Dagens horoskop onsdag 3/7

02 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag gör du gärna en utflykt, antingen efter jobbet eller över hela dagen, beroende på om du arbetar eller inte. Det blir en dag då du upptäcker din omgivning. Du besöker platser där du varit förut, men idag ser du dem med nya ögon och du inser hur mycket du har förändrats den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du också mycket att göra men den stora skillnaden är att du kan lägga upp dina aktiviteter helt efter eget huvud. Du behöver inte ta hänsyn till någon. Det här en dag då du låter dig inspireras. Du är kreativ både i ditt uttryck och dina handlingar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag startar du gärna upp nya projekt trots att det börja gå mot semestertider. Du har så många idéer och nu när tempot är lite lugnare så ser du till att testa på dem en efter en. Kvällen handlar om att lyssna på en person som vill be dig om ursäkt.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om att uttrycka sig på ett kreativt sätt. Här gäller det att våga tänka annorlunda och tänja lite på konventionerna. Du möter intressanta människor idag och du imponeras av deras självklara sätt att ta plats. På kvällen hör du av dig till en vän som du saknar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner ett starkt behov av att få hjälpa andra idag, men se till att det inte går ut över ditt eget arbete. Ibland så blir du lite väl ivrig att vara den hjälpsamme samariten att du glömmer bort vad det är du borde prioritera. Det här blir också en dag där du kan koppla av och njuta av sommaren.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag argumenterar du mest för att du tycker det är roligt än för att du måste. Du ger dig gärna in i infekterade diskussioner med en avundsvärd entusiasm och inlevelse. Idag kan vissa vänner eller kollegor uppleva dig som enerverande och jobbig, men du har i alla fall kul.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen bjuder på en hel del roliga utmaningar där du får användning av dina diplomatiska färdigheter. Idag är du bra på att få människor med olika åsikter att dra åt samma håll, mycket tack vare din verbala skicklighet och en massa humor. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du sälja in en idé hos en vän eller chef. Det här är något som du gått och funderat på länge. Du känner att det börjar bli dags att testa din idé hos någon som du litar på. Du får mycket positiv feedback, men också en del kritik. Se inte bara det negativa utan tänk på att helheten är bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker starta upp ett nytt projekt, men när inte allt flyter på från början så blir du irriterad och slutar tvärt. Just nu är bristen på tålamod din värsta fiende. Du måste försöka på olika sätt innan du hittar en metod som fungerar och för att göra det måste du ha tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag hjälper du någon som hamnat efter. Det kan vara en äldre släkting, en vän eller en kollega. Din insats uppskattas och du känner en glädje i att hjälpa till. Dagen handlar också om framtidsdrömmar och träning. Stenbocken kan bli ganska målinriktad även när det gäller kost och hälsa.

Vattumannen 20/1-18/2

På onsdagen försöker du tänka lite mer ur en annan persons perspektiv. Det blir en utmaning eftersom den här personen och du är så olika, men du gillar en utmaning. Om du undrar så var väldigt tydlig med hur du tänker och resonerar. Även idag finns det en risk för miss i kommunikationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du vara öppen för det nya och okända. Lägg dina förutfattade meningar åt sidan och låt dig svepas med av både nya miljöer och möten. idag får du lära känna fantastiska människor och du lär dig massor av nya saker. Om du däremot går in i den här onsdagen med attityd så kan du få problem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons