Dagens horoskop söndag 23/6

22 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det dags att släppa taget om något som du hållit fast vid alldeles för länge. Det kan vara en person, en vana eller ett beteende. Idag lovar du dig själv att du ska gå vidare och lägga de gamla bakom dig, vilket kan vara både jobbigt och lite vemodigt på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att besöka nya miljöer och hitta inspiration i de små guldkornen du upptäcker. Det kan vara ett café på landet, en liten närbutik eller en härlig strand. Det blir en dag som ger dig massor av energi innan du ska tillbaka till verkligheten igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en eller flera familjemedlemmar som dig lindade runt sina fingrar och det är du väl medveten om. Du kan inte neka dessa personer någonting, men idag så övar du dig på att säga nej, vilket kan väcka en viss förvåning. Kvällen handlar om att göra upp planer för veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en dag då du umgås med vänner och släkt. Det kan vara en familjemiddag, en brunch med kompisarna eller en eftermiddagsfika med den äldre generationen. Oavsett vad du tar dig för, så blir söndagen den perfekta avslutningen på din minisemester.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du tur i det mesta. Även om du inte vinner några större vinster så kan du räkna med lite småvinster om du spelar eller tar lotter. Det här är en dag då du främst har marginalen på din sida. När saker står och väger så tippar vågskålen över åt ditt håll.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om Jungfrun berömmer sig med att stå över simpelt skvaller så brukar du bli nyfiken när du får höra ett rykte. Idag råkar någon nämna något som är alldeles för intressant för att inte forska vidare i. Du rycks med av den här historien. Kvällen blir mysig med tidig.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du med dina nära och kära och du är extra tacksam för de äldre personer som fortfarande finns i ditt liv. Det här är en dag som passar bra till att umgås och skämma bort de här personerna, särskilt om ni inte ses så ofta. Söndagen blir en dag som ger dig en massa bra energi.

Skorpionen 23/10-21/11

Nu har halva 2024 gått och det är dags att fundera på vad som du är mest nöjd med och vad det är som du inte hunnit med när det kommer till dina planer för året. Det är bra att ha dagar där man gör en tillbakablick och en summering av det som varit. Det här är även en bra dag att umgås med familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även söndagen handlar om att röra lite på sig. Den här dagen tar du med dig familjen eller vännerna ut i skog och mark. Det blir en dag som kan bjuda korvgrillning och skattletande i utomhus. På kvällen får du anstränga dig lite för att muntra upp en familjemedlem som är sur.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen reser du iväg. Det blir kanske en hemresa från landet, en längre utflykt med familjen men det blir en resa som tar lite tid. Här gäller det att du har tålamod att sitta still. På eftermiddagen hör en vän av sig och hen är glad att du är på väg hem.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en riktigt toppenavslutning på veckan. Du får goda nyheter som rör en ekonomisk investering som du gjort och du får träffa personer som du inte sett på många år. Delar av den här dagen kan innehålla resa, men du gör det till en utflykt snarare än att bara ta sig från A till Ö.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många vänner i ditt liv, både personer som du träffar ofta och människor som du bara hör av då och då. I din mentala upprensning av dina relationer under gårdagen kom du på att det finns en som du inte sett på länge men som du saknar mycket. Idag tänker du vara spontan och dyka upp helt oväntat på en fika.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons