Skräckfilmen du ska se baserat på ditt stjärntecken

04 okt, 2018 
AvElsa Sjögren
Vilken skräckfilm ska du se? Baserat på ditt stjärntecken
American Psycho för Väduren och Alien för Vattumannen. Se hur ditt stjärntecken bestämmer vilken skräckis du ska se.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett evigt skrollande på Netflix är aldrig kul och ibland behöver vi en hjälpande hand när det handlar om att välja film. Med mörkt och ruskigt väder ute och Halloween runt hörnet passar skräckfilm perfekt. Baaam har kombinerat det bästa av två världar och gjort en guide till skräckfilmerna som passar varje stjärntecken.

Väduren – American Psycho

American Psycho - 2000

Väduren tycker, likt Patrick Bateman, att kroppen och styrka är viktigt. Hon kan bli aggresiv och lite smått galen om hon inte får ett utlopp för all sin energi.

Annons

Oxen – Funny Games

Funny Games - 2007

Oxen söker stabilitet, trygghet och är ofta väldigt hemmakär. Hon är något av en materialist och tycker om att ha koll på vad hon äger och hur mycket pengar som finns på banken. En film om en idyllisk familj vars liv raseras av ett oväntat besök i deras hem utmanar oxens trygghet.

Tvillingarna – The Shining

Tvillingarna – The Shining 1980

Vad ska tvillingarna annars se om inte en film med skräckfilmernas kanske mest kända tvillingar? Det går även att dra paralleller till huvudkaraktären Nick då tvillingar ofta känner sig rastlösa och splittrade, som en individ med två sidor.

Annons

Kräftan – Sjätte sinnet

Kräftan The Sixth Sense - 1999

Kräftan är ett av de mer emotionella tecknen och är intresserad av magi och det undermedvetna. Hon har lätt för att känna av stämningen och är intuituv, likt ett sjätte sinne.

Lejonet – Saw

Lejonet – Saw

Grovt, visst? Lejonet är en stark ledare som ofta dras till maktpositioner. Förhoppningsvis missburkar hon inte den makten så som Jigsaw gör.

Annons

Jungfrun – Get Out

Jungfrun – Get Out - 2017

För jungfrun är sanningen otroligt viktig och hon avskyr att ljuga och låtsas. Intelligent och analytisk – men också något naiv. En film om masker, lögner och svek blir en nyttig utmaning att ta sig an.

Vågen – Suspiria

Vågen – Suspiria

Inte den vanligaste av skräckfilmer att se, men en riktig klassiker. Vågen uppskatter skönhet i allt hon gör, därför passar den kanske vackraste skräckfilmen av de alla perfekt.

Annons

Skorpionen – Interview With the Vampire

Skorpionen – Interview With the Vampire 1994

Skorpionen är en passionerad och intensiv individ som lockas av den mörka och farliga sidan. Dessutom är sex en viktig drivkraft i livet. En vampyrfilm passar henne perfekt.

Skytten – Antichrist

Skytten – Antichrist- 2009

Skytten är det stjärntecken som har starkast band till naturen och tycker om att vara utomhus och utforska. Hon ska ta sig an en, i ärlighetens namn brutal, skräckfilm om ett par som flyttar till en stuga i skogen och där moder jord är långt ifrån godhjärtad.

Annons

Stenbocken – Rosemary’s Baby

Stenbocken – Rosemary's Baby - 1968

Stenbocken är det mest ambitiösa stjärntecknet. Hon vill nå upp till toppen och alltid har en strategisk och långsiktig plan. Hon ska se en film om hur mycket man kan offra för framgång och pengar.

Vattumannen – Alien

Vattumannen – Alien - 1979

Vattumannen värderar rationellt tänkande högre än känslor och är gärna en rebell eller revolutionär. Egenskaper som är bra att besitta när man ska bekämpa en farlig alien ombord ett rymdskepp.

Annons

Fiskarna – Silent Hill

Fiskarna – Silent Hill- 2006

En drömmare som är känslig som få. Fiskarna kan ha svårt att skilja på verklighet och fantasi, precis som i filmen Silent Hill.

Läs mer:

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

Se förlovningsringen som du (eller din partner!) ska välja baserat på ditt stjärntecken

Så blir du som förälder – enligt ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons