Dagens horoskop torsdag 20/6 sommarsolstånd

19 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det sommarsolstånd och det innebär den ljusaste natten på året. Enligt både myt och i astrologin är det här en natt då mycket ställs på sin spets. Slöjan mellan olika världar är tunnare och har man tur kan man få en glimt av sin framtid. Du har en magisk kväll framför dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag ligger det irritation i luften, särskilt om delar av släkten trängs på en liten yta. Du håller dig undan och iakttar det Lars Norén drama som pågår på avstånd. Under dagen promenerar du gärna en hel del. Frisk luft rensar dina tankar. Den här kvällen kan du stöta på en märklig men inspirerande individ.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det sommarsolståndet och den gamla midsommaren innan den ändrades för att passa med en helg. Det här är den ljusaste natten på året och det är också en natt då det kan var svårt att skilja på dröm och verklighet. Tillåt dig svepas med av känslan att allt är möjligt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om att träffa vänner och njuta av sommaren, oavsett väder så är du gärna utomhus en del. Du trivs bäst nära naturen. Har du ett lantställe så åker du gärna dit över midsommar. En äldre släkting har problem som du kan hjälpa hen att lösa.

Lejonet 23/7-22/8

Idag förbereder du midsommarfirandet. Det kan vara något så enkelt som att du är på jakt efter nya kläder till att du har en hel fest att förbereda. För dig blir det här en bitvis stressig dag, särskilt om du är tvungen att jobba. Är du ledig har du fortfarande mycket att göra, men inom en rimlig gräns.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag möter du en person som fullkomligen förtrollar dig med sin personlighet. Den pragmatiska Jungfrun är inte särskilt lättcharmad, men idag blir du alldeles tagen av den här personens utstrålning. Det är någon som bara är på flyktigt besök i ditt liv, men hen gör ett bestående intryck.

Vågen 23/9-22/10

Är du ledig den här torsdagen så spenderar du gärna dagen med dina nära och kära. Det blir en mysig dag där du kan koppla av även om det finns vissa saker som du bör hinna med innan midsommar. Idag pratar du med en släkting om en förändring som hen är på väg att göra.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det sommarsolstånd och den ljusaste natten på året. För den känsliga Skorpionen kan det här blir en emotionellt laddad dag där du kan ha nerverna utanpå utan att du vet varför. Det finns starka energier i rörelse den här dagen och du känner av kraften i dem. Motarbeta inte dina känslor, omfamna dem istället.

Skytten 22/11-21/12

Du går in i en dag som väcker starka minnen hos dig. Det finns någon som du saknar väldigt mycket och den här påminner om hen. Det finns en glädje över att minnas blandat med vemod som präglar den här dagen. Glädjen övertrumfar sorgen, men den finns där i bakgrunden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande humör den här dagen och du är utomhus så mycket du kan. Även om Stenbocken inte är lika mottaglig för kosmiska energier som andra tecken så känner du ändå av den förtrollande stämning som råder under årets ljusaste dag, särskilt tidig morgon och sen kväll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en härlig torsdag att se fram emot. Du älskar sommaren och då särskilt de ljusa kvällarna. Idag är du spontan och tar dagen som den kommer. Du får goda nyheter som rör både en släkting och dig själv. Den här dagen kan bjuda på en överraskande pärla mitt ute i ingenstans.

Fiskarna 19/2-20/3

Det här blir en härlig dag som överraskar. Om du arbetar ser du till att avsluta så tidigt som möjligt. Du har planer efter jobbet och det vill du inte rucka på. Det här är en dag som handlar om omöjliga möten där det känns som ödet har ett finger med i spelet. Det är större krafter i rörelse och de känner du av.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons