Dagens horoskop torsdag 4/7

03 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om familjen och om vikten av att umgås även om alla har mycket att göra. Du tar dig tid att samla dina nära kring en aktivitet eller en måltid. För dig är det extra viktigt med gemenskapen just nu eftersom ni inte träffas lika mycket som på vintern.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du lovat att spendera tid med en familjemedlem eller en yngre släkting. Det gör att du får skjuta upp vissa andra planer som du har, men för dig är det viktigaste att finnas där för hen. Kvällen blir riktigt härlig och somrig. Du är spontan och hittar gärna på saker utan att planera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag svämmar du över av alla typer av känslor. Du triggas av ingenting och du kan bli både arg, glad rörd och ledsen inom loppet av ett par minuter. Bara du är medveten om att du kan ha svårt att kontrollera dina känslor så kommer dagen att bli riktigt härlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska lätt att reta upp den här torsdagen och det utnyttjar en ung släkting som gillar att irritera dig. Det handlar egentligen om att ni är från olika generationer och det i sin tur kan försvåra er kommunikation. Här gäller det att markera när du blir arg eller sårad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel del obearbetade känslor och de kommer upp till ytan när du springer på en person från det förflutna. Det här handlar om mer än enbart er relation, det handlar om drömmar som aldrig slog in. Det är på tiden att du accepterar de val du gjort de senaste åren.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill gärna hjälpa en vän eller en kollega med problem idag. Du avsätter tid från ditt ganska upptagna schema för att hen ska få möjlighet att komma ikapp. Du är utmärkt på att planera och organisera vilket är precis vad den här personen behöver.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du känslomässigt ganska upprörd och du har svårt att hantera all form av kritik, särskilt negativ. Även beröm kan vara jobbigt eftersom du blir så generad, men det är ändå trevligt. När en chef eller mentor kommer med påpekanden om något du gjort så blir du ledsen och drar dig undan.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du på väg någonstans, antingen andligt eller fysiskt. Det kan röra sig om att du är på väg att fatta ett avgörande beslut och den här torsdagen blir en resa fram till känslan av att du vet vad du vill. Dagen kan också handla om en fysisk resa från punkt A till punkt B.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner att du har halkat efter i ett visst projekt och idag känner du dig stressad över att inte hinna med. Försök att vara tuff, både mot dig själv och andra när du planerar för dagen. Om ni kör på i ett högt tempo tillsammans så kommer du att nå dina mål inom utsatt tid. Kvällen handlar om ett förtroende.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag försöker du avsätta tid för familjen. Det kan vara att ni äter middag tillsammans, tittar på en film eller kör en hel grillkväll med kubb. Det blir trevligt, särskilt som du inte hunnit träffa dem så mycket den senaste tiden. Idag får du även roliga nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du saker på annan ort och det ger dig en möjlighet att uppleva nya miljöer. Det blir en fantastisk dag där du njuter av både god mat, trevligt sällskap och nya vyer. Den här dagen ger dig inspiration att tänka framåt, både när det gäller den närmaste framtiden men också lite mer långsiktigt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ovanligt inspirerad den här torsdagen. Det finns så mycket tankar och idéer som du vill förverkliga. Den här dagen handlar om att göra det du gör bäst och njuta av det resultat som du åstadkommer. Idag finns även utrymme för fest och för dina vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons