Hit ska du resa – baserat på ditt stjärntecken

Resa enligt stjärntecken

Sugen på ett nytt resmål? Låt kosmos bestämma och hitta resmålet som passar just ditt stjärntecken!
22 november, 2019

VIDEO: VILKA EGENSKAPER HAR DU ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN?

 

Stenbocken

Det är inte lätt för dig att stänga av jobbet, så åk någonstans långt borta. Som Island och Ion Adventure Hotel där du kan ladda batterierna och tänka över ditt nästa drag (Ioniceland.is).

Vattumannen

Du är sällskaplig, självsäker och älskar gemenskap – och äventyrsresor i grupp. De kan gärna gå till platser som Jordanien, Indonesien eller Kambodja med Flashpack (Flashpack.com).

Fiskarna

Medkännande och spirituell, Fiskarna styrs av Neptunus, så du kommer att älska att längtansfullt blicka ut över havet. Satsa på Cornwall och The Scarlet (Scarlethotel.co.uk) eller en yogaresa till Goa med Healing Holidays (Healingholidays.co.uk).

Väduren

Du är rastlös, tävlingsinriktad och äventyrlig. Var först med att sätta Islas Secas i Panama (Islassecas.com) eller Little Roc House på Mykonos (Sohohouse.com) på din topplista – före någon av dina vänner.

Oxen

Canaves Oia Suites på Santorini

Canaves Oia Suites, Santorini.

Att koppla av är det bästa du vet, så sannolikt kommer du att älska smultronställen som Gara Rock i Devon (Gararock.com) eller ett av de lantliga hotellen The Pig Hotels (Thepighotel.com) eller en solnedgång i Santorini sedd från de stiliga Canaves Iia Suites (Canaves.com).

Tvillingarna

Hotel B i Lima, Peru

Hotel B, Lima.

Du mår som bäst när du får variation och den perfekta mixen kan du hitta i en stad nära stranden eller på landsbygden. Testa Hotel B i Lima (Hotelb.pe) och en båtresa nedför den peruanska Amazonfloden (Aquaexpeditions.com).

Kräftan

Don Arcangelo all'Olmo på Sicilien

Don Arcangelo all’Olmo (The Thinking Traveller), Sicilien.

Den perfekta resan för den hemkära kräftan är ett stort hus precis bredvid en fantastisk matmarknad. Testa en lyxvilla i Italien – kanske Sicilien eller Puglia med The Thinking Traveller (Thethinkingtraveller.com).

Lejonet

Du älskar glamour, så semestern är verkligen din chans att glänsa. Du behöver en plats som stämmer väl överens med din energiska själ. Testa Kuba! Boka Hotel Saratoga (Hotel-saratoga.com) och festa hela natten på Fábrica del Arte Cubano i Havanna (Fac.cu).

Jungfrun

Du och Österrike är en perfekt kombination: resmålet är både välgörande och ordnat. Checka in på St Anton am Arlbergs Mooser Hotel (Mooserhotel.at) och sätt kurs mot bergen för att insupa lite uppfriskande alpluft.

Vågen

Rosewood Hotel i Hongkong

Rosewood Hotel, Hongkong.

Du är intellektuell och kultiverad och använder helst din tid borta för att ta relationer till en djupare nivå. Packa din partner och checka in på nya Rosewood i Hongkong (Rosewoodhotels.com). Beställ en negroni i hotellets bar Darkside för lite kvalitetstid på tumanhand.

Skorpionen

Atzaro på Ibiza

Atzaro, Ibiza.

Utforskande självmedvetenhet passar dig bra. Det sägs att Ibiza styrs av Skorpioner – inget ropar ditt namn så tydligt som varma nätter och yoga när solen går upp. För en lyxig vistelse checkar du in på hippa hotellet Atzaró (Atzaro.com).

Skytten

The Farmstead i Royal Malewane i Sydafrika

The Farmstead, Royal Malewane, Sydafrika.

Skytten är känd för sin reslust och du är som gladast när du får bestiga Machu Picchu, backpacka eller åka på safari. Testa Royal Malewanes nya lodge i Sydafrika, The Farmstead (Theroyalportfolio.com), för konstnärlig inredning och vildmarksliv.

LÄS MER:

Förlovningsringen som passar dig bäst – enligt ditt stjärntecken

Maten du alltid har hemma baserat på ditt stjärntecken

Den här växten ska du välja – baserat på ditt stjärntecken