Dagens horoskop måndag 17/6

16 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig stressad utan att veta riktigt varför. Det finns en känsla av att du håller på att missa något viktigt och när du får den här typen av känsla i kroppen så har du svårt att släppa den. Du är en person som följer dina instinkter. Kvällen handlar om en familjemedlem som har bekymmer.

Oxen 20/4-20/5

Du har stressat mycket den senaste tiden på jobbet men nu har du kommit till en punkt då du bestämmer dig för att helt enkelt inte göra mer än du hinner. Det är slut på övertid och på korta lunchraster. Du har betalt för att göra ditt jobb, inte alla andras.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte på toppenhumör den här måndagen och du löser problemet genom att hålla dig undan. På så sätt slipper du konfronteras med personer som irriterar dig. Det som är positivt är att när du är på det här humöret blir du mer effektiv än vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du en känsla som går emot förnuftet, men som den Kräfta du är så litar du på ditt sjätte sinne och det visar sig vara en bra idé. Ofta när du får den här starka förnimmelsen av vad du bör eller inte bör göra så brukar du ha rätt. Kvällen handlar om ekonomi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska jobbig inledning på veckan där inget går riktigt som det ska. Lejonet är ofta för stolt för att medge att hen har gjort fel vilket gör att det blir en process för dig att hitta rätt väg själv. Eftersom du inte vill fråga dig fram så får du acceptera ordspråket, gör om, gör rätt.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ovanligt mycket passion i ditt horoskop den här månadgen. Du lägger alla tråkiga uppgifter åt sidan och satsar på att göra saker som du brinner för. Idag vill du visa hur kreativ och innovativ du kan vara när du är på det humöret. Din chef blir imponerad av dina idéer.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt lättirriterad den här måndagen. Vågen brukar föredra att gå undan framför att bråka, men det finns en kollega som gör dig vansinnig . Hen är en dålig lyssnare i största allmänhet och på dig i synnerhet. Idag säger du faktiskt ifrån att det inte är okej att uppföra sig så här.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med Månen i ditt eget tecken vilket förstärker passionen och drivet inom dig. Idag gör du gärna saker som du brinner för, men du undviker uppgifter som är lite tråkiga och går på rutin. Det här är en bra dag att gå ut och möta nya människor. Du har lätt för att ta kontakt.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du inte alls lust att jobba ihop med andra. Så länge du är för dig själv så går allt bra, det är när du förväntas att samarbeta som du kan bli lite tjurig. Försök undvika situationer där du tvingas vara social. Ibland behöver man tid för sig själv och idag är en sådan dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du verkar har varit ute på äventyr och måndagen handlar om att landa i verkligheten igen. Det blir en dag som handlar om rutiner och om att fixa på jobbet eller i hemmet. Stenbocken älskar rutiner, det skapar trygga och ramar vilket gör det här till en bra start på veckan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket att göra den här tisdagen och du jobbar med människor som har en annan dygnsrytm än du. Det betyder att möten och träffar ofta bli förlagda till sen eftermiddag och det upplever du frustrerande. De flesta Vattumän är morgonpigga men du kan inte påbörja saker innan du haft dina möten.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag lyfter en släkting ett känsligt ämne och mycket av det som sägs är sårande och onödigt. Du blir ledsen och går in i försvarsställning vilket knappast hjälper upp situationen. Du säger en hel del dumma saker i stridens hetta och efteråt så ångrar du dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons