Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: Juni 2017!

Månadens horoskop: Juni 2017!

Månadens horoskop för juni är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
29 maj, 2017

Alla produkter är valda av ELLE. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

VATTUMANNEN 20/1–18/2

Juni blir lugnare än maj och det är bra för du måste få möjlighet att pusta ut lite efter en väldigt intensiv period. På jobbet är det mesta lugnt och du känner att du har svårt att uppbåda den entusiasm som du borde ha för arbetet. Privat reser du en hel del även om det bara är över en dag eller helg. Du gör av med mycket pengar just nu så det är bra att tänka lite ekonomiskt.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Vattumannen, Thomas Sabo (länk till butik)

FISKARNA 19/2–20/3

Du har svårt att uttrycka dina känslor och det märks tydligt den här månaden. Det känns som om livet springer ifrån dig och att du inte får den chans du förtjänar. Du har lätt att fixera dig vid en person eller en dröm vilket gör att du inte ser alternativen. Kanske är det inte rätt tid för er båda, det finns möjlighet till både flirt eller förhållande om du bara öppnar ögonen. I övrigt en rolig period.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Fiskarna, Thomas Sabo (länk till butik)

VÄDUREN 21/3–19/4

Juni blir ett uppbrott på flera sätt. Du står inför nya utmaningar och vet inte hur du ska hantera dem. Det finns en vilja att gå vidare samtidigt som den starka dominansen från jord gör att du håller dig till det invanda. Rent ekonomiskt kan det bli en ganska tuff månad, se till att hålla i pengarna. Det kan komma utgifter i mitten av perioden, då gäller det att ha pengar över.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Väduren, Thomas Sabo (länk till butik)

OXEN 20/4–20/5

Början av juni blir väldigt intensiv med många olika projekt. Du har svårt att hinna med någon egen tid under de här veckorna och det gör att du känner dig lite instängd. Från mitten av juni börjar tempot lugna ner sig betydligt och du kan slappna av. För dig blir det här på sätt och vis en helande månad där du får möjlighet att växa både i ditt yrke och som privatperson. Slutet av perioden blir riktigt lyxig.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Oxen, Thomas Sabo (länk till butik)

LÄS OCKSÅ: ÅRETS HOROSKOP 2017

TVILLINGARNA 21/5–20/6

Det här är din månad, det märks både på ditt humör och vad som sker omkring dig. Det mesta är positivt den här perioden. Du lyckas med konsten att ha tur i både spel och kärlek. Jobbmässigt är du ganska lat och det kan hända att din chef ger dig bakläxa på din prestation. Du räknar dagarna till semestern och har svårt att motivera dig själv på jobbet. Försök att vara mer här och nu, dröm inte bara om framtiden. Blir du ledig den här månaden ägnar du dig åt att leva det ljuva livet. Som singel finns det goda möjligheter till en flirt.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Tvillingarna, Thomas Sabo (länk till butik)

KRÄFTAN 21/6–22/7

Det blir en rolig månad! Du känner dig mer levande än på länge och det finns en förälskelse i ditt tecken som gör att alla känslor intensifieras. Det behöver inte betyda att du är tillsammans med någon. För dig kan det räcka med att drömma om kärleken och vara nära din passion som vän eller kollega. Du är en romantiker och lite blyg när det kommer till att ta initiativ.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Kräftan, Thomas Sabo (länk till butik)

LEJONET 23/7–22/8

Sommaren är här och det märks på det livfulla Lejonet som förvandlas från rovdjur till lekfull kattunge. Du busar, skämtar och njuter av livet. På jobbet livar du upp med ditt soliga leende. Du har fått en hemlig beundrare men hen skulle aldrig våga visa sitt intresse öppet. Leta efter små gester och blyga leenden så får du reda på vem det är. Slutet av perioden handlar om att resa.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Lejonet, Thomas Sabo (länk till butik)

JUNGFRUN 23/8–22/9

Du får fortsätta att arbeta med ditt humör som periodvis kan vara väldigt nyckfullt. Vissa dagar mår du toppen, andra är du rasande, frustrerad och allmänt grinig utan att veta varför. Det här är en influens som kommer tillbaka då och då under sommaren så det är bara att härda ut. I övrigt blir det en bra men ganska ointressant månad. Du umgås mycket med familj, barn och djur just nu.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Jungfrun, Thomas Sabo (länk till butik)

VÅGEN 23/9–22/10

I maj börjar livet se mer harmoniskt ut. Du finner dig till rätta i din nya miljö och börjar fundera över framtiden. Den här perioden är du mycket utomhus. Den friska luften får dig att se klarare på allt, vad du är nöjd med och vad du vill förändra. När det gäller kärlek kan det vara så att du håller fast väldigt hårt vid det du har trots att du inte är lycklig. Du väljer trygghet framför passion.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Vågen, Thomas Sabo (länk till butik)

SKORPIONEN 23/10–21/11

Juni inleds precis så som du vill när det gäller kärleken, men så händer något som förändrar allt. Om du inte är för fixerad vid det du tror att du vill ha kan du bli positivt överraskad av vad ödet har i beredskap för dig. Våga tänka utanför ramarna och våga ge dig hän. Slutet på perioden blir väldigt loj. Du passar på att vila och hämta krafter.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Skorpionen smycke, Thomas Sabo (länk till butik)

SKYTTEN 22/11–21/12

Det finns massor av glädje i ditt horoskop den här perioden. Du känner väldigt starkt oavsett om du är glad eller ledsen. Dina känslor förstärks av månens position och gör dig mer intuitiv än vanligt. Den här perioden får du en del positiva besked som rör arbetet. Om du tävlar i en sport går det väldigt bra för dig där också.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Skytten, Thomas Sabo (länk till butik)

STENBOCKEN 22/12–19/1

Juni blir härlig, men också intensiv. Arbetsmässigt är det här slutklämmen på en mängd projekt som ska vara klara före sommaren. Du sover alldeles för lite. Det händer så mycket i ditt liv att enda sättet att hinna med allt är att dra ner på sömnen. Du har fått många nya vänner under våren och alla vill träffa dig vilket gör att du hela tiden måste välja, något som du har lite svårt för.

Bär ditt stjärntecken runt halsen! Smycke Stenbocken, Thomas Sabo (länk till butik)

MISSA INTE DAGENS HOROSKOP – NYTT ASTRO VARJE DAG PÅ ELLE.SE >