Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin

04 jun, 2021 
AvEmma Castman
Tjejerna i Sex and the city ler
Maxa möjligheterna till en romans. I det här horoskopet får du reda på hur varje stjärnteckens kärlekssommar förväntas bli.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så blir din kärlekssommar – enligt astrologinBrand logo
Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin

Drömmer du om en sommar full av kärlek? Då kan det vara läge att låta stjärnorna visa dig vägen. Tillsammans med astrologen Lisa Stardust avslöjar Tinder detaljer om den kommande sommaren för alla stjärntecken, samtidigt som de ger råd om allt från matchningar till dejter.

Väduren (21 mars-19 april)

Med tanke på att du har lätt för få en crush på någon kan det vara bra att skriva, ringa eller videochatta med dina potentiella dejter ett par gånger innan ni ses IRL. På så sätt filtrerar du de bästa matchningarna för just dig. När du känner att det känns rätt kan ni absolut ses på riktigt. Våga vara kreativ och välja en originell, personlig och avslappnad aktivitet. Vad sägs till exempel om en omgång minigolf för att hjälpa romantiken på traven?

Annons

Matchar oftast med: Vågen, Jungfrun och Lejonet.

Oxen (20 april-21 maj)

Du är öppen för att inleda en dialog med alla du matchar med, vilket innebär att din inbox som gott som alltid är fylld till brädden. För att lyckas lista ut vem eller vilka som är dina perfekta matcher måste du ta hjälp av dina vänner för att komma på de rätta frågorna att ställa. På så sätt kommer du till kärnan i en konversation och lär känna personens personlighet bättre.

Matchar oftast med: Oxen, Vågen och Väduren.

Tvillingarna (22 maj-21 juni)

Vänta med att dela med dig av för mycket om dig själv innan du träffar din dejt IRL. Att vara lite mystisk med sin Tinder-crush kommer hålla hen på tårna och skapa förväntan när hen ser att du har skickat ett meddelande. Din dejt kommer se fram emot att lära känna dig ännu bättre när ni väl ses och ni kommer prata på i ett. Förbered dig på en dejt med många djupa diskussioner – vilket, enligt dig, är idealt.

Annons

Matchar oftast med: Skytten, Vattumannen och Kräftan.

Kräftan (22 juni-22 juli)

Det är dags för dig att komma ur ditt skal – oavsett om du letar efter något kortvarigt eller långsiktigt. Det viktigaste är att du inte är blyg för att swipa höger eller ta första steget i en matchning. Våga vara charmig och slidea in i någons DM och ta initiativ till samtal. Du behöver inte stressa, du kan till och med börja med en rolig GIF för att bryta isen. Faktum är att öppna ett samtal med en GIF kan öka dina chanser att få svar på Tinder med 30 procent – och konversationer med en GIF är oftast två gånger så långa än de utan.

Matchar oftast med: Vattumannen, Stenbocken och Skytten.

Lejonet (23 juli-22 augusti)

Uppdatera din profil med bilder och videoklipp som gör att ditt aktiva liv kommer till rätta – det skapar definitivt intresse hos sina matchningar. Genom att ge din profil den kärlek den förtjänar attraherar du nya matcher, samtidigt som du äger ditt dejtingliv på riktigt. Visste du att de som ler på sin första bild har tio procent större chans till matchning?

Annons

Matchar oftast med: Väduren, Tvillingarna och Vågen.

Jungfrun (23 augusti-22 september)

Du letar efter mer än bara något tillfälligt den här sommaren, vilket betyder att du måste vara mer nyfiken nu än tidigare. Ställ frågor om personens liv för att se om hen är lika intresserad och nyfiken på dig. Att flirta är enkelt, men riktig kärlek kräver mer. Glöm inte att det är viktigt att vara tydlig med vad du söker i din profil, ärlighet varar alltid längst.

Matchar oftast med: Skorpionen, Väduren och Vågen.

Vågen (23 september-22 oktober)

Ett första intryck kan vara vilseledande. Ge din match en ärlig chans innan du vänder blad. Du vet aldrig när eller med vem en romans uppstår, därför är det viktigt att låta din match hinna visa vem hen är. Det har aldrig funnits en bättre tidpunkt att ta sig tiden att lära känna någon på Tinder på riktigt.

Matchar oftast med: Väduren, Jungfrun och Oxen.

Skorpionen (23 oktober-22 november)

Att få till balans i vardagen kan vara svårt för en så aktiv skorpion som du. Men ge det en chans – gå in på Tinder och börja chatta med en potentiell crush istället för att fylla kvällarna med arbete. Byt ut Slack mot en dejtingapp och du kommer säkert hitta en (eller flera) potentiell partner. Skorpioner swipar mycket, men är ett av de stjärntecken som är allra långsammast på att svara.

Annons

Matchar oftast med: Jungfrun, Väduren och Fiskarna.

Skytten (23 november-21 december)

Man brukar säga att man dras till varandras motsatser, och det är tydligt kopplat till ditt dejtingliv. Som skytt letar du efter någon som utmanar ditt intellekt och just nu vill du träffa någon som är spännande. Du är det stjärntecken som med störst sannolikhet skulle använda ordet “spontanitet” i din biografi. Ge dig hän och prova att leta efter någon som inte nödvändigtvis är din typ, vilket kommer göra er interaktion mer spännande och få dig att våga tänka utanför boxen.

Matchar oftast med: Stenbocken, Vattumannen och Tvillingarna.

Stenbocken (22 december-19 januari)

Så fort det blir fint väder brukar ditt dejtingliv gå på högvarv, och folk blir ofta tagna av den stundande romantiken. För att underlätta för dig själv: Var ärlig med vad du egentligen är intresserad av, så slipper du stressa över att hela tiden leverera det du tror att den andra vill ha. Att vara ärlig med vad du letar efter är nyckeln till en kärleksfull sommar för stenbocken.

Annons

Matchar oftast med: Skytten, Vattumannen och Tvillingarna.

Vattumannen (20 januari-18 februari)

Du har inga problem med att vara i ett långdistansförhållande, så länge det är ditt livs kärlek du är med. Det kan till och med vara fördelaktigt att lära känna någon på distans – så, istället för att bara dejta i ditt närområde, vidga vyerna med hjälp av Tinder Passport-funktionen.

Matchar oftast med: Skytten, Stenbocken och Tvillingarna.

Fiskarna (19 februari-20 mars)

Var försiktig när du swipar höger och vänster. I en tillfällig stund av distraktion kan du missa en otrolig match och ångra att du inte swipa åt rätt håll. Som tur är finns Rewind-funktionen där du kan kolla igenom de personer du tidigare förbisett, och gå tillbaka till tidigare konversationen som du låtit dö ut. Kanske är det i sommar du återupptar kontakten med en gammal fling?

Matchar oftast med: Vattumannen, Kräftan och Stenbocken.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons