Dagens horoskop onsdag 10/7

09 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen går i samma anda som gårdagen. Du vill verkligen vara utomhus och vara fysiskt aktiv. Det passar bäst om du är ledig, men du lyckas klämma in en hel del frisk luft i vilket fall som helst. Den här dagen springer du på en person från din barndom och mötet väcker minnen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir väldigt intensiv på olika sätt, det handlar både om att du ska hinna med saker som du måste göra, men du vill ändå kunna klämma in lite nöjen . Mycket kretsar kring planering den här dagen kan slappna av bättre och ha kul om du vet att du är ikapp med dina måsten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen blir väldigt lugn. Efter en intensiv förra vecka inser du att din kropp behöver få vila. Det är sällan som Tvillingarna har ro nog att bara ta det lungt, men när du känner att det enda du vill är att inte göra någonting så ska du vara snäll mot dig själv och lyssna på din kropp. Arbetar du så drar du ned tempot rejält.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har gett ett löfte till en äldre släkting och idag försöker du avsätta tid för hen. Du har mycket på din agenda just nu och det är många saker som du hellre gör än att hjälpa din släkting, men du är också väldigt lojal vilket gör att när du väl lovat något så håller du det.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen går i samma spår som tisdagen. Du vill njuta av livet och göra så lite nytta som möjligt. Om du trots det lyckas tvinga dig själv att påbörja ett projekt så kommer jords envishet hjälpa dig att avsluta det trots att du egentligen varken orkar eller vill hålla på.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen blir en inledning på en resa. Det troliga är att det handlar om en semester eller en kortare utflykt snarare än en inre resa, men det kan även vara det senare. Oavsett så blir det en spännande dag med en del nya upplevelser.

Vågen 23/9-22/10

Även idag vacklar du en hel del, både i dina beslut och i din tro på dig själv. Som tur är finns det en kollega eller vän som har gott om tilltro till dig så hen kommer att peppa dig och få dig att känna dig betydligt mer bekväm i din situation. Var glad att du har en sådan vän.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du på strålande humör och du söker dig till sociala evenemang. Du umgås gärna i grupp, men finns inte den möjligheten så duger det bra med en kär vän eller familjemedlem så länge du slipper vara själv. Idag överraskar du gärna en närstående med ett upptåg eller ett litet äventyr.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen fokuserar på fysiskt utmanande aktiviteter såsom promenader eller att träna i skog och mark. Det blir en bra dag där fokus ligger på hälsa och på att njuta av nuet. Om du fortfarande jobbar så försöker du komma ut en stund efter att du slutat arbeta.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du locka en med dig en familjemedlem på en aktivitet som ligger lite utanför hens komfortzon. Du tycker att det är bra att hen utmanar sig själv lite mer. Det blir en mysig, men bitvis jobbig dag som avslutas med god mat och många skratt. Det här blir en dag att minnas.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen är det bra om du är lite kreativ och tänker annorlunda. Det är när du vänder på problemen som du kan se oväntade lösningar och annorlunda sätt att gå kring de hinder som du stöter på. Det här är också en dag som lämpar sig för en mer uttrycksfull hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Även onsdagen handlar om att göra en sak i taget och att fokusera på det som du tycker bör prioriteras. Du har en lång lista du vill beta av och du påbörjar den idag. Det här kan vara allt från sevärdheter till arbetsprojekt eller en hobby, det som är viktigt för dig är att du får tid att ägna dig åt just det här idag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons