Dagens horoskop tisdag 11/6

10 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen är lika positiv som måndagen, men idag ska du se upp så att du inte trampar en känslig kollega på tårna av misstag. Det är inte alla som förstår sig på din humor, så försök att vara lite taktfull. Kvällen handlar om en överraskning och en hemlighet.

Oxen 20/4-20/5

Idag låter du din kreativitet få flöda fritt. Genom att inte sätta begränsningar utan snarare tvärtom se vart varje idé kan leda så skapar du möjligheter. Det blir en rolig dag där du får mycket beröm. Tack vare ditt sätt att tänka så lyckas du kombinera effektivitet med ett konstnärligt touch.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en kollega som har en del problem och idag försöker du hjälpa hen så gott du kan. Du lyssnar och du kommer med råd, men det visar sig att hen inte är särskilt intresserad av att lösa sina problem, hen vill mest gnälla om dem. Kvällen handlar om flexibilitet.

Kräftan 21/6-22/7

Även under tisdagen har du nästan för mycket energi i ditt horoskop. Du vill så mycket och om du bara lyckas fokusera den här viljan på rätt sätt så kan du uträtta mirakel, det du bör se upp med är att påbörja många saker samtidigt. Då får du svårt att hinna med att avsluta allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här tisdagen verkligen strålar det om dig. Det finns få människor som kan mäta sig med dig i form av karisma och charm när du är på topp som du är idag. Som singel kan det här vara dagen du möter en blivande partner, i alla fall de Lejon som känner sig redo att bli förälskade.

Jungfrun 23/8-22/9

Du gillar drama så länge du inte själv är inblandad och så är fallet idag. Två kollegor kokar över och det kan till och med bli en del skrik och svordomar. Mentalt sätter du dig med en popcornpåse och iakttar det som händer men i verkligheten följer du det lite mer diskret.

Vågen 23/9-22/10

Var inte för stolt för att be om hjälp om du kör fast idag. Du kan bland bli lite dum på det viset att du tror att du klarar allt själv. Att be om hjälp är att visa att du är ödmjuk nog att inse vad det är du inte kan fixa på egen hand. Idag kommer en ny kollega att spela en avgörande roll i en laddad situation.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen jobbar du en hel del med tekniska prylar, det kan vara allt från datorer till vissa typer av maskiner. Du brukar blir irriterad på den här typen av hjälpmedel eftersom du inte har tålamodet att läsa långa manualer. Idag så slipper du den typen av irritation eftersom du får all teknik att fungera perfekt.

Skytten 22/11-21/12

Du har en vän som har en förmåga att hamna i problem. Du är en problemlösare så därför vänder hen sig ofta till dig för att få råd. Även om du blir smickrad av din väns totala tillit till dina åsikter så kan du också bli irriterad på att hen ständigt hamnar i de här situationerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att gå på upptäcktsfärd. Det kan vara på en ny plats eller i en nygammal miljö som du inte besökt på ett tag. För dig handlar mycket den här dagen om intryck och om att uppleva med alla dina fem sinnen. Det blir en riktigt njutningsfull dag och kväll.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du tenderar att bli grinig när saker inte går som du vill den här tisdagen. Det handlar främst om teknik såsom datorer, surfplattor mm. Det är som om allt du tar tag i börjar att krångla och det är en känsla som är frustrerande, särskilt när du är under tidspress.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter att ha legat på topp så dalar din energi rejält den här tisdagen. Det som var så enkelt igår blir motigt och tar tid idag. När du mår så här är det bra om du försöker lyssna på din kropp och sakta ned tempot lite. Kvällen handlar om att ta och ge.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons