Artikeln innehåller reklamlänkar

Månadens horoskop: December 2017

01 dec, 2017 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Månadens horoskop för december är här. ELLEs populära månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Under december går du in i full aktivitet. Du gör alla omkring dig utmattade med dina projekt, men kan inte rå för att det är en topp i din energinivå. Du planerar allt från resor och julbord till nyårsfirande den här perioden. Du vill dra i alla trådar och din familj försöker att följa med i ditt tempo. Under slutet av perioden får du goda nyheter om ditt arbete. Det blir en gynnsam förändring under våren.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Fiskarna 19/2–20/3

Du njuter verkligen av december månad. Både på jobbet och privat går det mesta din väg. Nu när du har bestämt dig för vad du vill göra så känns vardagen mycket enklare. Det blir en hel del fester, glöggmingel och annat firande den här perioden. På julen umgås du med familjen och släkten. Det kan bli ett par stressiga dagar med mycket resande. Nyår handlar om kärleken och om att våga ge sig hän.

Fisken, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Väduren 21/3–19/4

December blir intensiv. Du fokuserar mer på det privata än på jobbet och arbetet får många gånger komma i skymundan för dina privata åtaganden. Det gör att du just nu inte är påtänkt för någon ny tjänst eller något förtroendeuppdrag. Under mitten av december lugnar allt ner sig och du går in i ett par veckor med familjen i fokus. Det finns en möjlighet att du är bortrest under de sista veckorna på året.

Väduren, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Oxen 20/4–20/5

December handlar mer om arbete och mindre om ditt privatliv, i alla fall under den större delen av perioden. Det händer mycket positivt, det mesta är jobbrelaterat. Du får chansen att visa dig i ett nytt sammanhang och det är en möjlighet du inte tänker missa. Vid jul kommer släkt och vänner i fokus. Som singel längtar du efter kärleken, men du har inte tid att söka efter den.

Oxen, berlocker från Thomas Sabo.

Tvillingarna 21/5–20/6

Annons

December blir din månad. Efter en slitig höst förtjänar du att ha lite roligt. Jobbet går smidigt och du hänger med bra både när det gäller karriären och det sociala. Är du förälskad kretsar mycket kring dina känslor. Venus gör dig mottaglig för en djupare relation och du känner att du får tid att bygga vidare på den grund ni skapat tillsammans. Under mitten av perioden händer det något extra roligt.

Tvillingen, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Kräftan 21/6–22/7

December fortsätter på samma positiva sätt som november. Du är arbetstrött, men det finns något eller någon som lockar upp dig ur sängen varje morgon. Den här personen gör det värt att gå till jobbet oavsett om ni bara är kollegor eller om det är något mer mellan er. I mitten av perioden tar du en paus från vardagen. Det blir en mysig jul och ett roligt nyår där du ser till att vara i händelserna centrum.

Kräftan, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Lejonet 23/7–22/8

Under december tar du ett arbetsrelaterat beslut. Du har fått nog av en viss situation eller en viss person och längtar efter att söka dig vidare. Under slutet av perioden går du in i riktig julstämning. Helger och kvällar kretsar kring pepparkaksbak och paketinslagning. För dig är julen helig och en välkommen paus i vardagen. På nyår möter du en person från det förflutna. Det blir spännande.

Lejonet, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Jungfrun 23/8–22/9

December blir inledningsvis lite stressig och du känner dig ständigt halvkrasslig. Du kommer in i en energidipp som gör dig väldigt trött. Inte ens tanken på julen och lite ledighet kan locka fram ett leende hos dig. Under mitten av perioden ändras en påverkan i ditt horoskop och du börjar känna dig både piggare och mer motiverad. I slutet av månaden kan du börja se framåt igen.

Jungfrun, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Vågen 23/9–22/10

Årets sista månad blir pressande i början men det lugnar ner sig i mitten av perioden. Det är mycket jobb de två första veckorna, men om du bara ser till att ha ordning på alla papper så kommer det att gå bra. Julen handlar om att bryta mönster. Det blir ett roligt och lite annorlunda firande i år och du testar nya traditioner. Nyår blir festligt. Då får du glänsa. Det blir en magisk kväll.

Vågen, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Under december händer det en hel del i ditt liv. Du byter åsikter om personer nästan dagligen och det är inte lätt för dina vänner att hålla koll på vad du känner. Den här perioden blir rolig men väldigt känslomässigt uttömmande. När det gäller kärleken upptäcker du att du har missat målet. Du har utvecklat känslor för en person som varit intresserad men nu kanske är förälskad i någon annan.

Skorpionen, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Skytten 22/11–21/12

Det blir en livlig månad där fester och mycket arbete ska samsas. Du måste planera och ha struktur för att hinna med allt. Under mitten av perioden gör du av med betydligt mer pengar än du räknat med, men du tycker att det är värt det. Julen blir intim och traditionsbunden till skillnad mot nyår som blir precis tvärtom. Har du möjlighet så tar du ledigt så mycket som möjligt de sista två veckorna på året. Du verkar vilja göra en kortare resa den här perioden.

Skytten, berlocker från Thomas Sabo.
Annons

Stenbocken 22/12–19/1

Under december har du verkligen hittat hem. Du jobbar på i högt tempo, men inte värre än att du hinner ha kul när du är ledig. Under hösten har dina vänner kommit dig ännu närmare och ni tillbringar  fritiden tillsammans. När det gäller familjen är det julen som gäller. Du vill ha allt från gran till ett dignande julbord. På nyår planerar du något särskilt, men det blir inte som du planerat. Det blir bättre.

Stenbocks-berlocker från Thomas Sabo.

Foto: Hanna Stefansson

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons