Dagens horoskop söndag 7/7

06 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Bauren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att göra saker för din egen skull och att få vara egoistisk. Trots att du tänker främst på dina egna intressen så är du så charmig och rolig att du blir förlåten direkt. Idag dansar alla i din närhet efter din pipa,och du älskar det.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt förtjust i livets goda och många Oxar har svårt att komma igång med att träna så därför är du inte så hård mot dig själv. När du varit dålig på att hålla igång under en tid så stryker du helt enkelt ett streck över det och startar från noll igen. Det är precis vad du gör den här söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att vara stark när det kommer till svåra beslut. Du har svårt att välja eftersom du vet att ditt val får konsekvenser men ibland måste du prioritera dig själv och det ska du göra idag. Det här valet handlar om vad som är bra för dig och ingen annan.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en, på många sätt, renande vecka är du redo för något nytt och spännande. Den här söndagen handlar om att upptäcka nya intressen och miljöer. Det blir en dag som bjuder på unika upplevelser och roliga möten. Om du är öppen kan du lära dig en hel del idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en bra dag då du unnar dig att slappa. Det är oftast full fart i Lejonets liv så de här dagarna då du har inga eller få saker inbokade är det små guldkornen som du ska ta till vara på. För att kunna vara så aktiv som du är måste du tillåta dig att varva ned ibland.

Jungfrun 23/8-22/9

Är det något du inte brukar vara så är det impulsiv, men idag gör du saker på infall. Du låter dina känslor styra och du tar dagen som den kommer. Det blir en härlig söndag där du verkligen får sommarkänsla i kroppen. Kvällen handlar om en förälskelse eller en flirt.

Vågen 23/9-22/10

Det är mycket energi den här dagen i ditt horoskop och du är på ett strålande humör. Den här dagen tycks kretsa kring fest och lättsamt sommarliv. Det kan vara allt från att fira någons födelsedag till en spontan picknick i parken. Det spelar inte så stor roll vad ni gör så länge du är med dina vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du gärna vara ensam. Skorpionen är ett av de tecken som har ett stort behov av att få dra sig undan med sina tankar, särskilt efter en intensiv vecka. Ha inte dåligt samvete för att du tackar nej till olika aktiviteter, du behöver din ensamhet om du ska hitta energi till att vara glad och social.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att ta till vara på alla goda råd du får och skriva upp vissa tips så att du inte glömmer dem. Det är lätt att tro att allt sitter, men om några veckor så kommer du märka att du glömt många av de tips som du fått. Det här är också en dag då du gärna är utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du försöker vara spontan så är du rätt så dålig på det. Du gillar struktur och ordning och du gör gärna upp detaljerade planer för hur dina dagar ska se ut, även om du är ledig. Idag planerar du en hel del aktiviteter och dater med vänner som du inte hinner se så ofta.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen kretsar kring att göra saker tillsammans med familjen. Det kan vara du och din partner eller en större grupp. Det blir en aktiv dag då du håller igång och du tycker att det är kul att utmana din familj i olika sporter eller aktiviteter. Kvällen handlar om att planera för veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att ge dig själv en möjlighet som du inte unnat dig tidigare. Du har på sätt och vis straffat dig själv för något som gått fel, men idag ska du förlåta dig för ditt misstag och dra ett streck över hela den här affären. Låt den här söndagen bli en nystart.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons