Horoskop november 2014: Så blir månaden för dig!

31 oktober, 2014

ELLE astrolog Felicia har spått november månad. Se hur den blir för dig och dina vänner i vårt populära månadshoroskop.

PS! Du har väl inte missat vår astroblogg där du får nya astron varje vecka? Du hittar den på astro.elle.se.

Väduren 21/3–19/4

Även om du har mycket att göra på arbetet känner du dig harmonisk. Den här perioden är vänskap och närhet det viktiga. Under de första veckorna umgås du gärna med vänner och kolleger. Under mitten av november kan en konflikt om pengar bli mer allvarlig än du trodde. Mycket handlar om din ”det löser sig”-inställning. Din partner vill känna sig trygg och tycker att du nonchalerar problemet. I slutet av månaden gör du en ny bekantskap.

Oxen 20/4–20/5

Under november kommer en gammal vän tillbaka in i ditt liv och det blir ett glatt återseende. Du har under längre tid gjort saker på ditt sätt och tvingas nu anpassa dig efter någon annan. De första veckorna i perioden kan bli stressiga så slarva inte med natt-sömnen. Under mitten av perioden är en omstrukturering på sin plats. Slutet av månaden fokuserar mer på familjen och på dem som står dig nära.En kortare resa kan bli aktuell.

Tvillingen 21/5–20/6

Månen fortsätter att skänka ditt tecken kreativitet. Det är en positiv inverkan även om månens influens kan skapa en del känslostormar och göra ditt humör lite mer svallande. Du vill göra en större investering, men vet inte riktigt om du har råd. Under mitten av november riktar du uppmärksamheten mot personer som har visat sig vara falska. Du tar itu med problemet med oväntat engagemang. Slutet av november bjuder på några fina dagar.

Kräftan 21/6–22/7

November blir en tråkig månad. Under början av perioden fokuserar du mycket på jobbet. Du vill få i gång en fungerande rutin som inte bara du, utan alla, följer. Under mitten av månaden kommer ett avbrott och en förändring i vardagen. Det kan vara en ny chef, nya arbetsuppgifter eller helt enkelt en ny agenda på jobbet. Slutet av november bjuder på en del trevliga tillställningar som fester, glöggmingel eller julbasarer.

Lejonet 23/7–22/8

Inför julen unnar du dig inte så mycket vardagslyx. Under början av november försöker du få två personer i släkten att börja dra jämnt. För att du ska lyckas måste du ha massor av empati och tålamod. I mitten av perioden dyker det upp någon från ditt förflutna. Det kan vara en gammal flamma, vän eller skolkompis. Det blir ett kärt men dramatiskt återseende. Ert möte väcker många minnen. I slutet av månaden utvecklar du din kompetens på en kurs.

Jungfru 23/8–22/9

November handlar om att försöka hitta tillbaka till sig själv. Det har varit en härlig sommar och en lång höst, men du känner att du inte riktigt fått tid över för dig själv. Unna dig en paus, även om du har mycket att göra och helgerna ofta är fullbokade. Det kan handla om ett par timmar med en bra bok, en shoppingtur eller en skogspromenad. Under mitten av perioden dyker det upp ett attraktivt erbjudande som du bör överväga.

Vågen 23/9–22/10

Det blir en grå månad där mycket handlar om att du tar till vara de små ögonblicken, både på arbetet och privat. Du försöker hålla fast vid en tradition som du och en vän startat tillsammans. Det går kanske inte så bra som du väntat dig, men du visar i alla fall vad du vill. På jobbet trappas tempot upp under november och du är ofta slutkörd på kvällen. Glöm inte att träna. Du kommer att bli piggare om du går ut och går eller börjar på ett gym.

Skorpionen 23/10–21/11

November blir en bra månad, särskilt för sent födda Skorpioner. Du har en positiv dynamik i ditt horoskop som både skänker drivkraft och förmågan att charma din omgivning. Under mitten av perioden är lojalitet och vänskap extra viktigt. Här gäller det att du håller ihop med dina vänner och att ni inte går bakom ryggen på varandra. Slutet på månaden bjuder på flera trevliga tillställningar där du har möjlighet att knyta viktiga kontakter.

Skytten 22/11–21/12

November handlar om disciplin och det kan bli en svår nöt för Skytten att knäcka. Vanligtvis följer du ditt eget huvud och arbetar självständigt. Under november tvingas du in i en grupp av något slag och måste nu börja ta hänsyn till andra. Mitten av november bjuder på nyheter, information och utbildning. Under slutet av månaden ska du inte vara så hård mot en vän som har gjort fel, även om du är besviken; du hade lika gärna själv kunnat begå misstaget.

Stenbocken 22/12–19/1

Du har en varierande månad att se fram emot. I början av perioden är du osäker, det tycks handla om starka känslor och du vill inte vara den som tar första steget. Under mitten av perioden får du de svar som du söker och då ställs du plötsligt inför ett val. Det kan hända att du blir för blyg och drar dig tillbaka, men det troliga är att du med Mars hjälp vågar ta en risk och visa dina känslor offentligt. Du tillbringar ett par minnesvärda dagar med vänner.

Vattumannen 20/1–18/2

November blir en händelserik månad där du agerar själständigt i många arbetsfrågor. Du är driven och tidvis nästan provocerande gentemot dina chefer. Som tur är har du din kompetens att falla tillbaka på och kommer undan med en hel del påhitt. Under mitten av perioden vill du gärna resa bort. Även om det bara rör sig om en helg så är det viktigt för dig med miljöombyte. Oavsett om du reser själv eller med din partner så blir det ett bra avbrott.

Fiskarna 19/2–20/3

Under november växer sig ditt självförtroende starkare och du känner att du blir både mer karismatisk och drivande på jobbet. Äntligen vågar du säga ifrån när det uppstår situationer som du inte gillar. Privat är det en trist månad. Du är väldigt trött på kvällarna och orkar inte riktigt ta tag i alla projekt som du påbörjat tidigare under hösten. Tricket är att komma ut i naturen dagtid. Promenader i friska luften kommer att ge dig energi.