Dagens horoskop söndag 30/6

29 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

väduren 21/3-19/4

Söndagen blir den lugnaste dagen den här veckan. Med en påverkan från Oxen blir du mer fokuserad på det praktiska som hem och ekonomi. Du gör gärna upp planer för sommaren den här dagen. Ett samtal från en släkting kan väcka vissa frågor.

Oxen 20/4-20/5

Du behöver få kontroll. Det kan vara på siffror eller på olika projekt. För dig är det jobbigt att inte kunna svara på frågor eller att ha stora frågetecken i din planering. Söndagen handlar om att stanna upp, organisera och få en struktur inför sommaren. Lyckas du med det blir du riktigt nöjd med dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter att ha varit aktiv hela veckan så är du gärna inomhus och myser idag. Den här dagen kretsar mycket kring mat, du kanske vill samla familjen på en middag eller så fixar du med matlådor för veckan. Det finns något väldigt tryggt och ombonat hos dig den här söndagen.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan har svårt att koppla av och bara lata sig, men idag så skruvar du ned tempot ordentligt. Den här söndagen handlar främst om att ladda batterierna, hur du gör det kan se lite olika ut beroende på vilka intressen som du har. Kvällen blir mysig och familjär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att unna sig saker av kvalitet. Oavsett om det är mat, kläder eller något till hemmet så ser du till att det är det bästa av det bästa inom rimlighetens gräns. Man kan få kvalitet till ett bra pris bara man vet vart man ska leta.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag mår du inte riktigt hundra och då kurar du gärna inomhus. Du behöver distans till människor, både till familj och vänner. Idag undanber du dig sällskap och skämmer istället bort dig själv med en bra bok eller en mysig film. Du vill bli underhållen.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du en hel dag där du kan strosa i affärer och göra riktiga fynd. Sommarrean är här och du lyckas få tag i saker som varit för dyra men som du nu kan få till ett riktigt vrakpris. Det här är också en dag då du skämmer bort med god mat och trevligt sällskap.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag behöver du komma hemifrån. Du är gärna utomhus den här söndagen. Det finns två typer av Skorpioner, stadsråttan och lantmusen. Oavsett vilken variant du är så ser du till att njuta av sommaren så långt hemifrån som möjligt. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen bjuder på hemmamys och mer stillsamma aktiviteter. Det här är en dag då du gärna lagar mat, tittar på film eller läser en bok. Du är inte överdrivet social idag, men senare på eftermiddagen kan du tänka dig en fika och lite skvaller med en nära vän.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är du trött och har svårt att fokusera. Trots det är du på ett strålande humör och just kombinationen av sömnbrist och bra energi gör dig till en busig Stenbock som hittar på en hel del otyg. Dina vänner bör se upp för du har massor av idéer på hur du kan driva med dem.

Vattumannen 20/1-18/2

Även söndagen blir aktiv men idag är det främst en hobby som gäller. Du vill förbättra dina kunskaper inom det här området och idag har du både tid och en bra handledare som kan hjälpa dig framåt. Den här dagen handlar även om att planera för hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Om lördagen handlade om passion och starka känslor så blir söndagen mer praktisk och lugn. Det här är en dag då du gärna pysslar hemma. Du uppskattar allt från att laga mat till att måla om en stol eller ett helt rum. Fisken kan vara väldigt kreativ och du är duktig på inredning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons