Dagens horoskop måndag 1/7

30 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Så här på sommaren vill du gärna unna dig lite mer. det kan vara allt från en semester till en sommargarderob eller bara en riktigt lyxig glass. Du lever upp den här årstiden, oavsett om det arbetar eller är ledig. Måndagen är inget undantag, det blir en måndag med guldkant.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en lugn och ett fokus i ditt horoskop idag och det genomsyrar allt du gör. Du stressar inte men är ändå effektiv. Tack vare att Månen befinner sig i ditt egna tecken så får du massor av bra energi som du kanaliserar in i dina projekt. På kvällen skämmer du bort dig själv med delikat mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trygg i dina val den här måndagen. Du har ett stabilt självförtroende som hjälper dig att tänka rätt. Dagen handlar om både stora och små beslut. Du planerar framåt just nu och det är lite ovanligt för den annars rätt så impulsiva Tvillingen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är envisare än vanligt den här tisdagen och det hjälper dig när du stöter på problem den här måndagen. Det som är viktigt är att försöka behålla en positiv inställning även när saker krånglar. Kvällen bjuder på sommarnöjen och social samvaro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din vanligtvis ganska eldiga karaktär dämpas något av jords inflytande på ditt tecken idag. Du tänker ovanligt praktiskt och du finner en tillfredsställelse i ordning och redo där du vanligtvis föredrar kaos. Det blir en dag då du strukturerar, antingen i hemmet eller på jobbet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att vara väldigt praktisk och pålitlig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är det dig man ska vända sig till om man vill få något gjort eller planerat. Du är på oförskämt gott humör den här dagen och du får människorna omkring dig att trivas.

Vågen 23/9-22/10

Vågen brukar vara velig men inte idag. Idag viker du inte från din åsikt, inte ens om du borde. Det är envisheten från jord som temporärt tar över ditt tecken. Utnyttja det till din fördel genom att ta dig an saker där du inte orkar nöta så många gånger i vanliga fall. Idag nöter du till det sitter.

Skorpionen 23/10-21/11

Även du har en influens från Månen i Oxens tecken idag och det ger dig en envishet att komma vidare när du vanligtvis brukar ge upp. Det blir en ganska intensiv dag men du är nöjd med det du presterar. Du gör bra ifrån dig inom en hobby eller en uppgift på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rätt så trött den här måndagen och du har svårt att hitta den energi du behöver för att starta upp de projekt du planerat. Försök att inte stressa på dig själv, det kommer bara skapa ångest och inte göra någon nytta. Ta en sak i taget och gör det du hinner helt enkelt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en förvirrande start på måndagen. Under helgen har det hänt en massa saker som har väckt frågor hos dig och när din nyfikenhet vaknar så stoppar du inte innan du har ett svar. Dagen handlar om att forska vidare, du är tålamodet själv när det gäller den här typen av undersökningar.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen avslutar du en hel del i pågående projekt och du är nöjd över det resultat som du får. Det blir en bra dag där du lyckas både privat och arbetsmässigt över dina förväntningar. Kvällen blir senare än planerat och du blir tvungen att skjuta upp eller ställa in en aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett lugn hos dig under måndagen som hjälper dig att fokusera på det du ska göra. Fisken kan vara lite svårstartad, särskilt i början av veckan, men idag får du draghjälp från det mer stabila elementet jord och det förankrar dig i en plan som du sedan fullföljer. Kvällen handlar om vardagslyx.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons