Dagens horoskop onsdag 12/6

11 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att tänka praktiskt och att göra saker för din egen skull och inte för att alla andra ska bli nöjda. Du kan ibland vara lite av en people pleaser men idag ska du tillåta dig att vara egoistisk och sätta dina egna behov i första rummet.

Oxen 20/4-20/5

Du är ovanligt flexibel för att vara en Oxe den här onsdagen. Istället för att hålla dig till ditt inrutade schema så tycker du det är kul när du plötsligt måste tänka om för att hinna med att träffa en vän eller arbeta på annan ort. Just nu påverkas du av vatten vilket gör det lättare för dig med omställningar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du stressad och det märks inte minst på hur svårt du har att göra en sak i taget. Du fladdrar omkring och försöker påbörja alla möjliga projekt, ett här och ett där. Tyvärr resulterar ditt ostrukturerade sätt att arbeta i ännu mer jobb. Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du ha svar från en chef. Det börjar bli ont om tid och du börjar ana att din chef förhalar det här beskedet eftersom det inte gynnar hen. Ställ personen mot väggen och kräv svar på din fråga. Kräftan tycker i regel illa om konfrontationer, men idag kan det vara det bästa sättet att få svar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag går Månen in i Jungfruns tecken och då är det dags att börja tänka praktiskt. Den här dagen handlar om att närma sig sina problem på ett rationellt och logiskt sätt. Du vill inte stressa på dig själv i onödan.En chef kommer med, i dina ögon, orättvis kritik

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ställs du inför ett ultimatum och det ogillar du skarp. Du vill egentligen helst slippa välja men du måste fatta ett beslut och det inom en snar framtid. Dagen handlar även om att kunna hjälpa en person som hjälpt dig så många gånger. Kvällen blir trevlig och social.

Vågen 23/9-22/10

Du har mycket på jobbet och det kan skapa en tryckt stämning mellan dina kollegor. Idag fokuserar du på att försöka lätta upp stämningen och att få dina medarbetare att bli lite mer positiva generellt sett. Kvällen handlar om att njuta av att sommaren äntligen är här.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person med väldigt utpräglad rättskänsla. Många gånger så kan Skorpionen bli lite väl svartvit i sitt sätt att döma situationer, du förstår dig inte på gråskalor. Antingen gör man rätt eller så gör man fel enligt dig, inget däremellan. Idag uppstår en situation som inte blir så enkel att bedöma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen är du mer effektiv än du brukar vara. Du betar av flera projekt, både på arbetet och privat. Vanligtvis är du en person som gärna påbörjar saker, men som har svårt att komma till ett avslut. Idag ser du till att stänga en mängd dylika projekt och du är nöjd med din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på bra humör men lite seg i kroppen så du gör gärna saker i ett lugnare tempo. Oavsett vilka aktiviteter du har planerat så ser du till att inte stressa. Du vill uppleva och en del av upplevelsen är att skynda långsamt. Jobbar du så försöker du se till att få tid att vara social med dina kollegor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det har varit en stressig inledning på veckan och du känner att du behöver en brejk från dina vardagliga uppgifter. Onsdagen handlar om att göra lite annorlunda saker och att ta det lugnare. Genom att bryta upp dagen i olika bitar så lyckas du komma ned i tempo både fysiskt och mentalt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du att motivera dig själv att jobba i en viss riktning, men det är svårt eftersom flera av dina kollegor tycker att du gör fel. Det handlar om att etablera vanor och sätta rutiner, men det är tufft när inte alla samarbetar. Kvällen handlar om ett barn eller ett djur.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons