Dagens horoskop måndag 8/7

07 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte lika aktiv som du tänkt dig. Du inleder dagen med massor av entusiasm och en inställning att lyckas med det mesta. När du väl ska sätta igång så har du inte riktigt den energi du behöver för att påbörja ett så omfattande projekt. Ibland orkar man bara inte.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att tänka annorlunda och agera lite utanför de satta ramarna. Oxen gillar ramar, ramar ger struktur. Du kan tycka att det är jobbigt att tänja på reglerna, men när du väl gör det så känner du sig väldigt fri. Kvällen handlar om att vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en nyfikenhet och en vilja att upptäcka nya saker den här måndagen. Är du ledig låter du din äventyrslust få styra dina steg. Du gör det som faller dig in och du är inte främmande för att testa nya saker. På eftermiddagen kan du stöta på ett oväntat hinder.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lite ambivalent måndag där du pendlar en hel del både i dina känslor och motivation. Du inleder dagen med en hel del vilja, men allt eftersom dagen går så tappar du lusten och du känner dig lite grinig istället. Kvällen handlar om att lyssna på en vän som försöker berätta något för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en eldig energi där du vill göra en massa saker. Ta till vara på den här entusiasmen för det kommer att försvinna under morgondagen. Idag är det rätt dag att dra igång projekt och påbörja mer omfattande uppgifter. En bra dag för en längre resa.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gör du alla saker med inlevelse och passion. Oavsett om du städar hemma, jobbar eller har ett mer kreativt projekt på gång så kastar du dig in i det med en härlig entusiasm. Det blir en bra start på veckan. För det praktiska Jungfrun är det ett plus om du kan jobba med händerna mer än teoretiskt.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör idag och det gör att du tar dig för känns enkelt. Det finns inga hinder, bara mer eller mindre tuffa utmaningar vilket får dagen att flyga fram. Är du ledig så tycker du att det är roligt att testa på något som du inte brukar göra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med en massa bra energi som hjälper att komma igenom svårigheter och orka med även när det tar tvärstopp. Du är även flexibel när det kommer till alternativa lösningar på dilemman. Idag är en bra dag att tillbringa utomhus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du stressar upp dig i onödan idag. Det handlar om att du ser problem där det egentligen bara finns mindre hinder. När du förstorar svårigheter på det här sättet så skapar du hinder för dig själv. Försök att analysera situationen mer objektivt istället. Kvällen blir rolig och bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ovanligt pigg den här måndagen. Det finns en värme och en humor hos dig som du gärna delar med dig av. Idag är du en riktig glädjespridare. Du tar även kontakt med personer som du inte ser så ofta, mest bara för att höra av dig och se hur de mår.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag får du möjligheten att kickstarta ett projekt som du varit sugen på att påbörja under en längre tid, men det är först nu som du har den möjligheten. Det blir en rolig dag som både förbryllar, utmanar och lockar fram nya kreativa idéer. Kvällen handlar om en person som behöver ditt råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du glad och social. För att vara måndag är du ovanligt utvilad och på gott humör. Den här dagen passar bra till det mesta, både när det kommer till arbete och lättja. Har du semester är det här en bra dag att upptäcka nya miljöer och lära känna nya människor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons