Dagens horoskop tisdag 9/7

08 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är du utomhus så mycket du bara kan. Jobbar du så blir det främst på eftermiddagen. I din värld finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Vad du verkligen vill göra är att vara med familjen men det är inte säkert att alla är lika entusiastiska att vara utomhus om vädret är dåligt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen hamnar du i en situation där du är tvungen att hålla tyst om något som du känner att du egentligen borde prata med någon om. Du gillar inte att tvingas lova hålla tyst om saker när du inte vet vad saken gäller. Det var precis vad som hände nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir på många sätt måndagens raka motsats. Idag vill du ingenting och du har svårt att bestämma dig för i vilken ände du ska starta om du arbetar. Är du ledig blir det här en passiv dag. Är det fint väder kan det bli strandhäng med en lång siesta som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du tag i ett projekt som du skjutit upp alldeles för länge. Du inser snabbt varför du skjutit på det här, du tycker att det är jättetråkigt och försöker komma på alla former ursäkter för att slippa undan. Här kan envisheten från Oxens tecken hjälpa dig att tvinga dig själv att fortsätta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försvinner entusiasmen från din eldenergi och det kommer in en mer maklig påverkan från jord istället. Oxen kan vara rätt så lat och det är den påverkan du känner av idag. Kan du, vill du bara ligga på soffan, äta praliner, dricka champagne och göra ingenting hela dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag måste du kompromissa och det är något som Jungfrun kan ha svårt för. Du har en mentalitet att det är din väg eller ingen väg som gäller så därför krävs det en del av dig att tvingas inse att kompromiss är det som gäller idag. I övrigt en ganska mysig tisdag.

Vågen 23/9-22/10

Månen går in i en stark dominans i ditt horoskop idag vilket får dig att bli mer känslig. Ditt självförtroende har pendlat en del den senaste tiden och idag blir det återigen väldigt tydligt. Du har svårt att bestämma dig eftersom du inte riktigt litar på ditt eget omdöme.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kommer det in ett lugn i ditt tecken som gör att du kan slappna av mer än vanligt. Du har också tålamod och en envishet när det kommer till att fatta beslut. Har du semester finns det en risk att du inte lämnar soffan under hela dagen. Du behöver tid för att varva ned ordentligt

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du gärna utomhus så mycket du kan. Du brukar kunna tolerera de flesta väderlekar så länge det inte öser ner. För dig handlar dagen om att hitta harmoni och lugn i naturen. Har du en trädgård eller en balkong så pysslar du gärna där.

Stenbocken 22/12-19/1

Du jobbar gärna praktiskt idag. Datorer och skrivarbeten stör dig och du får inte till varken ord eller teknik på det sätt som du vill. Får du däremot vara kreativ och skapa med dina händer så kommer du kunna åstadkomma fantastiska resultat, det gäller både arbete och hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag roar du dig med att varva arbetet med roligare projekt. Du är inte särskilt disciplinerad så ska du få något vettigt gjort så måste du se till att ha något kul som lockar samtidigt. Dagen handlar också om framtidsdrömmar och om att prata med myndigheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att dra igång ett eget projekt i hemmet eller där du befinner dig. Du fokuserar mycket på det du vill få gjort så du är inte särskilt bra på att samarbeta den här dagen. Du håller dig helst lite för dig själv så att du kan göra som du vill.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons