Månadens horoskop: November 2016

Månadens horoskop är äntligen här – läs hur november blir för dig och dina vänner.
31 oktober, 2016

Av Felicia Stålkrantz Baurén

LÄS OCKSÅ: DAGENS ASTRO FRÅN ELLE – NYTT VARJE DAG

Månadens stjärntecken: Skorpionen 23/10–21/11

Även november kretsar kring dina känslor som inte tycks svalna utan snarare blir starkare och starkare. Den här situationen kan göra dig lite lynnig i humöret. Ena dagen är du hur gullig och omtänksam som helst, andra fräser du som en arg katt. Kvällarna ägnar du mer åt vänner än åt att motionera. Det här livet börjar märkas i kroppen och det kan hända att du bestämmer dig för att börja träna i slutet av november.

Månadens råd: Se upp med ditt humör.

* * *

VÄDUREN 21/3–19/4

November handlar om att ge dig själv utrymme

och att våga dra dig undan när omgivningen kommer för nära. Just nu är ditt liv väldigt intensivt, både på arbetet och privat. Det är svårt att hitta stunder där du kan vara helt själv och sortera dina tankar. Du oroar dig mycket för en ung släkting och under mitten av november får du höra något som bekräftar dina misstankar. Här är det bra att agera.

LEJONET 23/7–22/8

November bjuder på olika utmaningar, men inte fler än att du hinner stanna upp och hämta andan mellan varven. Ditt största problem är att när du rycks med av entusiasm glömmer du bort att äta, sova och ta en paus. Under mitten av perioden kan en äldre släkting få problem med hälsan och behöva din hjälp. Här kan det vara svårt att få alla pusselbitar att gå ihop, men du gör ditt bästa.

OXEN 20/4–20/5

November blir början på ett nytt samarbete som kommer att visa sig vara både kreativt och roligt. Det handlar om en medarbetare med en positiv inställning till det mesta och hennes entusiasm är smittsam. Under mitten av perioden kommer du igång med en aktivitet helt och hållet för dina egna behov. Det kan vara träning, hantverk eller en kurs. Slutet av november är full av överraskningar.

STENBOCKEN 22/12–19/1

Du är en social förebild utan att veta om det. Många beundrar din stil och din integritet men är lite rädda för att ta kontakt med dig eftersom du verkar så sval. Själv lunkar du på i vardagen utan att notera de här personerna. Som singel kan det bli den månad då passion lyser upp i vintermörkret. Det finns någon som inte skräms av din välpolerade yta och inte ger sig innan du ger hen en chans.

JUNGFRUN 23/8–22/9

November blir lite lugnare. Du har väldigt mycket praktiskt arbete på jobbet, men det mesta går att styra så att du kommer hem i tid och slipper ligga vaken på natten och oroa dig för sådant som du inte hinner med. Under månaden växer det fram en vänskap mellan dig och en kollega. Ni är egentligen ett osannolikt par eftersom ni är så olika, men hittar ändå gemensamma beröringspunkter.

TVILLINGARNA 21/5–20/6

November blir lite tvärtemot oktober. Du har fullt upp på jobbet och det ena intressanta projektet efter det andra avlöser varandra. Hemma är det inte fullt så roligt. Du och din partner hinner inte träffas så mycket, och de få gånger ni ses är ni båda stressade och irriterade. Försök jobba på er relation och ta vara på de tillfällen som dyker upp. Som singel har du problem med att hitta tid för dina vänner.

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Novembers nyckelord är anpassning. Det blir nya förhållanden både på arbetet och i privatlivet även om det inte gäller din familjesituation. Det tycks komma in nya vänner i ditt liv och vardagen förändras. Det är spännande, lite jobbigt men väldigt roligt! Under slutet av november inser du att du har chans att byta till ett nytt, mer kreativt och mer välbetalt arbete. Här gäller det att inte tveka.

VÅGEN 23/9–22/10

Det blir en ganska stressig inledning på november. Dina chefer ställer höga krav, och själv brottas du med en massa smärre krämpor som förkylningar och lättare inflammationer. Under mitten av perioden kan en schemaförändring bli aktuell. Det här kan ge mer pengar i slutet på månaden, men det ger också extra arbete. Väg noga för- och nackdelar innan du bestämmer dig för hur du ska göra.

KRÄFTAN 21/6–22/7

Du mår väldigt bra den här månaden. Så mycket har skett den senaste tiden att november får bli en liten paus i vardagen. Har du tid och råd så åker du gärna bort en vecka eller långhelg under slutet av november. En ny chef får dig att känna inspiration för jobbet igen. Hen vet hur hen ska entusiasmera sina medarbetare. Under mitten av perioden kan ett ekonomiskt dilemma dyka upp.

FISKARNA 19/2–20/3

Du dras med av dina känslor och blir arg på dig själv när du reagerar så starkt på en viss person. Många Fiskar kan bli blyga när det kommer till känslor och då är det bekvämt och bra om den andra parten vågar ta lite initiativ. I det här fallet har du träffat på någon som är lika skygg som du

och det kan ställa till det. Har du ett förhållande låter du kärleken få blomma ut utan hämningar.

SKYTTEN 22/11–21/12

Ditt privatliv blomstrar medan arbetslivet knakar. Du hamnar ofta i konflikt med en kollega som varken gör som han blir tillsagd eller lyssnar på cheferna. Det gäller att hitta en balansgång så att vardagen funkar tills det blir en åtgärd mot den här personen. När det gäller ekonomin har du goda chanser att tjäna lite extra. Lägg undan pengarna, de kommer att behövas inom en snar framtid.