Dagens horoskop fredag 28/6

27 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är du på ett extra gott humör. Månen går i ditt tecken och ger dig en dubbel energikick. Om du ska tackla problem och lösa dilemmanså är det här rätt dag att göra det på. Du fixar allt utan att bli irriterad eller tappa humöret. Kvällen blir underhållande.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig och det känns som du aldrig blir klar. Försök att inte tulla på raster eller pauser. Om du inte äter ordentligt eller vilar mellan varven så kommer ditt humör sjunka och du blir oorganiserad. Det gör att du glömmer saker som är viktiga så var noga med att varva aktivitet med vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kommer det en eld i ditt tecken och det ger dig en riktig energikick. Du vill starta upp saker den här dagen. Det kan vara projekt i hemmet eller uppdrag på jobbet. Du är även väldigt social och söker dig till grupper både på raster och efter jobbet. En bra dag att umgås med dina vänner.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det full fart, särskilt för de Kräftor som jobbar. Du har en hel del som du ska hinna med, men inte så mycket tid att göra det på. Var inte för stolt för att be om hjälp. Trots att det är stressigt har du kul. Det blir en livlig dag som går fort. Kvällen passar bra till en spontan aw.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att uttrycka sin individualitet och det gör du på ett övertygande sätt. Du är bra på att jobba själv och du är bra på att hitta på aktiviteter på egen hand. Oavsett om det är en lunch på stan, ett konstmuseum eller ett arbetsprojekt så har du inget emot att vara ensam.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kommer du inte vika ned dig om någon går till attack. Om du får kritik så ger du svar på tal och du inte sen att påpeka för hen att hen har fel. Att du biter ifrån på det här viset kan väcka en del förvåning och respekt hos din omgivning. Du visar verkligen hur tuff du kan vara när du vill.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir utåtriktad och social. Du är på ett strålande gott humör den här dagen. För dig kan det här vara sista arbetsdagen innan semestern eller så har du bara gått in i en behagligare sommarlunk på jobbet. Under eftermiddagen passar du på att göra fina sommarfynd. Du älskar att shoppa billigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen handlar om att lösa ett klurigt problem. Du gillar gåtor och du kan ha en hemlig dröm om att bli brottsutredare. Skorpionen är känd både för att snoka och att lägga näsa i blöt. Du vet att du är på gränsen till ohälsosamt nyfiken av dig, men det står du för

Skytten 22/11-21/12

Idag springer du på en person som varit i dina tankar den senaste tiden men som du inte sett på evigheter. Det här till synes slumpartade mötet leder till att ni bestämmer er för att ses under sommaren. Idag får du även roliga nyheter som rör ekonomin.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om fest, att träffa vänner och ha kul. Det blir en dag som bjuder både på en del utmaningar, skratt och massor av roliga aktiviteter. Det finns en person som du har väldigt bra kemi med och är du singel så kan det hända att du tar er vänskap till nästa nivå.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Om du arbetar så har du en hel del möten den här dagen. Din sociala framtoning och avslappnande jargong får dina kollegor att tycka om att jobba med dig. Just nu har du många kreativa idéer som du vill omsätta till verklighet. Kvällen bjuder på god mat och massor av trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag följer du ditt hjärta. Det finns passion och lidelse i ditt tecken just nu vilket gör att du kan bli passionerat engagerad i ett projekt eller en person. Är du singel så har du lätt för att möta intressanta människor just nu. Du har en aura omkring dig som gör dig väldigt attraktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons