Dagens horoskop lördag 22/6 Fullmåne

21 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en bra dag där Fullmånen ger dig energi och en stark tro på framtiden. Det var länge sedan du kände en sån tillit framåt som du gör just nu. Den här dagen handlar även om vännerna och om nöjen. Det blir en härlig dag och en spännande kväll.

Oxen 20/4-20/5

Idag gör du något annorlunda. Det kan vara att ansöka till ett nytt arbete, att kolla efter kurser till fortbildning eller kanske undersöka möjligheten att bosätta dig utomlands för en tid. Vad det är du funderar på beror mycket på din personliga status, om du har barn och familj eller är singel.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagens Fullmåne ger dig en chans till nystart. Det här är något som du gått och väntat på, men det är först nu som alla pusselbitar faller på plats. Det är inte ofta som du ges en andra chans, men idag erbjuds du en möjlighet som är frestande att tacka ja till.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om framtiden och om att skapa möjligheter. Fullmånen ger dig både inspiration och idéer om hur du ska gå från tanke till verklighet. Lördagen handlar om att förverkliga sina drömmar. Det blir en härlig dag där du låter kreativiteten flöda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Efter att ha varit social och ätit alldeles för mycket mat så behöver du komma ut och röra på dig. Dagen handlar om att testa gränser och tänja på regler. Det blir en äventyrlig lördag som kryddas lite extra av att du utmanar en person på något som ni både väldigt gärna vill vinna i.

Jungfrun 23/8-22/9

Om gårdagen var lite annorlunda så blir midsommardagen väldigt klassisk. Oavsett om din familj har egna traditioner eller om du helt enkelt bestämmer dig för att söka upp ett regelrätt midsommarfirande så blir det här en rolig dag som innehåller alla de rätta komponenterna.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det Fullmåne i Stenbockens tecken vilket får dig att börja fundera på en förändring i ditt arbetsliv. Du är inte riktigt nöjd med saker så som de är just nu så det känns extra viktigt att påverka din situation. Månen ger dig den kickstart som du behöver.

Skorpionen 23/10-21/11

Fullmånen den här lördagen bekräftar känslor som du redan anat att du har. Det kan ta tid för Skorpionen att erkänna vad hen känner eftersom hen avskyr tanken på att vara sårbar och att känna så här starkt är att vara sårbar. I övrigt en lugn och behaglig dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att röra på sig. Efter mycket mat och stillasittande behöver du aktivitet för att må bra. Oavsett om det är gym, en skogspromenad, joggingtur eller en cykeltur så känns det bra att kunna komma ut i friska luften. Kvällen bjuder på spännande nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Nymånen på lördagen blir en riktig nystart för din del. Du har legat efter med träning och hälsosamma vanor, sommaren och festerna har fått prioritet framför gymmet och sallads luncherna. Idag tar du omtag på hela hälsobiten. För Śtenbocken är det viktigt att känna sig i form.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen kan det bli lite tuff stämning mellan några släktingar som just nu går varandra på nerverna. Det kan vara en förälder och ett barn eller ett par som bråkar. Tyvärr går deras problem ut över resten av gänget. Försök hålla dig undan så mycket du kan, en spontan utflykt kan ge dig några timmars respit.

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken tenderar att hålla fast vid relationer och saker långt efter att de fyller någon funktion. Dina relationer är lite som ditt förhållande till dina saker, du har svårt att göra dig av med så mycket som en trasig kaffekopp. Idag bestämmer du att det är dags att rensa upp, både fysiskt och känslomässigt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons