Dagens horoskop torsdag 13/6

12 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen kastas du in i en situation där du förväntas ta ställning i olika frågor och att tänka väldigt snabbt. Du imponerar på en person som du inte känner särskilt väl. Hen är fascinerad av ditt sätt att argumentera för din sak. Kvällen handlar om en vän som har problem.

Oxen 20/4-20/5

Du har äntligen hittat ett sätt att få rutinerna att sitta och det tycker du är skönt. Den här torsdagen kretsar just kring din förmåga att bygga upp strukturer som fungerar både kortsiktigt och på längre håll. Kvällen handlar om en familjemedlem som behöver lite extra omvårdnad.

Tvillingarna 21/5-20/6

En chef kommer med nyheter som kan förändra en del i din vardag. Du är inte riktigt säker på vad du gillar det här, men du har bestämt dig för att inte säga något innan du har lite mer koll. Idag kan du även får nyheter beträffande en familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om att tänka kreativt och samtidigt vara väldigt metodisk och praktisk. Eftersom det är svårt att kombinera de här bitarna så vänder du dig till en kollega som du jobbar bra ihop med. Tillsammans blir ni en oslagbar duo. Kvällen handlar om ett spännande möte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under torsdagen försöker du vara väldigt rationell. Det ligger egentligen inte i din natur att tänka med huvudet utan du brukar agera mer på dina känslor än på logik. För dig är det här en nyttig prövning. Dagen handlar även om att bryta mot regler och testa gränser.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är trött på att behöva ta kritik från en person som ser alla andras brister utom sina egna. Idag säger du ifrån och du skräder inte orden. Din kollega blir förvånad över ditt utbrott och drar sig tillbaka för att slicka sina sår. Kvällen handlar om att röra på sig.

Vågen 23/9-22/10

Du fokuserar mycket på att få människor att trivas just nu. Du märker att när dina kollegor och din familj mår bra så blir du mer harmonisk själv. Vågen är väldigt känslig för andra personens sinnesstämning. Under eftermiddagen ska du unna dig något riktigt lyxigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir en bra dag både privat och arbetsmässigt. Det mesta flyter på och du får mycket gjort. Den här dagen är du extra spänd på att få lära dig nya saker, särskilt uppgifter som är knutna till datorer. Du börjar tycka att teknik är kul. Kvällen handlar om en hobby.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag springer du in i en person som du aldrig trodde du skulle se igen. Eftersom mötet är oväntat så har du garden nere och du blir mer upprörd än du vill erkänna. Skytten är bra på att sätta upp en fasad när det behövs och det är skönt att kunna gömma sina känslor bakom en mask av likgiltighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar mycket om rörelse. Du kanske är ute och reser, byter arbetsmiljö för dagen eller så åker du iväg efter jobbet. Oavsett hur eller vart du förflyttar dig så blir hela dagen lite av ett äventyr där du kan räkna med att allt inträffar. Var flexibel och se till att ha tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag händer något som gör att de sista pusselbitarna i ett omfattande projekt äntligen faller på plats. Du tar ett stort kliv framåt den här dagen och det känns skönt. Privat är det här en dag då du vill vara lite extra social med familjen. Du planerar gärna olika aktiviteter som ni kan göra tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du inte lika beroende av vad andra tycker eller hur de vill jobba. Du är fri att lägga upp din dag som du vill och det passar dig bra. Det här blir en rolig, men bitvis utmanande dag. En flirt med en kollega kan få tiden att gå lite fortare, särskilt på eftermiddagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons