Dagens horoskop måndag 24/6

23 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du vill gärna göra saker på rätt sätt den här måndagen. Du har inga problem med att erkänna att du inte kan allt och att du behöver vägledning. Den här typen av ödmjukhet är ganska ovanlig för den självständiga och stolta Väduren. Kvällen handlar om att ta hand om en vän.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en massa konflikter i din omgivning just nu och du försöker medla mellan personer som har svårt att komma överens. Oftast brukar du helt enkelt undvika bråk, men du inser att om du inte får bukt med problemen så kommer det i förlängningen drabba dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du att alla ska trivas och du gör ditt bästa för att se och höra de människor som du har omkring dig. Tvillingen brukar vara sprudlande och social, men idag tar du på dig en lite mer lågmäld roll för att andra personer ska få mer utrymme.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en härlig helg känner du dig utvilad nog att ta dig an veckans utmaningar. Om du fortfarande jobbar så blir det här en kreativ dag då du tänker i konstnärliga termer. Oavsett vilket arbete du har så hittar du ett annorlunda sätt att utföra det på. I övrigt handlar den här dagen om familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får kritik den här måndagen och du reagerar med att gå in i försvarsställning. Det blir inte en särskilt positiv dialog eftersom du går till motangrepp så fort tillfälle ges. Tanken med den här kritiken är att du ska kunna växa, men du tar den för personligt.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen handlar till stor del om att ta en sak i taget och att inte stressa. Om du försöker öka tempot kommer du påbörja saker som du inte avslutar. Du har svårt att hantera multitasking just nu. Du behöver ha kontroll och det får du bäst genom att vara metodisk och noggrann.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att bestämma dig idag. Dubbel influens från Vågen gör det till och med svårt att bestämma vilka kläder du ska ha på morgonen. Du vill helst att någon annan bestämmer åt dig oavsett om det gäller vilka arbetsuppgifter du ska utföra eller vilken lunch du ska äta.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill inte alls diskutera eller gräla. Det kan vara lite underligt med tanke på att den temperamentsfulla Skorpionen sällan undviker konflikter. Idag har du en påverkan från Vågen och då behöver du harmoni, inte bråk. Du undviker helt enkelt lättretliga personer idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan inleds med en bra energi. Du är på gott humör och du charmar alla du möter. Arbetar du fortfarande är det här en bra dag att komma’till avslut i affärer eller muntliga avtal. Är du ledig så testar du gärna nya saker. Det finns ett drag av äventyrlighet i ditt tecken just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du tillbaka i verkligheten på ett väldigt påtagligt sätt. Du försöker hitta din roll och det kan ibland vara svårt, särskilt för Stenbocken som ofta kan känna sig lite udda i en större grupp. Trots det försöker du att vara så social som du kan under en måndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Om du arbetar idag så känner du dig rätt så solo. Många har redan gått på semester och det är ganska tomt på din arbetsplats. Det här borde hjälpa dig att kunna fokusera och få mycket gjort, men effekten blir snarare den motsatta. Du har svårt att komma igång helt enkelt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på gott humör den här måndagen och du hänger på nästan alla idéer som kommer från dina kollegor eller vänner. Det enda du inte vill göra är att ta kommandot eller fatta beslut. Du följer nöjt med strömmen och du uppskattar att det finns andra som vill ta på sig en ledarroll.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons