Dagens horoskop tisdag 2/7

01 jul, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även tisdagen bjuder på lite vardagsglamour. Det blir en dag då du gör fina inköp till fantastiska priser, ingen har sagt att lyx måste vara dyrt, det gäller bara att man har orken att leta och det har du. Idag får du oroväckande nyheter om en vän. Här gäller det att kolla fakta.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen märker du av neddragningar för sommaren om du jobbar. Är du ledig så kan du känna av ökad press på ett annat sätt. Oavsett så fokuserar du på en sak i taget och tvingar dig själv att behålla ditt goda humör genom hela dagen. Kvällen handlar om att säga ja till något du vill testa på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en positiv energi i ditt horoskop. Mycket handlar om kommunikation med du är också väldigt bra på att sälja in både idéer och fysiska saker. Tvillingen är känd för sin förmåga att vara verbalt övertygande, något du har användning för idag.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in en hel del luft i ditt horoskop och det underlättar i all form av kommunikation. Du testar på en del lite ovana uppgifter den här dagen och du inser att du faktiskt är riktigt duktig på att lära dig nya saker snabbt. Du är i ditt rätta element.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att avsluta de projekt du påbörjat under måndagen. Det här går emot ditt vanliga, lite mer oorganiserade sätt att arbeta. Oavsett om du bockar av listor eller gör klart en sak i taget så blir det en väldigt effektiv tisdag. På kvällen firar du att du varit så duktig.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen har du ordets makt på din sida. Den här dagen kan du sälja nästan vad som helst eller övertyga människor om det mesta. Utnyttja din förmåga på bästa sätt. Du kan åstadkomma storverk om du bara tänker till lite först. Kvällen handlar om förändringar.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att ha kul och bara vara. Det blir en lättsam dag oavsett om du jobbar eller är ledig. Du har många olika projekt på gång i ditt liv just nu och idag passar det bra att komma igång med dem. Ett överraskande samtal med en vän kan få dig att tänka om när det gäller din semester.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag låter du fantasin och kreativiteten genomsyra allt. Oavsett om du är på semester eller jobbar så ser du till att inte stressa och du tar dig tid att göra saker på det sätt som du vill att de ska bli gjorda på. Om du arbetar så är du väldigt social och lägger mer fokus på dina kollegor än på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även om du börjar bli lite piggare så är du fortfarande trött den här tisdagen. Du har svårt att motivera dig själv i olika sammanhang. Det här är en dålig dag för all form av tävling, du kommer inte kunna prestera så bra som du vill. Ibland måste man acceptera att man inte orkar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du massor av svar, men inte på de frågor som du ställde. Det här gör situationen ännu mer förvirrande och spekulativ. Är det något som Stenbocken i allmänhet inte gillar så är det just att spekulera, du vill inte tro, du vill veta. Kvällen handlar om att vara impulsiv, ut och njut av sommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen kan mycket bli fel om du inte är näst intill överdrivet tydlig med vad du vill och vad du ska göra. Det finns en risk för bristande kommunikation mellan dig och en släkting, familjemedlem eller kollega. Var även noggrann med hur du formulerar dig så att du inte sårar av misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du inte följa rutiner utan du vill uppleva det som är nytt och annorlunda. Du njuter verkligen av dagen trots att det är en helt vanlig tisdag. Har du semester så spetsar du dagen genom att unna dig det där du aldrig brukar unna dig en vardag. Kvällen handlar om familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons