Dagens horoskop torsdag 27/6

26 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att ha kul, umgås och lära känna nya människor. Oavsett om du har semester eller jobbar så knyter du kontakter och charmar alla du möter. Som singel går du på gränsen mellan att vara enbart trevlig till att bli flirtig, och det ger en extra krydda till den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Försök att hålla gårdagens flexibla tänkande i minnet idag. Du kan bli tvungen att byta arbetsuppgifter eller hoppa in och hjälpa en vän med problem och då gäller det att du tar dig an den här utmaningen på ett positivt sätt. Blir du tjurig kommer det bara slå tillbaka på dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en kollega eller vän som inte mår riktigt bra och idag finns du där för att stötta hen. Du brukar inte vara så bra på att lyssna, men idag får du draghjälp av Fiskarna och det förstärker din intuition och din empatiska förmåga. Under dagen får du en genialisk idé hur du ska lösa ett problem som du har.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det familjen framför allt. Det kan vara personliga problem som ni behöver diskutera, en semester att planera eller bara tid att umgås med varandra. Det blir en härlig dag där fokus ligger på utomhusaktiviteter. Kvällen handlar om nyheter som kan få dig att lyfta på ögonbrynen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag ska du försöka smälta in i en större grupp och det är inte riktigt din grej. Du gillar att ta ledningen i grupparbeten, men idag är det någon annan som ska bossa. Tyvärr så har Lejonet svårt att rätta sig i ledet när någon går in och pekar med hela handen. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en väldigt stark karaktär i din närhet och hen tenderar att ta över. Den här personen är snabb att döma andra men väldigt förlåtande mot sig själv. Idag får du smaka på hens vassa tunga. Du blir både förvånad och ledsen, men viker hellre ned dig än att gå in i en diskussion.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om vänskap och om att hjälpa en vän. Hen kan ha ekonomiska problem eller så behöver hen bara någon som lyssnar på hen. Du finns där i vått och torrt, något som du bevisat gång på gång. Idag får du beröm från en mentor eller din chef.

Skorpionen 23/10-21/11

Du njuter till fullo av sommaren idag, särskilt om du är ledig. Du är gärna utomhus och du har inget emot att utmana dig själv på fysiskt påfrestande aktiviteter. Du gillar att se hur mycket du tål. Jobbar du så arbetar du gärna med tunga lyft. Kvällen blir mysig, social och somrig. Du är spontan den här torsdagen.

Skytten 22/11-21/12

Idag lägger du mycket energi på att få en vän eller kollega att må bra. Hen har haft det tufft den senaste tiden och du vill visa att du bryr dig om hen. Idag får du ett ekonomiskt råd som du bör följa, här finns det en hel del pengar att spara. Kvällen blir festlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du ett fantastiskt erbjudande som du bör tacka ja till även om du kanske vill ta dig tid att fundera först. Det här är lösningen på alla dina problem som rör hösten. Ödet ger dig en knuff i den riktning du vill gå och det känns lite som om det är mer än slumpen som styr dina steg just nu.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan du få problem med teknik. Det kan vara allt från datorer, telefoner till tv-apparater och hörlurar som vägrar att samarbeta med dig. Den här influensen är oftast kortvarig så lägg det som strular åt sidan och ge upp tanken på att få ordning på det idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en kollega som du tycker inte blir riktigt schysst behandlad. Hen har svårt att säga nej och det utnyttjar ofta hens kollegor. Idag backar du upp den här personen och du säger ifrån. Kvällen blir intressant och bjuder på spännande information.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons