Dagens horoskop lördag 15/6

14 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det vänner som gäller. Det kan vara aktiviteter som du bokat in sedan länge, men det kan lika väl röra sig om ett spontant infall. Väduren är bra på att vara impulsiv och att följa sin magkänsla. Idag får du höra ett smaskigt rykte om en person som du ogillar.

Oxen 20/4-20/5

Idag tillbringar du många timmar utomhus tillsammans med en vän eller familjemedlem. Du tycker att det är skönt att komma ut och röra på dig och hen njuter av ditt sällskap. Kvällen handlar om god mat och om att ha trevligt tillsammans.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen inser du att du är på väg in i en ny era av ditt liv och att det är dags att släppa taget om den person du varit fram till den senaste tiden. Det kan vara att du går från singel till duo eller tvärtom, det kan också handla om att du de senaste månaderna vuxit både som person och i din yrkesroll.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ska du vara spontan. Om du får en fråga om en aktivitet så ska du tacka ja även om din instinktiva reaktion är tvärtom. Det är genom att göra nya saker som du möter spännande människor. Det blir en dag som sätter krydda på livet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du lovade en vän något för länge sedan och du har hoppats på att hen glömt bort det eftersom det var ett ogenomtänkt löfte. Idag tar din vän upp ämnet igen och det visar sig att hen inte glömt någonting utan bara inväntat rätt tillfälle att inkassera det du lovat.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en vän som behöver en axel att gråta ut mot och idag finns du där för hen. Det handlar mest om att lyssna, hen är ändå inte mottaglig för några råd just nu utan behöver få tid att smälta allt som hänt. Lite god mat och en massa empati är vad din vän behöver.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar undvika att säga sanningen, så som du ser den, rakt ut eftersom du vet att åsikter kan såra. Idag känner du dock ett behov av att vara ärlig utan filter och det kan vissa personer uppleva som lite skrämmande. Kvällen handlar till stor del om att vara nära familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en vän eller släkting som tar alldeles för många risker enligt dig. Idag försöker du prata den här personen till rätta, men det är enklare sagt än gjort. Hen tycker du är en mes och du blir irriterad på hens attityd. Kvällen bjuder på nöjen och nya miljöer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du förtjänar att få vara ledig helt och hållet. Idag tar du en mental paus och släpper allt vad arbete heter. Du är gärna utomhus och njuter av den nyckfulla försommaren. För dig är det här den bästa tiden på året så se till att göra det mesta av dagen och kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en förtrollande period börjar du landa i verkligheten igen. Lördagen handlar om att tänka praktiskt och att organisera. Det är en dag då du inte har tid att bara gå omkring och uppleva saker, du måste se till att få struktur på vissa projekt innan du kan ta helg på riktigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig lördag som bjuder på en hel del frisk luft och roliga äventyr. Den här dagen handlar om att göra saker tillsammans med likasinnade oavsett om det är en hobby, en idrott eller bara att vistas ute i naturen. Kvällen bjuder på en kulinarisk upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt utåtgående den här lördagen. Du umgås gärna med dina vänner och din humor underhåller dem rejält. Det här blir en härlig dag då du lyckas med något som du testat på tidigare men inte klarat av. Kvällen handlar om fest och nöjen, en kväll då du kan lysa som den stjärna du är.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons