Dagens horoskop fredag 14/6

13 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du hitta tillbaka till balansen i ditt liv. Den senaste tiden har det varit mycket jobb. Om du inte har varit fysiskt på jobbet så har du tänkt på det och haft svårt att koppla av. Idag bestämmer du dig för att det inte är värt den energi som du lägger ned på ditt arbete.

Oxen 20/4-20/5

Idag uppstår det en konflikt på arbetet och det blir du som går in och medlar. Det här är inte en roll som du egentligen uppskattar, men just idag så har du orken att ta tag i det här problemet utan att det går ut över andra saker du vill göra. Kvällen handlar om hemmamys och om att skämma bort sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir en bra och lättsam dag som går fort. Du är utåtriktad och social den här dagen vilket gör det lätt för dig att skaffa nya vänner samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för jobbet. Just din glada och sprudlande personlighet får människor att må bra.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en bra dag då du tar initiativ och tänker utanför de vanliga riktlinjerna. Du tillåter dig att vara fri i tanken för att på så sätt slippa sätta gränser för dig själv. Det är när du är fri att skapa som du får de bästa resultaten. Kvällen bjuder på fest.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte den som gillar att hamna mitt i konflikter, i alla fall om det inte är du som startar dem. Idag hamnar du i en situation där du står mellan två kollegor och båda vill att du ska ta deras parti medan du tycker att båda har fel men är för feg för att säga något. Du vill inte göra situationen mer infekterad.

Jungfrun 23/8-22/9

En chef berömmer dig för flertalet bra prestationer som du gjort den senaste tiden och du är nöjd över att bli sedd och hyllad. Det blir en rolig fredag där du är ovanligt kreativ och tänker mer konstnärligt än praktiskt. Kvällen handlar om vänner och om nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det dags att avsluta ett väldigt segdraget projekt. Din största akilleshäl är att du inte kan bestämma dig för om du är klar eller inte så du fortsätter fila på dina uppgifter tills din chef bokstavligen tar dem ur händerna på dig. Idag blir du stolt över att du själv insett att det är dags att runda av.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en intensiv dag som går fort. Du har mycket att göra på jobbet och periodvis är det stressigt. Det hindrar inte dig från att vara social och ta dig tid att småprata med dina kollegor. Du vet att den typen av samspel är nästan lika viktig som att vara effektiv. Kvällen handlar om en vän.

Skytten 22/11-21/12

Du har börjat umgås mer och mer med en kollega eller vän. Ni har kommit till den punkten av er relation då det är dags att börja visa vem ni är på allvar. Ska den här vänskapen utvecklas och bli djupare måste du våga släppa in personen ifråga innanför din mur.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen andas magi och förälskelse. Du är på en plats i livet där allt är underbart och det krävs väldigt lite för att skapa den perfekta dagen. Idag är det fest, glamour och härliga upplevelser som väntar. Som singel kan den här dagen bjuda på en mer bokstavlig förälskelse. Du möter en karismatisk person.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir rolig men ganska fartfylld. Det blir många skratt den här dagen och du njuter lite extra av allt som händer omkring dig. Idag möter du en person som imponerar på dig med sin skicklighet och kunskap inom ett visst område, det här är även en dag som bjuder på bra nyheter beträffande en investering du gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det logik och organisation som gäller, två saker som du inte gillar. Fisken är en kreativ varelse och föredrar att gå på känsla snarare än att arbeta efter en uttänkt strategi. Trots att du måste begränsa dig den här dagen så har du kul, främst för att du är så social och utåtriktad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons