Dagens horoskop onsdag 26/6

25 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du väldigt flexibel och öppen för alla möjliga förslag. Du ser inga problem utan bara möjligheter, så länge du slipper fatta besluten. Om du umgås i en större grupp eller jobbar i ett team så är du den perfekta medlemmen. Du är både rolig, omtänksam och anpassningsbar.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du öppen för allt. Du planerar inte den här dagen i förväg utan tar den lite som den kommer, vilket är ovanligt för Oxen. Att vara spontan innebär att man accepterar förändringar vart eftersom de kommer, något som du vanligtvis brukar ha problem med, men inte idag. Idag fixat du vilka förändringar som helst.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även under onsdagen försöker du ena många personers viljor så att alla drar åt samma håll. Det här innebär kompromisser och att du är fantasifull när det kommer till att lösa problem. Som tur är så är Tvillingarna både övertygande, uppfinningsrika och väldigt duktiga på att manipulera om det behövs.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Om du arbetar så hjälper du gärna en kollega som ligger efter med sitt arbete. Du vill inte att hen ska behöva jobba över när alla andra har det lugnt. Är du ledig så hjälper du en vän eller släkting. Det blir en dag då din insats är uppskattad och välkommen.

Lejonet 23/7-22/8

Idag sänks tempot och du känner att du kommer ikapp mentalt och fysiskt. Även om det här är en dag som det inte händer så mycket så är det en dag som ger dig en massa bra energi. Idag hinner du med vissa saker som du lagt på is för att det har varit för stressigt under våren.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen blir kreativ och rolig. Även om du arbetar så tar du dig tid för dina vänner på jobbet. det kan vara lite skvaller vid kaffemaskinen eller en långlunch med en utvald kollega. Kvällen blir fysiskt aktiv. Du tycker att det är skönt att röra på dig.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen kommer det in vatten i ditt tecken och det gör det enklare för dig att anpassa dig till andra. På jobbet passar den här dagen bra för grupparbete och projekt där ni måste synka era arbetsuppgifter. Privat kan det vara en hobby där du behöver vara flexibel och lyssna på andra personers åsikter.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag finns det en skön flexibilitet i ditt tecken vilket gör det enkelt för dig att samarbeta med andra. Skorpionen är oftast en individualist, men idag tycker du det är kul att göra saker i grupp. Du har inget behov av att bestämma utan du tycker det är helt okej att göra det du blir tillsagd att göra.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du ett steg tillbaka i ett mer officiellt sammanhang. Du vill låta en vän eller kollega få vara stjärnan och då är det bra om du inte har en så framträdande roll. Du vet att du tenderar att ta över och det vill du undvika. kvällen handlar om en ekonomisk överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen så kan du upplevas som lite flirtig när du skriver eller pratar med en kollega. Det är en del av din charm att du kan växla mellan kyla och värme utan att du själv märker det. Du har ett stort behov av att ha en personlig sfär vilket gör att du ibland drar dig undan för att i nästa sekund bli pratglad igen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det lite högre tempo på jobbet och det tycker du är skönt. Du är ute och far och du ser till att träffa dina affärsbekanta eller dina vänner. Det här blir en produktiv dag där du hinner med både det du ska och det du vill göra. Kvällen handlar om att förhandla.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går Månen in i Fiskarnas tecken och det gör dig mer mottaglig för andra personers känslor, men även ganska lättrörd i största allmänhet. När du har så stark påverkan som du har från Fiskarna så blir du väldigt inkännande mot din omgivning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons