Dagens horoskop onsdag 19/6

18 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kan du äntligen slappna av efter att ha varit på helspänn i början av veckan. Det är skönt att känna att du faktiskt kan ta helg från jobbet med vetskapen att allt är i sin ordning. Onsdagskvällen handlar om att förbereda vissa saker inför den kommande midsommarhelgen.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du ett glädjande besked på din arbetsplats och du blir lika positivt chockad som din chef. Det här är ett bevis på att du gör rätt och har gjort rätt hela tiden. Dagen blir kort eftersom du smiter tidigare. Kvällen handlar om familjen, skvaller och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en lite gungig inledning på veckan mår du mycket bättre den här onsdagen. Du är dock benägen att hitta fel hos andra snarare än att se bristerna i kommunikationen. Idag är det bra om du kan förlåta en vän som gjort fel, alla gör vi misstag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna ta några dagar ledigt från jobbet men det förutsätter att du faktiskt har avslutat allt som du påbörjade under gårdagen. Det irriterar dig att du måste jäkta in i en ledighet eftersom det inte är någon bra uppladdning för din del. Kvällen blir intensiv men rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det högt till tak på din arbetsplats, vågade tankar och friska idéer flyger fram och tillbaka mellan dig och dina kollegor. Du har insett att förändringar är något som du måste skapa själv. Ingen kommer att servera dig möjligheter utan det är du som måste lägga grunden till din egen framtid.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen handlar om en längre resa. Det kan vara så enkelt att du hamnar köer på vägen hem och att du blir sen, men det kan också vara så att du åker iväg över helgen till en vän eller ett lantställe. Räkna med en hel del tålamod den här dagen. Kvällen blir mysig och familjär.

Vågen 23/9-22/10

Du är sämre på att hantera stress idag än igår. Det finns något ganska ofokuserat över ditt tecken, som om du gått på ledighet redan idag och det gör det svårt för dig att lägga in en högre växel. Just nu är det mycket drama på ditt arbete och du tycker att det är roligare än att jobba.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handlar om att avsluta allt som du påbörjat i veckan. Beroende på hur spretig du har varit så kan det bli allt från en rolig och social dag till en dag där du får stressar för att hinna med. På eftermiddagen vill du gärna hitta något fint till midsommar att ha på dig.

Skytten 22/11-21/12

Idag går Månen in i Skyttens tecken och det skapar en bra förutsättning för lite mer energikrävande projekt. Idag är det bra om du kan avsluta saker innan du tar lite längre helg. Om du jobbar under midsommar så kan du dra ned på tempot. Kvällen handlar om nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en mysig dag då du umgås med familjen. Idag handlar det mycket om att bara vara tillsammans och att ta dagen lite som den kommer. Du har några måsten som du vill beta av den här dagen, men planerar du så är det inga problem.

Vattumannen 20/1-18/2

Har du en trädgård eller balkong så spenderar du gärna en hel del tid där annars handlar onsdagen om utomhusaktiviteter, särskilt om du är ledig. Jobbar du så går du gärna en promenad på lunchen eller fikar utomhus. Du har ett starkt behov av frisk luft just nu, den hjälper dig att rensa dina tankar.

Fiskarna 19/2-20/3

Oavsett om du arbetar eller är ledig den här dagen är det mycket att göra och du har svårt att fokusera. Vad du behöver är att göra någon form av prioritering och att se till att avsluta det som du måste avsluta. Kvällen blir riktigt trevlig och överraskande social.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons