Dagens horoskop lördag 29/6

28 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du på ett äventyrligt humör. Du vill utforska. Det kan vara din omgivning eller så kan det vara dina känslor som du vill upptäcka. Det finns en nyfikenhet och en öppenhet hos dig som visar att du är redo att dela med dig av dina innersta känslor. Kvällen blir härligt aktiv och informativ.

Oxen 20/4-20/5

Idag finns det mycket eld och Vädur i ditt tecken vilket gör att du gärna startar upp nya projekt. Är du ledig kan du börja röja i skåp och lådor hemma annars kan det vara städning och organisation på jobbet som gäller. Kvällen blir social och bjuder på god mat, en perfekt kväll för en Oxe.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är gärna ute och rör på dig den här lördagen. Det kan vara allt från en joggingtur i naturen till promenader, cykeltur eller ett gympass. Om du idrottar är det här en perfekt dag för tävling. Du har både vinnarskalle och den fysiska kapaciteten att prestera.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar främst om att hinna med allt som du planerat. Du har många järn i elden just nu, men du är tyvärr något av en tidsoptimist vilket gör att saker lätt kör ihop sig. Förutom den lilla detaljen så blir det en underbart rolig dag och kväll.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om möten. Du träffar en person med förtrollande karisma och du faller pladask. Det blir som en förälskelse även om det inte behöver ha med kärlek att göra. Du blir helt enkelt betagen i den här individen, främst för hens sätt att tänka.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du gärna utomhus och njuter av sommaren. Du älskar naturen så här års. Har du ett lantställe är du gärna där, annars försöker du upptäcka de pärlor som finns i din närmaste omgivning. Kvällen handlar om klassisk sommarmat, det kan vara allt från grillat till enklare sallad.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att ge sig hän. För dig blir det här en passionerad dag, särskilt om du är kär eller förälskad. Som singel kan du ha en flirt som är på väg att bli mer seriös. Det är viktigt att du vågar släppa in den här personen både i ditt liv och i ditt hjärta.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen kretsar kring att vara social och kring party. Det blir en härlig dag där du gärna bjuder hem dig till vänner eller bjuder hem vänner till dig. Du är en strålande värd när du har gäster och det finns nästan ingen som tackar nej till en fest hos dig.

Skytten 22/11-21/12

Är du sportintresserad så är det här en utmärkt dag att ägna åt att delta eller titta på sport. Egentligen föredrar du att vara fysiskt aktiv den här dagen, men man ska aldrig underskatta hur mycket som krävs för att aktivt heja på ett lag som du håller på. En rolig och berikande lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du inte arbetar på jobbet så är det full fart på dig idag. Du kanske engagerar dig i en idrott eller hjälper till vid ett evenemang. Oavsett hur lördagen ser ut för din del så blir den väldigt intensiv men rolig. Idag knyter du värdefulla kontakter.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en aktiv helg där du är ute och far en hel del. Om du släpar med dig ett barn eller djur på dina utflykter så får du vara beredd på en del missnöje. Alla tycker inte att det är lika kul att tillbringa timmar i en bil. Se om du kan hitta en bättre lösning för barnet/djuret ifråga.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om en flirt. Du har lätt för att röra dig på gränsen för vad som är vänligt och vad som är flirtigt. Särskilt singel Fisken kan bli väldigt fysisk. Du är inte rädd för kramar eller att smeka en arm i förbifarten. Det ligger i din natur att tycka om att röra vid personer du står nära.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons