Horoskop! Så blir vecka 12 2022

21 mar, 2022 
Street style
Vad kommer att hända vecka 12 2022? Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan från podcasten Astrorummet har svaret!
Annons
Astrorummet: TrailerBrand logo
Astrorummet: Trailer
Sofia Pontén och Suzan Alev Arslan har podcasten Astrorummet
I podcasten Astrorummet går astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan igenom veckans horoskop.

Lyssna på veckans avsnitt här

SÅ BLIR BÖRJAN AV VECKA 12 2022

Vi kan börja med att säga gott nytt år! Den här veckan går solen nämligen in i väduren vilket innebär att vi går in ett nytt astrologiskt år.

– Det är nu vi lämnar 2021 bakom oss på riktigt enligt astrologin. Det är vårdagjämningen som vi firar egentligen, förklarar Sofia Pontén.

Annons

I början på veckan kommer Merkurius och Jupiter att mötas. Merkurius är informations- och kommunikationsplaneten medan Jupiter är gåvoplanet som gärna ger saker. Du kan alltså vänta dig en kärleksfull och generös start på veckan, berättar Sofia.

– Du kan se fram emot många symboliska gåvor, uppoffrande handlingar och mys! Någon kanske skriver en dikt till dig eller skickar ett sms som betyder väldigt mycket.

Så blir mitten av vecka 12 2022

I mitten av veckan kommer det att storma lite och det beror på att Mars och Uranus bråkar.

– Det är ett bråk som pågått länge. Det kan bli extremt dålig stämning, varnar Sofia.

Mars är en aktiv planet som vill att de ska hända saker och kan i vissa fall räknas som en problemplanet. Att den befinner sig i vattumannen innebär att nästan vad som helst kan hända.

Uranus som är den stora överraskningsplaneten, befinner sig i oxen och har också gjort det under en längre tid.

Annons

– Kombinationen av Uranus och oxen kopplas mycket till pengar, värde och mat – allt sådant som vi förknippar med stabilitet och trygghet och som vi är vana vid att ha koll på, flippar ur.

Det kan alltså dyka upp ekonomiska hinder samt problem med mat och jordbruk. Visst låter det som en tuff vecka vi har framför oss? Men Sofia berättar att konflikten med Uranus har pågått under hela 2021.

– Det här är inget nytt! Det är bara det att mars ska komma och röra om det lite.

Så blir slutet av vecka 12 2022

I slutet av veckan, efter att Merkurius varit passerat Jupiter, kommer den att möta Neptunus.

– Och det kan bli ganska flummigt!

Sofia tipsar därför om att ligga lågt och försöka varva ner lite.

– Jag tycker att vi ska skriva dikter, inte planera in för mycket och undvika att försöka strukturera upp saker. Det är inte riktig läge att gå full vädur än.

Foto: Imaxtree och Tova Nyberg

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons