Dagens horoskop fredag 21/6 midsommarafton

20 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är inte särskilt skrockfull av dig men det finns vissa saker som du håller vid liv vid midsommar oavsett om det är sju sorters blommor under kudden eller dans runt stången. För dig handlar det om traditioner och om familjen. Din midsommar blir precis så som du vill att den ska vara.

Oxen 20/4-20/5

Midsommarafton följer samma traditioner som den brukar göra i allt från kransar till sillunch. Oxen gillar att saker inte förändras, det skapar en stabilitet i ditt liv som du uppskattar. Till och med små gnabbet är en del av den här dagen. Det blir en prefekt midsommar.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig behöver inte midsommar ha med familjen att göra, det kan vara en dag som du spenderar med dina vänner istället. Idag vankas det god mat och trevligt sällskap. Du kanske kryddar dagen med lite traditioner såsom sill och jordgubbstårta.

Kräftan 21/6-22/7

Även om du gillar traditioner är du inte främmande för att skapa dina egna. Just midsommar är en helg där du genom åren upprättat vissa traditioner som med tiden blivit till ett måste. Du tycker det är fint att varje generation har sitt sätt att fira på. Kvällen blir härlig, glamourös men alldeles för sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det midsommar med extra allt. Oavsett om du firar traditionellt eller på ditt eget vis så ser du till att fira den här dagen rejält. Lejonet gillar högtider men just sommar högtiderna tycker du extra mycket om. Som singel kan det här bli en förtrollande upplevelse.

Jungfrun 23/8-22/9

Du verkar fira en för dig ganska okonventionell midsommar. Vanligtvis håller jordtecknen på sina traditioner, men i år verkar du bryta mot dina egna principer. Det blir ett ovanligt lyckat firande, kanske främst för att du vågar tänka lite annorlunda kring vad som är viktigt med midsommar.

Vågen 23/9-22/10

Midsommar är lite magisk för den drömmande Vågen. Du vill gärna binda krans, dansa kring stången och äta buffé utomhus. Även om du inte hinner med allt idag så gör du ditt bästa för att fånga essensen av den här dagen. Under kvällen kan du som är singel möta en person som väcker starka känslor hos dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Oavsett hur du planerat den här dagen så kommer det inte att bli som du tänkt dig. Det kan vara allt från att vissa personer inte kan komma loss till vädret eller mat som du inte får tag på. Oavsett vad som går fel så försök att njuta av allt som är rätt istället för att haka upp dig på det som inte går att fixa.

Skytten 22/11-21/12

Om torsdagen bjöd på varierande känslor så blir midsommarafton en dag av harmoni. Allt från ditt humör till maten, människorna omkring dig och dagens aktiviteter är perfekta. Till och med vädret spelar en sekundär roll eftersom du förväntar dig lite regn på midsommar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en turbulent, charmig och intensiv midsommar att se fram emot. Alla de rätta ingredienserna finns där och det gör att det känns precis så som det ska. Stenbocken är en familjeråtta så det finns en stor chans att du ratar vännernas fester för att äta sill med släkten istället.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar det perfekta midsommarfirandet om familjen och god mat. Resten är ganska oväsentligt för dig. Den här dagen blir överraskande härlig eftersom den samlar fler av dina nära än du räknat med från början. Midsommar bjuder också på ett osannolikt sammanträffande och ett trevligt möte.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn midsommarafton som du tillbringar med din partner, närmaste vänner eller familj. För dig handlar dagen mer om att bara umgås och vara lediga tillsammans än om att ha alla traditioner på plats. Så länge det finns jordgubbar är du nöjd.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons