Dagens horoskop söndag 16/6

15 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har slarvat en del med både mat och träning den här veckan, men idag bestämmer du dig för att ta tag i båda bitarna. Du planerar lunchlådor och middagar samtidigt som du gör upp ett träningsschema. Om du inte tränar så bokar du in friluftsaktiviteter såsom promenader

Oxen 20/4-20/5

Idag träffar du en eller flera personer som varit bortresta en längre tid och det blir ett kärt återseende. Du blir lite uppdaterad på allt skvaller i deras liv medan de får chansen att bli bortskämda av dina matlagningskunskaper. Under kvällen får du flera goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även söndagen handlar om att acceptera att du är annorlunda idag mot den du var tidigare. Du kanske saknar lite av den där bekymmerslösa personen som levde dag för dag, samtidigt så vet du att det att växa är en del av livet. Du går en ny, spännande tid till mötes .

Kräftan 21/6-22/7

Idag så ska du ta tag i den där hobbyn som du velat testa så länge men som du inte riktigt känt att det funnits tid för. Tvinga dig själv att aktivera dig, även om du är trött. Du mår bra av att göra saker och energi föder mer energi. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att skapa lyx utan att det får kosta för mycket. Det blir en mysig dag som främst fokuserar på att vara tillsammans med släkt eller vänner. Den här dagen är du gärna utomhus och suger energi från naturen. Lejonet trivs bäst i Solen men kan hantera alla former av väder.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag myser du gärna utomhus tillsammans med vänner eller familj. Energidippen från början av veckan börjar att ge med sig och du kan äntligen känna dig pigg och alert. Det blir en bra dag, särskilt om ni är utomhus. Jungfrun behöver närheten till naturen för att må bra.

Vågen 23/9-22/10

Du går och bär på ett gammalt sår som inte vill läka. Det handlar om något som hände för länge sedan men som fortfarande påverkar dig än idag. Nu är det dags att du förlåter den person som sårat dig, om inte för hens skull så för din egen. Du behöver förlåta för att kunna släppa taget och gå vidare.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det här blir en aktiv dag då du jobbar mycket med dig själv och din hälsa. Även om det blir en intensiv dag så ser du till att det finns lite utrymme för vardagslyx. Du skämmer bort dig själv med något som du längtat efter hela veckan. Ett samtal från en vän gör dig på gott humör.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att bli överraskad och om att smälta information som känns för otrolig för att vara sant. Du får höra ett rykte som du till en början avfärdar som lögn och skvaller, men under dagen får du allt fler bevis på att det du hört faktiskt kan stämma.

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen väntar ett kärt återseende. Du kan ha varit bortrest och nu är det familjen som gäller eller så har en familjemedlem varit borta ett tag och du får möjlighet att mysa med hen den här söndagen. Oavsett så blir det en härlig men väldigt lugn dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen passar du på att vara tillsammans så mycket du kan med familjen. Det blir en mysig dag och en ännu mysigare kväll. Idag vill du gärna dela de goda nyheterna som du fick under fredagen med dina nära och kära. Det här är något som kan glädja hela familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen fokuserar mycket på hemmamys och på familjen. Det blir en bra dag där du tar hand om dina nära och de skämmer bort dig i gengäld. Den här dagen handlar om goda nyheter, kanske inte för dig personligen men för en familjemedlem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons