Den perfekta dejten för dig – baserat på ditt stjärntecken

05 apr, 2017 
Detta är den perfekta aktiviteten på din dejt enligt ditt stjärntecken.
Vill du och din partner liva upp era dejter? Eller kanske vill du imponera på en ny bekantskap med en spännande aktivitet? Oavsett om det är din första eller femtioåttonde dejt så finns det en perfekt aktivitet – inspirerad av stjärnorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För att växla upp era dejter och inte fastna i samma hjulspår är en ny aktivitet på nästa dejt den ultimata lösningen. Här listar vi, med hjälp av Refinery29, den perfekta dejtingaktiviteten baserat på varje stjärntecken.

Om du inte känner igen dig i ditt eget stjärntecken kan du kika efter din dejts stjärntecken och om du inte tror på horoskop överhuvudtaget kan du bara inspireras och få nya idéer till dina dejter.

Väduren: I en spelhall

Spel och tävlingar är något som passar väduren.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Den perfekta dejten för väduren är något som inkluderar spel och tävlan. Besök en spelhall och låta tävlingsinsikten göra dejten lekfull och rolig med glimten i ögat.

Annons

Oxen: En lyxmiddag

Oxen gillar lyx. En lyxig middag är en perfekt aktivitet.

För oxen är lyx viktigt i vardagen. Den perfekta dejten inkluderar middag på en av de trendigare restaurangerna i stan, men även om oxen gillar att bli bortskämd står hen för sin del av notan.

Tvillingarna: Turista i den egna staden

Tvillingarna älskar äventyr och vill ha en dejt med fart och fläkt.

Tvillingarna älskar äventyr och vill inte ha en stillsam dejt på ett och samma ställe. Gå på en rundvandring eller cykla runt i den egna staden för att upptäcka nya platser och historier.

Annons

Kräftan: Netflix & chill

Kräftan stannar gärna hemma på dejten.

Kräftan stannar gärna hemma, speciellt när allt man behöver för en perfekt dejt finns hemma: soffan, netflix och en het dejt som får kräftan att missa slutet av filmen.

Lejonet: Matlagning

Lejonet vill göra något extra för sin dejt.

När lejonet gillar någon gör hen gärna något extra för att visa sina känslor. Den perfekta dejten utspelar sig därför hemma i köket där lejonet får visa sina kunskaper och skapa en magisk middag, antingen tillsammans eller för att skämma bort sin dejt.

Annons

Jungfrun: Ute i naturen

Jungfrun vill vara ute i naturen.

Jungfrun gillar att vara ute i naturen och den perfekta dejten tar därför plats ute i det fria. Ta med en korg med godsaker, en flaska vin och en kamera för att göra det till en perfekt picknickdejt.

Vågen: En helt ny aktivitet

Vågen vill prova nya saker på dejten.

Vågen älskar att prova på nya aktiviteter och starta nya projekt, även om de bara varar i en dag. En aktivitet i form av en dagslång keramik- eller målarkurs är därför en dejt vågen skulle uppskatta.

Annons

Skorpionen: Teaterbesök

Skorpionen vill gärna gå på teatern med sin dejt.

Oavsett om det är dans, modernt, klassiskt eller något alldeles nytt som visas på teatern så finns det en spänning i teatern som lockar skorpionen som gärna sitter i publiken med sin dejt.

Skytten: Sportiga aktiviteter

Skytten vill göra något sportigt på sin dejt.

Skytten älskar allt som är aktivt och sportigt och vill gärna att partnern hänger med. Skytten väljer hellre paintball, klättring eller någon liknande aktivitet istället för en lugn söndagsdejt på ett fik.

Annons

Stenbocken: Drinkar

Stenbocken sitter gärna på ett café eller bar på sin dejt.

Stenbocken behöver inte häftiga aktiviteter för att ha en lyckad dejt, utan sitter hellre på ett café eller en bar och tar några drinkar tillsammans i lugn och ro.

Vattumannen: Ett besök på muséet

Vattumannen vill gärna lära sig något nytt under dejten.

Vattumannen älskar att vara i framkant och att lära dig något nytt. Därför tar hen gärna med sig sin dejt till den nyöppnade konstutställningen, det trendiga galleriet eller något av stadens museum.

Annons

Fiskarna: I parken

Fiskarna är gärna ute och tittar på människor under dejten.

Fiskarna älskar att titta på folk som passerar och den perfekta dejten är därför att få inkludera sin partner eller nya dejt i aktiviteten. Sätt er i en park för att prata om högt och lågt samtidigt som ni ser människor passera och funderar över deras historier.

Källa: Refinery29 Foto: Shutterstock

Läs mer:

DITT HÄLSOASTRO 2017 – SÅ BLIR ÅRET

DINA VÄRSTA EGENSKAPER BASERAT PÅ DITT STJÄRNTECKEN

BRUDKLÄNNINGEN SOM PASSAR DIG BÄST ENLIGT DITT STJÄRNTECKEN

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons