Dagens horoskop lördag 6/7 Nymåne i Kräftans tecken

05 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att fundera över ditt liv och över om de prioriteringar som du gjort under våren verkligen är det du vill leva efter idag. Du har förändrats och omständigheterna har förändrats så det kanske är på tiden att du även förändrar din målbild. Nymånen ger dig kraft att göra det.

Oxen 20/4-20/5

Nymånen i Kräftans tecken gör dig extra känslig så undvik situationer som du vet kan riva upp sår eller öppna upp för gräl. Du hanterar inte konflikter särskilt bra idag. Du tenderar att gå in i försvarsläge och då kommer inte en diskussion att leda någonstans. I övrigt en bra och mysig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Nymånen i Kräftan utmanar dig att våga visa din svaga sida. Du är bra på att sätta upp en glad fasad och dölja det du känner, särskilt när det kommer till saker som berör dig på djupet. Idag får Månen dig att tänka om, du vill visa dig sårbar och låt en viss person komma dig nära.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det Nymåne i ditt tecken och det hjälper dig att komma i kontakt med dina innersta känslor. Den här dagen kan bjuda på en hel del turbulens känslomässigt sett, men det är också en dag då du accepterar den person du blivit med åren. På sätt och vis är det en helande dag för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan har fått dig att tänka på personer som varit ute ur ditt liv under en lång tid. Idag söker du upp dem på sociala medier och vissa kanske du till och med tar kontakt med. Det här är ett sätt för dig att återknyta till den du var för länge sedan. Kvällen handlar om nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag börjar du planera långsiktigt. Det blir en dag som fokuserar mycket på hösten men även på saker som du vill göra ännu längre fram. Du kollar möjligheten att gå kurser, flytta eller kanske byta arbete. Idag tillåter du dig att drömma, något som är ovanligt för den realistiska Jungfrun.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under våren har du och din familj inte kunnat umgås så mycket som du skulle önska. Du har haft fullt upp med ditt och dina nära har mycket med sitt. Idag påminner Nymånen om det som är viktigt i livet och du använder den här dagen till att planera gemensamma aktiviteter i sommar.

Skorpionen 23/10-21/11

Det är mycket passion och starka känslor i ditt tecken den här lördagen och det finns en risk att de svallar över. Du vill så mycket och du vill att alla som du umgås med idag ska känna samma entusiasm som du gör. Alla har inte din inneboende passion så det kan bli svårt att få dem att tända till.

Skytten 22/11-21/12

Du har en klok vän eller släkting som har tonvis med erfarenhet inom ett område som du är på väg att ge dig in på. Idag rådfrågar du hen om mycket för att du ska kunna få ett bra försprång. Tänk på att inte bara ställa en massa frågor, lyssna ordentligt på de svar du får.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan ett planlöst scrollande bland annonser plötsligt ge dig en helt ny idé som tar din framtid i en annan riktning än den du funderat på tidigare. Det kan vara en utbildning eller en jobbannons som väcker ditt intresse. Under eftermiddagen är det god mat och familjemys som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

På lördagen pratar du mycket med en släkting om framtiden och om planer som du har. Hen är till en början lite skeptisk, men dras snart med av din entusiasm. Du har en förmåga att måla upp en bild av dina visioner som är svår att motstå. I övrigt en rolig och social dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är inte ofta som man får en andra chans att göra ett första intryck, men det får du idag. Tack vare Nymånen så ges du en möjlighet att rätta till en relation som gått fel redan från början. Ta vara på den här möjligheten, den är unik. I övrigt en härlig lördag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons