under mitten av månaden dyker det upp en möjlighet till nytt arbete. Här gäller det att vara redo att hoppa på tåget medan det är i rullning.

 

Oxen 20/4–20/5

September blir en hektisk månad där det gäller att orka hålla ett högt tempo. Förändringar på jobbet kan skapa konflikter, men om du undviker att lägga näsan i blöt slipper du de värsta stormarna. Under mitten av september får du goda nyheter. Du omvärderar mycket i ditt liv, både stort och smått. Var inte rädd för att lyssna till din magkänsla. Den kommer att leda dig rätt.

 

Tvillingarna 21/5–20/6

Du vet vad du vill nu och arbetar hårt för att nå dina mål. Du har så höga ambitioner och vilar inte förrän du kommer dit du vill. Den här månaden får både dina vänner och din familj komma i andra hand. Det kan leda till en del konflikter, men så länge du är medveten om konsekvenserna kan du nog hantera lite diskussioner. Under slutet av september börjar all din möda ge resultat. Äntligen kan du njuta.

 

Kräftan 21/6-22/7

Efter en skön sommar är det dags att ta tag i jobbet igen. Står du mellan arbeten blir det en extra intensiv månad då du tvingar dig själv att utmana dina gränser och testa nya idéer. Mitten av perioden handlar om pengar och om hur du ska lägga upp en långsiktig budget. Du planerar för en dyrare resa. Under slutet av september tillåter du dig lite mer frihet både privat och på arbetet.

 

Lejonet 23/7–22/8

Kreativiteten från förra månaden hänger kvar.

På jobbet har du svårt att komma överens med en kollega som jobbar nära dig. Du tycker att hon tar sig för stora friheter och hon tycker att du är för dominant. Ni är båda starka, kontrollbenägna personer och det skapar den här konflikten. Under slutet av perioden kan det hända att du blir förälskad. Det mycket känslor i ditt tecken just då.

 

Vågen 23/9–22/10

September blir en vänskapens och familjens månad. Du bygger en säker bas hemma och lägger energin på att få vänner och familj att trivas. Du blir tvungen att erkänna en brist hos dig själv. Det sitter långt inne men det är dags att göra något åt situationen. Ta gärna hjälp av en vän med lite bättre karaktär än vad du själv har. Du behöver någon som kan tvinga dig vidare när allt känns jobbigt.

 

Skorpionen 23/10–21/11

Det handlar om att vara ordentlig och inte glömma bort saker som du har lovat den här månaden. Normalt sett kan Skorpionen bli lite disträ, och nu när du har en tung påverkan från bland annat Uranus har du ännu svårare att fokusera. På jobbet händer det mycket på kort tid så det gäller att hänga med i förändringarna. Ordentligt med sömn och hälsosam mat kan hjälpa dig att hitta balansen.

 

Skytten 22/11–21/12

Du är harmonisk och utvilad. Dina kolleger får se din ljusaste och varmaste sida. Du lever upp så här under höstmånaderna. Har du en partner

kommer du sannolikt att satsa mycket på er relation. Är du singel är du öppen för förslag. Venus gör dig mottaglig för flirt och ger dig en sensuell utstrålning. Under månaden kommer du att möta många nya, fascinerande människor.

 

Stenbocken 22/12–19/1

September blir en härlig månad. Du får många nya vänner och en tajtare relation till dina gamla kompisar. Månaden handlar om att se saker med nya ögon och att följa ditt hjärta. På jobbet flyter allt på bra. Du lär dig att jobba i grupp även om du som vanligt föredrar att vara ensam. Du utvecklar ditt sätt att kommunicera och du lyckas att charma de mest svårflirtade chefer och kolleger.

 

Vattumannen 20/1–18/2

Jobbet kräver mer än du tänkt dig. När du är så här stressad kan du fatta ogenomtänkta beslut och det kan leda till katastrof. Ta en paus i vardagen och åk i väg och ägna dig åt en hobby. De här pauserna kan hjälpa dig att få perspektiv på vardagen och slappna av. Under slutet av september börjar du hitta en fungerande vardagslunk som du trivs med. Du känner dig mer harmonisk och mindre stressad.

 

Fiskarna 19/2–20/3

Du har börjat om från början på många sätt den här hösten. Du vet kanske inte vad du vill med ditt liv, men du har en god uppfattning om vart du är på väg och är ganska nöjd. Just nu lever du helt i nuet och det gör att du lätt glömmer bort att höra av dig till vänner. Under mitten av perioden kommer ett mindre bakslag i din ekonomi. Här gäller det att inte bli rädd utan försöka hitta en sparplan.