Dagens horoskop tisdag 18/6

17 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du få ordning på vad det är du känner. Du vill inte överanalysera din oro, men samtidigt är du förnuftig nog att ta den på allvar. Under eftermiddagen kommer du plötsligt på vad det är som du håller på att missa. Känslan av att veta är befriande.

Oxen 20/4-20/5

Idag betar du av en hel del på din lista av måsten och det gör du utan att stressa. Genom att ta en sak i taget och systematiskt göra klart uppgiften innan du går vidare till nästa får du mer gjort än du brukar få. En chef kommer med nyheter som rör vissa arbetstider och du tycker hen lägger sig i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag hamnar du i en konflikt med en familjemedlem eller kollega. Det handlar mest om att båda är trötta och inte orkar förklara vad det är ni menar vilket leder till missförstånd och irritation. Om du bara fokuserar på vad du ska göra och struntar i alla andra så kommer det att gå bättre.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag stressar du en hel del eftersom det är mycket som du ska hinna med. Du brukar inte hantera stress särskilt bra och idag är inget undantag. Du snurrar runt och påbörjar alla möjliga saker men har svårt att avsluta någonting. Kvällen blir härlig.

Lejonet 23/7-22/8

Du har kommit in i en period där du har mycket tankar och idéer kring ditt arbete och under tisdagen och onsdagen ventilerar du dem med dina chefer. Det blir en spännande dag där du får både ros och kritik. Du är dålig på att ta ros, men ännu sämre på att hantera kritik så det blir en nyttig erfarenhet för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Det är mycket du ska hinna med, särskilt om du är ledig imorgon. Här gäller det att prioritera rätt, annars kommer du att vara tvungen att jobba över. En kollega eller nära vän har ett saftigt skvaller som hen vill dela med dig. Det här är något du verkligen behöver få höra.

Vågen 23/9-22/10

Det är högt tempo på jobbet just nu, det är mycket som ska hinnas med innan människor börjar försvinna iväg på semester. Det funkar bra för dig så länge det finns en plan och du har något att jobba efter. En flirt med en kollega kan bli väldigt intensiv den här eftermiddagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen blir lika kreativ och driven som måndagen. Jobbar du så påbörjar du gärna projekt och uppgifter som fram till nu mest varit en idé, inte en utpräglad plan. Vissa kollegor kan tycka att du inte gör det du ska utan bara det du tycker är roligt och det kan ligga något i deras kritik.

Skytten 22/11-21/12

Precis som under måndagen behöver du lite eget utrymme. Just nu är det många tankar som far genom ditt huvud och det är bra om du får tid att fundera. Under dagen kan en kollega chocka dig med nyheter som rör hens framtid. Det här hade du aldrig gissat.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tacklas du men en ung familjemedlem som är på riktigt bushumör. Lite beroende på ålder kan det vara allt från fysiska attacker till pranks som väntar. Det blir en tålamodsprövande dag där du måste försöka att inte blir irriterad på din unga släkting, hen vill bara ha din uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen kan du få problem. Det kan vara teknik som strular, en familjemedlem som vägrar att lyssna eller en släkting som är för envis för sitt eget bästa. Hur du hanterar de här situationerna beror helt på din dagsform. Är du utvilad så är det inga problem, har du däremot sovit dåligt blir det värre.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att be om ursäkt, nu när den värsta ilskan lagt sig. Du inser att du blivit sårad men att du också tillfogat en del sår. Det här är en person som du i grund och botten älskar och som du inte vill vara osams med. Kvällen bjuder på en rolig nyhet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons