Din bästa utklädnad – enligt ditt stjärntecken

30 okt, 2018 
AvJohanna Lejon
Så borde du klä ut dig- baserat på ditt stjärntecken,
Snart är det dags för halloween! Vet du inte vad du ska klä ut dig till? Låt ditt stjärntecken bestämma!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på HalloweenBrand logo
TV: Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen älskar att umgås med andra och har alltid massor av roligt på gång. Därför passar det perfekt att klä ut sig till något tillsammans med andra. Kanske kan ni klä ut er till One Direction, Spice Girls, Turtles eller ett gäng zombies.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen är självsäker och en naturlig ledare. Därför passar det skorpionen perfekt att klä ut sig till något representerar just det, nämligen en superhjälte! Några exempel är wonder woman, batman eller kanske superwoman.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

SKYTTEN 23/11-21/12

Skytten är väldigt lugn men också djup som person. Den gillar att vara bekväm och att röra sig och därför passar en utklädnad som Yoda från Star Wars perfekt. En läskigare outfit skulle kunna vara ett spöke.

Annons

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken är fokuserad och går all in när hen ska göra något. En köpt utklädnad är därför inte ett alternativ utan här ska det skapas. En satsig Pennywise-sminkning eller Zombie-sminkning skulle passa bra. Gärna med matchande DIY-outfit.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen gillar att tänka utanför boxen och är väldigt kreativ. Därför passar en nytänkande halloween-kostym bra. Exempel på kostymer är Snapchat-filter, självporträtt eller att ha en grön diamant ovanför huvudet som en The Sims-gubbe.

FISKARNA 20/2-20/3

Fisken är pålitlig och ställer alltid upp för alla runtomkring sig. En perfekt halloweenkostym är därför en serie- eller filmkaraktär som representerar samma sak. Exempelvis Eleven från Stranger things eller Betty från Riverdale.

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren gillar att satsa och hoppar gärna på saker (utan att tänka efter). Därför passar det att klä ut sig till exempelvis en frukt (för klär du ut dig till en frukt har du förmodligen inte tänkt efter). Blås upp massa lila ballonger och fäst dem på kroppen – grattis du är en klase vindruvor! Vill du vara läskig kan du istället smälla ballongerna och vara en rutten klase vindruvor.

Annons

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen är en äkta romantiker och envis. En perfekt halloweenkostym är därför Disney-prinsessa eftersom de är både romantiska och envisa. Som exempelvis Belle från skönheten och odjuret eller Merida från Modig.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingen tycker om att uttrycka sig och står gärna i centrum. Därför passar en galen halloween-kostym perfekt. Ett bra och roligt alternativ är att vara en emoji! Det finns en hel del att välja mellan.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Kräftan tycker om att ta hand om andra och ser alla som sin egen familj. Därför passar en halloween-kostym som exempelvis Mary Poppins, den läskiga varelsen från skräckfilmen Mama eller Nunnan från The Nun.

LEJONET 23/7-22/8

Lejon är starka och självsäkra. Det enkla valet hade här varit att lejon borde klä ut sig till lejon men om det känns lite tråkigt kan alternativ vara andra starka personer som en president eller en zombie-ledare. På med en kostym och massa fejkblod så är du klar!

JUNGFRUN 23/8-23/9

Jungfrun är smart och gillar att analysera saker. En självklar halloween-kostym är såklart någon från Harry Potter men om du vill ha en lite läskigare kostym kan du satsa på att vara en obehaglig clown.

Foto: IBL

Läs mer:

Den här skräckfilmen ska du se – baserat på ditt stjärntecken

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

Se förlovningsringen som du (eller din partner!) ska välja baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons